Na, belejöttél már a 2023-as trendekbe?

2023-as trend az élénk színek

Március végén már három hónapja élvezhetjük a 2023-as trend sokszínűségét. De tudjuk, hogy megy ez, a legtöbb nő tavasszal kezd új szettekben, megújulásban gondolkodni. Ezért elevenítsük fel, mi is az idei év trendje, milyen alapkövekből tudsz építkezni idén.

2023-as trend a maxi szoknya

Biztos hallottad már, de itt mindenképpen el kell mondanunk, hogy mi a Yurkovnál saját ruhákat is készítünk. Ezeket meg is tudod vásárolni nálunk a szalonban, vagy asszisztensünkkel, Évivel egyeztetve meg tudjátok beszélni, hogy jut el hozzád.

Az idei trendre rácsatlakozva alkottuk meg ezt a maxi szoknyát, amelybe mi magunk is szerelmesek lettünk. Csodálatos érzés, hogy kényelmes, mégis a nőiességet hangsúlyozza. Ez a divat azoknak is kedvez, akik szeretik a lábaikat takargatni.

2023-as trend a maxi szoknya

Fényes, csillogó anyagok

Szintén a Yurkov-kollekció darabja ez az esőkabát, amelyet azért mutatunk, mert a 2023-as trend része a fényes, csillogós anyag. Az esőkabátok terén pedig már rég elmúlt a bedunsztoló, nylonzacskó életérzésű darabok kora, manapság ilyen csinos változatokat is be lehet szerezni.

2023-as trend a fényes anyag

Ha fényes ruhákról van szó, legtöbbünk arany vagy ezüst felsőrészekhez vagy szoknyákhoz, leggingsekhez nyúl. Idén bátran viselj ilyeneket, és társítsd akár kékkel az aranyat, ami kifejezetten ünnepélyes lehet, de hétköznapokon is hordható, vagy az aranybarnával a szürkét… a korábbi színpárosító határok itt most elmosódnak. Ha az összhatás jó, ne foglalkozz vele, hogy régebben azt hallottad, a barna és a szürke nem illik össze.

Tüll, nem csak színházba

Sokan gondolják, hogy a tüllszoknya színházba való. De ennek a kornak is vége. Ma már szinte bármit viselhetsz a hétköznapokon is, és akár elrugaszkodhatsz attól az elképzeléstől, hogy elegáns, és te amúgy sportos vagy rocker fazon vagy. A tüll szoknya gátlás nélkül beilleszthető egy fekete-fehér sportcipős, bőrkabátos szettbe, és akkor csábítóan vagány lesz. De persze viselheted balerina cipővel és virágmintás toppal is, akkor pedig romantikus stílust kölcsönöz neked.

2023-as trend az élénk színek, uv színek

UV színek a nőies divatban

Igen, bizony, a rikító, élénk színek visszatértek, de ne csak a 80-as, 90-es évek acid sárgás pulcsijaira és bermudanadrágjaira gondolj! Ezek a színek elegáns, nőies, akár üzleties szettekben is felbukkanhatnak. Sőt, nem is annyira az UV színek, hanem inkább a lime-os sárga az, ami meg fog jelenni 2023 tavaszán és nyarán.

Ez egy izgalmas szín, ami nyugodtan kombinálható akár feketével vagy sötétkékkel, de color blocking együtteseket is össze tudsz állítani belőle. Azzal kell vigyázni, hogy ha egy ilyen világos, élénk színű darab még gyapjúból is van, az azért rád tud rakni optikailag néhány kilót.

2023-as trend az élénk színek, uv színek

Sőt, az ilyen szoknya oversize zakóval is menő most. Viseld kigombolva, mert összecsukva össze fog nyomni. Viszont amit nem ajánlunk, az a fekete-lime-fekete összeállítás. Az már úgy túl sok, hogy minden mindennel össze van passzítva, az összhatás erőltetett lesz. Válassz ilyenkor inkább egy semleges színű csizmát vagy cipőt hozzá. A lábbeliket variálhatod, egy bokacsizmával, sportcipővel vagy hegyes orrú cipővel, esetleg szandállal is jól mutat.

Áttetsző és átlátszó

Az áttetsző, átlátszó darabok is visszaszivárognak az idei divatba. Ez azonban nem jelenti, hogy mindenedet meg kell mutatni, olyan figyelmet is magadra irányítva, amire nem feltétlenül vagy felkészülve. Egy áttetsző blúz – ami alá egy selyem topot, bodyt vagy pólót vettél, – sejtet, de nem mutat meg mindent. Marad még izgalom és felfedezetlen részlet belőled, így maradhatsz ízlésesen finom. Ugyanígy egy áttetsző szoknya, pl. az említett tüllszoknya is jó választás, de ebben az esetben is jobb, ha alá nem egy szintén mindent mutató leggingset választasz, hanem egy rendes nadrágot, akár egy testhez álló farmert.

Velünk lesznek idén a romantikus virágminták is, ilyen szetteket már az előző blogcikkekben is bemutattunk. Ez a blúz Kingán egyszerre mindkettőt hozza: virágmintás és áttetsző is.

2023-as trend az átlátszó anyag

Oversize zakók és pulóverek

Valamint divatosak az oversize zakók, férfiasabb színben és anyagból. Minél nagyobbak a gombok, annál szembetűnőbb az oversize hatás. Izgalmas szettek variálhatók kapucnis pulóverrel, sportos összhatással, amibe belecsempészhetsz egy nőiességet hangsúlyozó szoknyát így, ahogy Kingán is látható.

Oversize 2023-as trend és divat

Ha érdekel, hogyan tudsz ügyesen bánni a ruhatáraddal, tanuld meg online stíluskurzusunk segítségével!

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel!

Neked ajánljuk

Nadrág a farmeren túl: overall

Nadrág a farmeren túl

Tedd a szívedre a kezed és valld be: hányszor nyúlsz a kedvenc farmernadrágodért, amikor fel kell kapnod valamit? Mindig? Vagy legalábbis az esetek 90%-ában? Pedig

Stílusos napszemüveg divat

A napszemüveg is öltöztet

Manapság már évszaktól függetlenül divatos kiegészítő a napszemüveg, de amint megjelenik az első tavaszi napsugár, a kereslet felélénkül iránta. Egy-egy szettet nagyon fel tud dobni,

Tavaszi átmeneti kabát ötletek

Átmeneti kabát tavaszra hangolva

Ha átmeneti kabát kerül szóba, zsigerből jön a bőrdzseki, farmerkabát vagy a ballonkabát. Szeretnénk azonban ezt a palettát kitágítani, mert ebben a témában sokkal több