A Yurkov Akadémia Stílusklub kapui ZÁRVA VANNAK!

Ha szeretnél értesítést kérni a következő nyitásról, kérj értesítést!

A Yurkov Akadémia Stílusklub kapui NYITVA VANNAK június 9. éjfélig!

nap
óra
perc
msp.

A tudatos nők exkluzív közössége

Yurkov Akadémia Stílusklub

Tanulj magadról az ország legnagyobb stílusszakértői tudástárában!

Zárt közösség, exkluzív tartalmak

A Stílusklub tagjaként az országban a legelsők között értesülhetsz a legfrissebb trendekről és hozzáférhetsz a belsős titkos tartalmainkhoz.

160+ órányi haladó szintű videós tananyag

Hétről hétre újabb videóval jelentkezünk, amelyekkel biztosíthatod a naprakész stílus-tudásod a saját otthonod kényelméből.

Folyamatos konzultációs lehetőség

Gyakorlatilag saját stylist-csapatod lehet, hiszen bármikor kikérheted profi tanácsadóink személyre szabott véleményét.

Miről szól a Yurkov Akadémia Stílusklub?

Képzeld el, hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, eláraszt az önbizalom. Érzed, hogy erős vagy és megnyerő. Képzelj el egy összetartó női közösséget, amelynek a tagjai folyamatosan motiválják, segítik és támogatják egymást.

Képzeld el, hogy van egy saját stílusszakértőkből álló csapatod, akik virtuálisan mindig melletted vannak és bármikor tanácsot kérhetsz tőlük.

Képzelj el egy zárt felületet, ahol videós tananyagok formájában sajátíthatod el a legjobb stílustrükköket.

Egy fantasztikus női közösség, ahol mindenki önmaga legjobb verziójává válhat.

 

Stílus, tudás, önbizalom, nőiesség, magabiztosság.
Erről szól a Yurkov Akadémia Stílusklub.

Tudnod kell: ha a ruháidat csak takargatásra használod, sosem leszel elégedett

A legtöbb nő nincs békében a testével. Ha ez rád is igaz, akkor talán Te is hajlamos vagy arra, hogy a ruháidat takargatásra használd ahelyett, hogy megmutatnád a nőiességedet és kiemelnéd a testalkatod előnyeit.

Ez a fajta zárkózottság kifelé is kommunikál: döbbenetes hatással van a magánéletedre és a karrieredre egyaránt. Egyfajta burokba zárod magad a ruháid által és láthatatlan maradsz a környezeted számára.

Hogyan emelkedhetnél ki a tömegből és érhetnél el sikereket, ha még Te magad sem szeretnéd, hogy észrevegyenek?

Egy jól felépített stílusprofil
az egész életedre pozitív hatással van

Harmónia

Élvezni fogod a reggeli
öltözködést, így az egész
napod derűsebbé válik.

Önbizalom

Magabiztosan indulsz el otthonról, végre meg mered mutatni magad
a világ előtt.

Tudatosság

Minden szituációban önmagad lehetsz, kényelmetlenség és frusztráció nélkül.

Sokan azt gondolják, hogy a vonzó, szexi és megnyerő külső érdekében meg kell változniuk. Az igazság az, hogy nem is tévedhetnének ennél nagyobbat. A kulcs nem a változásban rejlik, sokkal inkább abban, hogy megtaláld azt a stílust, amivel szabadnak érezheted magad és begyűjtheted mások elismerő – néha jólesően irigykedő – pillantásait.

A Yurkov Akadémia Stílusklub tagjaként végre kibontakoztathatod a benned rejlő belső erőt és személyes szépséget. Itt az idő, hogy Te is felfedezd, miként állíthatod az öltözködést a saját céljaid szolgálatába!

Mi mindent kapsz meg az Akadémia tagjaként?

Heti élő videók

Minden héten egy újabb, haladó szintű stílusvideóval érkezünk az aktuális újdonságoknak megfelelően – gyakran külsős szakértők bevonásával, például a hajtrendek, smink, testbeszéd, lélektan, pszichológia, arcjóga, szépségápolás területén.

Rendszeres kérdezz-felelek

A heti oktatóanyagokon túl rendszeresen tartunk kérdezz-felelek jellegű élő videós bejelentkezéseket is, ahol a tagok személyes stílus-kihívásaikra kaphatnak azonnali válaszokat.

 

Izgalmas kihívások értékes nyereményekért

A folyamatosan érkező stílusleckékhez bizony izgalmas kihívások is tartoznak, amikben, ha részt veszel, minden hónapban esélyed lesz megnyerni egy 100.000 Ft értékű, személyes konzultációt.

Fél éves trendfigyelés

Mindig elhozzuk haladó stílus-szemlélettel az aktuális őszi/téli, illetve tavaszi/nyári divat, smink és hajtrendeket.

Exkluzív tartalmak

A legfrissebb hírek, trendek és információk az országban elsőként. Az Akadémia tagjaként olyan tartalmakhoz és előadásokhoz férhetsz hozzá, amelyek sehol máshol nem elérhetőek.

Egyedi kedvezmények

Az Akadémia tagjaként természetesen tőlünk és a velünk együttműködő partnereinktől is egyedi kedvezményekre lehetsz jogosult.

Motiváló közösség

A csatlakozással egy több száz fős női közösség részese lehetsz, akik folyamatosan támogatják, motiválják és segítik egymást egy zárt Facebook-csoport keretein belül. Ez kivételes!

Csatlakozz most és férj hozzá azonnal a 160+ órányi tananyaghoz!

Az Akadémia tagjaként azonnal elkezdhetsz válogatni a már feltöltött videós tananyagok közül testalkatokról, évszaknak megfelelő szett-ötletekről, aktuális összeállításokról, divat-, haj- és sminktrendekről, gardróbrendezésről, kiegészítőkről, sőt még egy alapruhatár tréninget, stílusprofil-építő tréninget, egy testbeszéd mini-tréninget, valamint egy-egy mesterkurzust is találsz a színtípusokról és a különböző testalkatokról!

*A képen 16 videót látsz, ami csupán 10 százaléka az azonnal elérhető tananyagok mennyiségének.
A visszanézhető heti ÉLŐ bejelentkezések alkalmával olyan témákat boncolgatunk, mint például:

A témákat gyakran a tagok egyedi kéréseinek megfelelően alakítjuk és rendszeresen hívunk szakértő meglepetésvendégeket is. Ráadásul nagyon sokszor külsős helyszínről jelentkezünk, hogy minél változatosabb helyeket, butikokat, üzleteket, brandeket tudjunk megmutatni.

A heti ÉLŐ bejelentkezések mellett a korábbi kihívásainkhoz is folyamatosan hozzáférsz, bármelyiket vissza tudod nézni, hogy inspirálódhass belőlük:

Szoknyás kihívásunkból elsajátíthatsz mindent, amit a szoknyák stílusos viseléséhez tudnod kell: szín, anyag, hossz, szabás, mivel és hogyan viseld.

A ruhás kihívásból megtanulhatod többek közt, hogyan kezeld az átlátszóságot, milyen fehérneműt viselj a ruha alatt és milyen alkathoz milyen ruha illik leginkább.

A blézeres kihívás rengeteg ötletet és inspirációt adhat arra vonatkozóan, hogyan viseld a blézert, hogyan variáld és rétegezd, és persze azt is megtudhatod, milyen blézerek passzolnak hozzád a legjobban.

A paletta idővel természetesen újabb kihívásokkal bővülhet, amiken akár már élőben is részt tudsz majd venni 😉

Nézd meg, konkrétan mi mindennel foglalkoztunk az utóbbi hetekben!

A Yurkov Akadémia Stílusklub tagjaként végre kibontakoztathatod a benned rejlő belső erőt és személyes szépséget. Itt az idő, hogy Te is felfedezd, miként állíthatod az öltözködést a saját céljaid szolgálatába!

A legszebb ajándék amit magadnak adhatsz

Szabadítsd fel a saját stíluserőd!

Belegondoltál már abba, hogy vajon miért van egyeseknek kimagasló vonzereje és mágikus kisugárzása? Az, hogy nap mint nap kiválóan érzed magad a bőrödben, csak egyike a sok-sok pozitív következménynek, ami a saját egyéni stílusod felfedezéséből fakad…

A viselt ruháid és stílusod mindent elárulnak a személyiségedről és befolyásolják a saját magadról alkotott véleményed, a lelkiállapotod és a személyes erődet is. Ha képes vagy önmagad szolgálatába állítani az öltözködést, kiegyensúlyozottabbá és magabiztosabbá válsz, ez pedig mások számára is azonnal láthatóvá és érezhető válik.

A Yurkov Akadémia Stílusklub tagjaként drasztikusan lerövidítheted a saját egyéni stílusod megtalálásához vezető utat, hiszen hétről hétre megtanulod…

A felsorolást tulajdonképpen a végtelenségig sorolhatnánk, hiszen az Akadémia tagjaként
bármikor, bármilyen stílussal és öltözködéssel kapcsolatos kérdésre választ kaphatsz 🙂

Ki fog segíteni Neked eligazodni a stílus szerteágazó világában?

Kovács Orsolya

a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

Egy súlyos üzleti és magánéleti válság után döntött úgy, hogy változtat az életén. Így talált rá a stílus erejére és alapította meg a YURKOV Stílustanácsadó Szalont 2012-ben. Azóta már több mint 1,8 millió nőt szabadított fel videói, tanácsadásai és kurzusai révén a ruhásszekrényük és bizonytalanságuk terhe alól.

Orsi nemcsak itthon, hanem Európa más országaiban és Kaliforniában is elismert szaktekintélynek számít. Célja, hogy segítsen a nőknek abban, hogy megtalálják a saját stílusukat, amellyel emelhetik az önbizalmukat és a személyes erejüket.

+ A YURKOV Akadémia ÚJ, szakértőkből álló csapata

A 2024-es év újdonsága, hogy az Akadémia új szakértőkkel, a YURKOV stílustanácsadó képzést elvégzett tanácsadókkal, és külsős szakértőkkel bővül. Ez azt jelenti, hogy még több személyre szabott segítséget, választ és stílustippet, valamint visszajelzést kaphatsz majd a zárt Facebook-csoportunkban.
Hidd el, ez extra hasznos lesz! 😉

Szeretnél TE is a Yurkov Akadémia Stílusklub tagja lenni?

Exkluzív közösségünk nyitva áll minden tudatos, fejlődni vágyó nő előtt, aki szeretné kibontakoztatni saját stíluserejét. Sajnos nincs lehetőségünk mindenkinek egyéni stílustanácsadást tartani, ám az Akadémia keretein belül mégis személyre szabott segítséget tudunk nyújtani bárki számára. Ráadásul sokkal kedvezőbb áron!

Míg egy egyéni tanácsadás ára 100 ezer forint körül mozog, addig a Yurkov Akadémia Stílusklubhoz ennek a töredékéért, mindössze havi 9.990 Ft-ért csatlakozhatsz.

Ezért a havonta megújuló tagdíjért cserébe mindent megkapsz: hozzáférést a zárt Facebook-csoportunkhoz, a heti élő videókat, a már feltöltött tananyagokat, az exkluzív kérdezési lehetőséget, egyedi kedvezményeket… Igen, havonta mindössze 9.990 Ft-ért lehet egy komplett stylist-csapatod és olyan tudásod, amivel bárkit azonnal beelőzhetsz!

Mire elég napi 333 Ft?

Mit gondolsz, érdemes naponta 330 forintot fektetned a saját stílusodba? Megér neked napi 330 forintot a személyes erőd és önbizalmad?

Megér ennyit a tudat, hogy többre vagy képes?
Készen állsz arra, hogy a tükör előtt azt érezd:
végre újra tetszel magadnak?

A Yurkov Akadémia Stílusklub kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

A gombra kattintva van lehetőséged jelentkezni a YURKOV Akadémia Stílusklub várólistájára. 
Amint megnyitjuk a kapukat elsők között fogsz értesítést kapni. ⏰

Válaszd ki a csomagod!

Csatlakozási lehetőség kizárólag június 9-ig!

nap
óra
perc
másodperc

ÉVES előfizetés

(4 hónap ingyen)

Ha nem szeretnéd havi levonásokra bízni a tagságod, hiszen Te már tudod, hogy mennyire jó velünk együtt öltözni és szépülni, akkor rendelj éves tagságot és cserébe 4 hónapot ajándékba adunk!

Havi előfizetés

(csupán 9.990 Ft / hó)
(9.990 Ft / hó helyett most csak 7.990 Ft / hó)

Ha első körben csak kipróbálnád az Akadémiát, válaszd a havi megújuló előfizetést, amit rugalmasan alakíthatsz. Az előfizetésedet bármikor lemondhatod, biztonságban vagy.

Itt már találkozhattunk

Kapcsolat

[email protected]
Magyarország,
1126 Budapest, Tartsay utca 3. (Beiersdorf Irodaház)

Kalifornia,
95129 San Jose/Cupertino 1035 S De Anza Blv

© Copyright 2022 YURKOV Kft. | Minden jog fenntartva