Kik vagyunk mi?

Yurkov

Milyen értékeket képviselünk? • Kik dolgoznak a Yurkov szalonokban? • Ki alapította a Yurkovot?
És egyéb érdekességek.

Ma már nemzetközi szintén eggyé vált a Yurkov név a stílussal, a nőiességgel, a kifinomultsággalés a hitelességgel.

Hogy te jobban… Hogy visszatalálj… Hogy újra…

Ezért dolgozunk a YURKOV-nál. Mert tudjuk, hogy a te történeted, a mi történetünk is. A te fájdalmad, a mi fájdalmunk. A te örömöd, a mi örömünk.

Legyen az életed harmónia, öröm, finomság, boldogság – minden tananyagunkat ennek a jegyében készítettük el neked. Neked, az igazi hús-vér Nőnek.

Yurkov Stílustanácsadó Szalont Kovács Orsolya alapította.
Ha szeretnéd megismerni a YURKOV sztorit, itt tudod megnézni Orsolya előadását:

A Yurkov sztori

Orsolya 2012-ben nyitotta meg a YURKOV Szalon kapuit.

És hogy ő kicsoda?

Hosszú utat jártam be, mire megérkeztem a természetes, belső Nőhöz, és ebben nagy támogatást adott nekem a YURKOV Stílustanácsadó Szalon megalapítása, hiszen itt több ezer nővel dolgozhattam együtt, beszélgethettem velük, hallhattam a történetüket. Rájöttem, hogy az én történetem minden nő története, és láttam, hogy a ruha alatt ott van az igazi, természetes nő. Mint ahogy te, én is sokat nevetek, szeretem a szépséget, a harmóniát, és én is túl vagyok egy csomó dolgon: szakításon, váláson, megcsalásokon, szeretői léten, molesztáláson, karrierválságon, kiégésen, megalázáson. És tudom, hogy ezeket a dolgokat legtöbbször egyedül, szégyenkezve kell feldolgoznunk.

De tudom, és most neked is szólok: nem vagyunk egyedül! Nem kell egyedül végigcsinálnunk! Ma már tudom, hogy a nőiesség felfedezése befelé van, nem a külső elvárások irányába. Ez a befelé vezető út nehéz, de a kulcs kifele odabent van. Létezik kiteljesedés, és létezik a harmónia.

A YURKOV a nőkért jött létre, hogy a stílusod segítséget adjon neked a kiteljesedésben, és hogy meg tudd élni, hogy a Nő a ruhák alatt is Nő. Ízig-vérig. Coachként 13 éve végeztem, buddhista tanítói diplomám pedig hamarosan a kezemben lesz. A férjemmel és két kisfiával élek harmóniában Kisorosziban, az önazonos élet nyugalmában, felfedezve a valódi, értékes mindennapok varázsát.

**A YURKOV-ot a közösségi médiában több, mint 125.000-en követik, hiánypótló videóit pedig eddig több, mint 1.840.000-szer nézték meg.

A Yurkov Stílustanácsadók különlegesek

Nem lehet bárki YURKOV Stílusszakértő. Csak a szakma legjobbjai, akik kifejezetten
finomak, alázatosak, mindemellett erőteljesek.

A YURKOV Fashion Lounge szigorú követelményrendszer szerint válogatott, nemzetközileg elismert és kiemelkedő szakértői csapat, akik nagyon komoly és sikeres üzleti múlttal, illetve pszichológiai előképzettséggel rendelkeznek.

Kovács Orsolya

YURKOV Fashion Lounge alapító

A STÍLUSERŐ című könyv szerzője, nemzetközi és nagyvállalati projektek, motivációs előadások

Csánk-Takács Mirtill

YURKOV stílusszakértő

Stílustréningek

Kádár-Németh Kinga

YURKOV stílusszakértő

YURKOV Showroom

Kuti Éva

Office manager

Tudjuk: a stílustanácsadási folyamat egy mély, érzékeny és személyes munkafolyamat. A lelki folyamatok mellett a fizikai világ, fizikai test előnyeire, hátrányaira, a testképpel kapcsolatos beidegződések kimozdítására, színekkel kapcsolatos világkép tágítására kerül sor.

A stílustanácsadás során kísérők vagyunk, nem vezetők. Ilyenkor nem stylistra van szüksége a vendégünknek, hiszen a stylist a saját maga világát vetíti az alanyára, a stylist vezet, a saját ízlése szerint.

Egy átalakulásban nem más világára van szükségünk, hanem a sajátunk felfedezésére. A stílustanácsadó a vendége számára szinte minden alkalommal egy új ajtót nyit, ami saját világának kitágult változatához vezeti őt el. Érzékeny és intim téma meglátni a lelket, az embert. Érzékeny és intim téma megmutatni azt. Ilyen esetben nem más ízlését szeretnénk magunkon látni, hanem saját magunkat, élettel telien. A saját minőségünket szeretnénk megjeleníteni, hogy az minden mozdulatunkban benne legyen, félelmek nélkül. Harmóniában, izgalmakkal teli világban.

Egy stílustanácsadó segít kiragyogni a tömegből. Mi itt vagyunk Neked, mi Téged látunk!

Itt már találkozhattunk