Online és személyes vállalati stílustréningek, konzultációk, előadások

Egységes megjelenés, öltözködési szabályzat, céghez illő teljes stíluskép, és motivációs előadás a YURKOV-val.

Néhány cég azok közül, akik már minket választottak (és azóta sokkal stílusosabbak) 👠👞: SANOFI, SIGNAL, Otthon Centrum, Duna House, GENERALI, TEDxDanubia előadói, AEGON Biztosító, MALA Garden Étterem, AAM Zrt., NN Biztosító, GE Healthcare, KLUDI, GraphiSoft, VODAFONE, Thomson Reuters, YETTEL.

Ajánlatot kérek a cégemnek!

Előadás és tréning, személyesen vagy online, ajándékutalványok és jutalmazási lehetőségek

Bármi is legyen céged igénye, van rá kidolgozott konstrukciónk.

Több árbevétel azáltal, hogy a cég tanácsadói, értékesítői, vezetői jobban néznek ki? Eredményesebb működés, mert a munkatársaknak több az önbizalma?

A stílusos megjelenés adta önbizalom és magabiztosság minden munkatársat sikeresebbé tesz a munkájában.

Ajánlatkérés ide kattintva >

A YURKOV céges stílustréningje a garancia
a sikerre • Online és személyesen is!

Stílusszakértőink segítségével az értékesítő vagy tanácsadó munkatársak a céges stílustréninget követően pontosan tudni fogják, hogy milyen színeket, milyen stílust, milyen dress code-ot, és milyen szabásvonalakat viseljenek annak érdekében, hogy sikeresek, meggyőzőek, magabiztosak legyenek. Megismerik a stílusos megjelenés minden apró trükkjét – így nemcsak szakmai profizmusukkal, hanem megjelenésükkel is hiteles módon fogják tudni képviselni cégüket.

A YURKOV programja ezt a tudatosságot adja át a munkatársaknak online vagy személyes céges stílustréningjeiben. A program célja, hogy a munkatársak megismerjék és begyakorolják a még stílusosabb és még magabiztosabb megjelenés trükkjeit. Mert a professzionalizmus alapja a professzionális stílus. Ezt bizonyítja az a több, mint 3500 megnyerő és elegáns munkatárs is, akik eddigi ügyfeleinknél részt vettek a tréningjeinken.

Szeretnék ajánlatot kérni tőletek

Vállalati Öltözködési Szabályzat

Egy jó céges Öltözködési Szabályzat úgy biztosítja az egységes, ápolt megjelenést, hogy azt a munkatársak is magukénak érzik. A szabályzat megírását minden esetben egy helyzetfelmérés előzi meg, majd egyeztetés követi a vezetőkkel.

Az Öltözködési Szabályzat kitér a munkavégzés öltözködési stílusaira, a higiéniai pontokra, és a kiegészítőkre is. Képekkel illusztrálva mutatja meg a női és férfi munkatársak számára a céges sztenderdeket.

Záró lépésként pedig az elkészített Öltözködési Szabályzatot oktatjuk a munkatársaknak. a higiéniai pontokra, és a kiegészítőkre is.

Motivációs előadás

Online vagy személyesen

Kovács “YURKOV” Orsolya, a YURKOV Fashion Lounge alapítójának előadása a stílusról, a megjelenés jelentőségéről, a személyes erőről.

Orsolya előadásai dinamikusak, informatívak, élvezetesek és szórakoztatóak.

Könnyed módon viszi el a közönséget a stílusos öltözködés világába, és a mindennapi üzleti megjelenéshez egy sereg jó ötlet hoz, tényekkel, humorral, és rengeteg hasznos információval, így a közönség azonnal hasznosítható trükkökhöz és információkhoz jut.

Ráadásul Orsolya, amikor csak tudja, bevonja a hallgatóságot is, amivel kivételesen laza, és mosolygós hangulatot teremt!

Az előadás során a mindennapi megjelenéshez olyan gyakorlati tanácsokat hoz el az előadó, melyet azonnal be tud építeni a hallgatóság az életébe, és kiváló alapot jelent majd a mindennapokhoz

Ajánlatot kérek a cégemnek!

Itt már találkozhattunk