Cégeknek - YURKOV
Több árbevétel azáltal, hogy a cég tanácsadói, értékesítői, vezetői jobban néznek ki? Eredményesebb működés, mert a munkatársaknak több az önbizalma? A cég népszerűbb a vezetők profi megjelenése miatt? Igen! A YURKOV céges stílustréningjei és stílus-előadásai garantálják a sikert!
yurkov cégeknek, sikeres öltözködés, business style, üzleti öltözködés, üzleti stílustanácsadás, motivációs előadások
350174
page-template-default,page,page-id-350174,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

ONLINE és személyes vállalati stílustréningek, konzultációk, előadások

Több árbevétel azáltal, hogy a cég tanácsadói, értékesítői, vezetői jobban néznek ki?

Eredményesebb működés, mert a munkatársaknak több az önbizalma?

A stílusos megjelenés adta önbizalom és magabiztosság minden munkatársat sikeresebbé tesz a munkájában.

 

ON-LINE és SZEMÉLYES előadások • tréningek • ajándékutalványok

Ajánlatot kérek!Ajánlatot kérek!

A YURKOV céges stílustréningje a garancia a sikerre • Online és személyesen is!

 

Stílusszakértőink segítségével az értékesítő vagy tanácsadó munkatársak a céges stílustréninget követően pontosan tudni fogják, hogy milyen színeket, milyen stílust, milyen dress code-ot, és milyen szabásvonalakat viseljenek annak érdekében, hogy sikeresek, meggyőzőek, magabiztosak legyenek. Megismerik a stílusos megjelenés minden apró trükkjét – így nemcsak szakmai profizmusukkal, hanem megjelenésükkel is hiteles módon fogják tudni képviselni cégüket.

 

A YURKOV programja ezt a tudatosságot adja át a munkatársaknak online vagy személyes céges stílustréningjeiben. A program célja, hogy a munkatársak megismerjék és begyakorolják a még stílusosabb és még magabiztosabb megjelenés trükkjeit. Mert a professzionalizmus alapja a professzionális stílus. Ezt bizonyítja az a 3370 megnyerő és elegáns munkatárs is, akik eddigi ügyfeleinknél részt vettek a tréningjeinken.

KapcsolatKapcsolat

Vállalati Öltözködési Szabályzat

 

Egy jó céges Öltözködési Szabályzat úgy biztosítja az egységes, ápolt megjelenést, hogy azt a munkatársak is magukénak érzik.  A szabályzat megírását minden esetben egy helyzetfelmérés előzi meg, majd egyeztetés követi a vezetőkkel. Az Öltözködési Szabályzat kitér a munkavégzés öltözködési stílusaira, a higiéniai pontokra, és a kiegészítőkre is. Képekkel illusztrálva mutatja meg a női és férfi munkatársak számára a céges sztenderdeket. Záró lépésként pedig az elkészített Öltözködési Szabályzatot oktatjuk a munkatársaknak. 

 

Motivációs előadás ONLINE vagy SZEMÉLYESEN

Kovács “YURKOV” Orsolya, a YURKOV Fashion Lounge alapítójának előadása a stílusról, a megjelenés jelentőségéről, a személyes erőről.

 

Orsolya előadásai dinamikusak, informatívak, élvezetesek és szórakoztatóak.

 

Könnyed módon viszi el a közönséget a stílusos öltözködés világába, és a mindennapi üzleti megjelenéshez egy sereg jó ötlet hoz, tényekkel, humorral, és rengeteg hasznos információval, így a közönség azonnal hasznosítható trükkökhöz és információkhoz jut.

 

Kapcsolat

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.