Cégeknek

Vállalati stílustréningek, előadások

Több árbevétel azáltal, hogy a cég tanácsadói, értékesítői, vezetői jobban néznek ki?

Eredményesebb működés, mert a munkatársaknak több az önbizalma?

A cég népszerűbb a vezetők profi megjelenése miatt?

Igen! A YURKOV céges stílustréningjei és stílus-előadásai garantálják a sikert!

A YURKOV céges stílustréningje a garancia a sikerre. Stílustanácsadóink segítségével az értékesítő vagy tanácsadó munkatársak a céges stílustréninget követően pontosan tudni fogják, hogy milyen színeket, milyen stílust, milyen dress code-ot, és milyen szabásvonalakat viseljenek annak érdekében, hogy sikeresek, meggyőzőek, magabiztosak legyenek. Megismerik a stílusos megjelenés minden apró trükkjét – így nemcsak szakmai profizmusukkal, hanem megjelenésükkel is hiteles módon fogják tudni képviselni cégüket. A YURKOV programja ezt a tudatosságot adja át a munkatársaknak céges stílustréningjeiben. A program célja, hogy a munkatársak megismerjék és begyakorolják a még stílusosabb és még magabiztosabb megjelenés trükkjeit. Mert a professzionalizmus alapja a professzionális stílus. Ezt bizonyítja az a 3000 megnyerő és elegáns munkatárs is, akik eddigi ügyfeleinknél részt vettek a tréningjeinken.

Motivációs előadás

Kovács “YURKOV” Orsolya, a YURKOV Fashion Lounge alapítójának előadása a stílusról, a megjelenés jelentőségéről, a személyes erőről. Orsolya előadásai dinamikusak, informatívak, élvezetesek és szórakoztatóak. Könnyed módon viszi el a közönséget a stílusos öltözködés világába, és a mindennapi üzleti megjelenéshez egy sereg jó ötlet hoz, tényekkel, humorral, és rengeteg hasznos információval, így a közönség azonnal hasznosítható trükkökhöz és információkhoz jut.

Ők már mellettünk döntöttek:

PROVICE Tanácsadó Kft., AEGON Biztosító, BAU-Trans Kft., Mala Garden Étterem, Mellrákinfó Egyesület, Organo Gold, HR Országos Szövetség, Pannónia Biztosító, AAM Zrt., ING Biztosító, GE Heathcare, KLUDIGraphiSoft, HammelHochreiter, Thomson Reuters.