Online és személyes vállalati stílustréningek, konzultációk, előadások

Egységes megjelenés, öltözködési szabályzat, céghez illő teljes stíluskép, és motivációs előadás a YURKOV-val.

Néhány cég azok közül, akik már minket választottak (és azóta sokkal stílusosabbak) 👠👞: SANOFI, SIGNAL, Otthon Centrum, Duna House, GENERALI, TEDxDanubia előadói, AEGON Biztosító, MALA Garden Étterem, AAM Zrt., NN Biztosító, GE Healthcare, KLUDI, GraphiSoft, VODAFONE, Thomson Reuters, YETTEL.

Előadás és tréning, személyesen vagy online, ajándékutalványok és jutalmazási lehetőségek

Bármi is legyen céged igénye, van rá kidolgozott konstrukciónk.

Több árbevétel azáltal, hogy a cég tanácsadói, értékesítői, vezetői jobban néznek ki? Eredményesebb működés, mert a munkatársaknak több az önbizalma?

A stílusos megjelenés adta önbizalom és magabiztosság minden munkatársat sikeresebbé tesz a munkájában.

A YURKOV céges stílustréningje a garancia
a sikerre • Online és személyesen is!

Stílusszakértőink segítségével az értékesítő vagy tanácsadó munkatársak a céges stílustréninget követően pontosan tudni fogják, hogy milyen színeket, milyen stílust, milyen dress code-ot, és milyen szabásvonalakat viseljenek annak érdekében, hogy sikeresek, meggyőzőek, magabiztosak legyenek. Megismerik a stílusos megjelenés minden apró trükkjét – így nemcsak szakmai profizmusukkal, hanem megjelenésükkel is hiteles módon fogják tudni képviselni cégüket.

A YURKOV programja ezt a tudatosságot adja át a munkatársaknak online vagy személyes céges stílustréningjeiben. A program célja, hogy a munkatársak megismerjék és begyakorolják a még stílusosabb és még magabiztosabb megjelenés trükkjeit. Mert a professzionalizmus alapja a professzionális stílus. Ezt bizonyítja az a több, mint 3500 megnyerő és elegáns munkatárs is, akik eddigi ügyfeleinknél részt vettek a tréningjeinken.

Vállalati Öltözködési Szabályzat

Egy jó céges Öltözködési Szabályzat úgy biztosítja az egységes, ápolt megjelenést, hogy azt a munkatársak is magukénak érzik. A szabályzat megírását minden esetben egy helyzetfelmérés előzi meg, majd egyeztetés követi a vezetőkkel.

Az Öltözködési Szabályzat kitér a munkavégzés öltözködési stílusaira, a higiéniai pontokra, és a kiegészítőkre is. Képekkel illusztrálva mutatja meg a női és férfi munkatársak számára a céges sztenderdeket.

Záró lépésként pedig az elkészített Öltözködési Szabályzatot oktatjuk a munkatársaknak. a higiéniai pontokra, és a kiegészítőkre is.

Motivációs előadás

Online vagy személyesen

Kovács “YURKOV” Orsolya, a YURKOV Fashion Lounge alapítójának előadása a stílusról, a megjelenés jelentőségéről, a személyes erőről.

Orsolya előadásai dinamikusak, informatívak, élvezetesek és szórakoztatóak.

Könnyed módon viszi el a közönséget a stílusos öltözködés világába, és a mindennapi üzleti megjelenéshez egy sereg jó ötlet hoz, tényekkel, humorral, és rengeteg hasznos információval, így a közönség azonnal hasznosítható trükkökhöz és információkhoz jut.

Ráadásul Orsolya, amikor csak tudja, bevonja a hallgatóságot is, amivel kivételesen laza, és mosolygós hangulatot teremt!

Az előadás során a mindennapi megjelenéshez olyan gyakorlati tanácsokat hoz el az előadó, melyet azonnal be tud építeni a hallgatóság az életébe, és kiváló alapot jelent majd a mindennapokhoz.

Itt már találkozhattunk