Megérkezett az Emporium & Yurkov limited edition kollekciója

Hónapok óta dolgozunk ezen az exkluzív projekten, és most, hogy eljött az idő, amikor bemutathatjuk, olyan izgatottak vagyunk, mint az első bálozók. Már sejthetted, mire készülünk, mivel néhány titokzatos információmorzsát elárultunk az elmúlt hetek videóiban: az Emporium & Yurkov limited edition kollekcióval rukkol elő az idei nyárra. Nem is akármilyennel, hiszen célunk az volt, hogy olyan ruhákat tervezzünk, amelyek többféle testalkattal és életkorban viselhetők. De ne szaladjunk előre! Lássuk, hogy kezdődött ez a történet!

Az Emporium & Yurkov limited edition kollekció története

Az Emporium megálmodója és ügyvezetője, Csapkai Ildi a Yurkov stílustanácsadó videóit követve gondolt egy nagyot. Felkért minket, hogy tartsunk a teljes csapatának egy tréninget, amiben megmutatjuk, hogyan lehet stílustanácsadói szemmel a legtöbbet kihozni az Emporium ruháiból. A közös munka remekül sikerült. Egy rugóra járt az agyunk, vagy ahogy mondani szokták, megvolt köztünk a kémia. Összkovácsolt minket a szakmai alázatunk, a minőség iránti elköteleződésünk, és hogy mindkettőnk csapata szívvel-lélekkel végzi a munkáját. Adta magát, hogy a közös munkából egy közös kollekció is szülessen.

A Yurkov részéről Orsink stílustanácsadóként pontosan látja, mi áll egy nőnek a legjobban, és milyen darabok azok, amik jól variálhatóak. Ildi pedig a 35 éves gyártási, kivitelezési tapasztalatát adta ehhez az igazán izgalmas termékszelekcióhoz. Így jött létre az Emporium & Yurkov limited edition.

Stílustanácsadói szemmel terveztük a darabokat, így a variálhatóságuknak köszönhetően minden testalkaton remekül mutatnak. Ráadásul a klasszikus stílusuknak köszönhetően hosszú éveken keresztül a kedvenced lesz.

5 ruha, rengeteg hangulatban

Végül 5 alapdarab, több színben, számos variálási lehetőséggel került az Emporium & Yurkov limited edition kollekcióba. Az overáltól a maxi ruhán át az A-vonalú nyári ruháig úgy terveztünk minden darabot, hogy több hangulatba is beilleszthetők legyenek és több élethelyzetben is viselhessétek.

Palazzo overál

Terveztünk nektek egy sokarcú overált. Derékvonalában annyiféleképpen variálható, hogy minden testalkatú hölgy kedvencévé fog válni. Viselheted övvel vagy öv nélkül, lazán. Hangsúlyozhatod vele a derekadat, kiemelheted a kebleidet, de ha van egy kis elrejtendő pocakod, arra is remek. Sőt, kismamáknak is ajánljuk, mert kényelmes és nagyon csinos egyszerre. Többféle színből választhatsz, a 2024-es év színében, a Peach Fuzzban is kapható.

Emporium & Yurkov limited edition kollekció

A palazzo nadrághossz sokaknak még új élmény, de egyre népszerűbbé válik. Viselheted elegáns kiegészítőkkel és cipővel, ünnepi hangulatba helyezve. A sötét kék – rendkívül elegánssá varázsolható akár egy ékszer övvel. Lazább arcát mutatja viszont, ha sportcipővel és farmerkabáttal veszed fel.

Palazzo nadrágkosztüm

Ez egy remekül variálható alapdarab, amit együtt és külön is tudsz viselni. A blézert casual szettbe is helyezheted egy farmernadrág vagy egy másik szövetnadrág mellé, a kosztüm nadrágját pedig egy blúzzal, pulóverrel vagy farmeringgel is társíthatod.

A nadrág fenékrészét egy zseb középen megtöri, ezzel a megoldással optikailag kisebbítő hatást érünk el. A covid 2020-as hulláma után az irodai ruhák bekerültek az otthon viselt, és az otthoni ruhák az utcai szettjeinkbe. Ez a trend ihlette ezt a szettet.

Emporium & Yurkov limited edition kollekció

Nyári maxi ruha

Egy nyári ruha, amelyet elegáns alkalmakra is felvehetsz, de azokon kívül is tudsz hordani. Hétköznapokra farmerkabáttal és fehér sportcipővel ajánljuk. Egy 1-2 cm-es övvel a derekadat is kihangsúlyozhatod.

Aszimmetrikus nyári ruha

Sokszor beszéltünk már róla, hogy az aszimmetria nyújt, karcsúsít. Ez a ruha viszont nem csak emiatt imádnivaló, hanem azért is, mert nagyon jól variálható. Az övét tudod a derekadra vagy a csípődre is kötni, de nélküle is tökéletes, kényelmes, laza “szaladgálós” ruha. Nyáron szandállal, hűvösebb napokon tornacipővel is viselheted.

Aszimmetrikus nyári ruha az Emporium & Yurkov limited edition kollekcióból

V-kivágású A-vonalú ruha

A V-kivágásról is elmondtuk már sokszor, hogy nyújtja a nyakat, a felsőtestet. Ha nagy ciciket adott neked a teremtő, érdemes ezzel a fazonnal finomítani az arányokon – persze csak akkor, ha szeretnéd és ez a célod.

Ez egy fenséges ruha, amit nem csak elegáns alkalmakra hordhatsz. Szintén viselheted fehér sportcipővel és farmerkabáttal, ha hétköznapivá szeretnéd varázsolni. Övvel és öv nélkül is remek.

Emporium & Yurkov limited edition kollekció V-kivágású A-vonalú ruhája

Beleszerettél?

Reméljük, hogy te is annyira fogod szeretni ezeket a termékeket, mint amekkora örömmel mi megalkottuk őket.

Ha megtetszett az Emporium & Yurkov limited edition kollekció bármelyik darabja, látogass el az Emporium valamelyik üzletébe! Az otthonod kényelméből is vásárolhatsz, kattints az Emporium webshopjára!

Ne maradj le a stílustippekről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj legfrissebb híreinkről és stílustippeinkről.

Ez is érdekelhet:

Átmeneti kabát tavaszra hangolva

Hogyan csomagolj a nyaralásra

Farmerkabátot minden korosztálynak!

Az ősz ajándéka

Megérkezett az Emporium & Yurkov limited edition kollekciója

Elegáns szettek a fekete-fehéren túl

Kreatív ruhatár:

vásárlás helyett variálás

Tanuld meg kihozni a gardróbodból a maximumot és költekezés helyett sajátítsd el a kombinálás rutinját!

Még több olvasnivaló: