Ilyen volt az első Yurkov prémium tábor

Yurkov prémium tábor

Évek óta rágtátok a fülünket, hogy szeretnétek velünk táborozni. Idén eljutottunk odáig, hogy megszerveztük az első Yurkov prémium tábort. Nagy izgalommal vártuk a 3 napos együttlétet veletek, amelyhez egy mesés helyszínt sikerült találnunk az alsópetényi Prónay-kastélyban. Nem csalódtunk, a hétvége utolsó napjára önbizalommal feltöltődött, kicserélt külsejű hölgyeket láttunk távozni széles mosollyal és akár egy életre szóló élményekkel. De ne szaladjunk előre!

Mi minden történt a Yurkov prémium táborban?

Arra törekedtünk, hogy az egyensúly megteremtése érdekében a testet és a lelket is megbabusgassuk, így a stílushoz kapcsolódó programok mellett az egészséges, magas minőségű ételek és a testmozgás is nagy szerepet kapott.

Yurkov prémium tábor vacsora

A wellness részleget is alaposan kihasználtuk, erről az egyről azonban nem hoztunk képeket, tekintettel vagyunk a résztvevőkre. Valamint minden nap jógáztunk egyet közösen.

Yurkov prémium tábor jóga

Mi hárman (Orsi, Mirtill és Kinga) gyakorlati workshopokon segítettük a résztvevő 11 hölgyet egyéni stílusprofiljának kialakításában.

Yurkov prémium tábor stílusprofil gyakorlat

Rengeteg ruhával készültünk, amelyet ki-ki testalkata, színtónusa és bátorsága szerint felpróbálhatott. A szetteken túl a sminkelés és a frizurakészítés csínját-bínját is elsajátíthatták, akik velünk tartottak, de ez még semmi, hiszen Anfisa Bulgakova beauty coach vezetésével még az arctornát is megismertük.

Yurkov prémium tábor sminkelés és arctorna

A Yurkov videóiból és írásaiból már biztos mindenki tudja, hogy a női önbizalom és stílus kéz a kézben jár. Nincs stílusos nő önismeret, önbizalom nélkül. Ez a belső mag az, aminek az erejét táplálnunk kell, és a külsőnk meghálálja. Mégis annyi nő küzd önbizalomhiánnyal… Miért lehet ez? Mit lehet kezdeni az ingadozó önbecsüléssel, hogyan szeretgetheted meg magad a hétköznapokban? Ennek az előadásnak a megtartására Bíró Bence Péter pszichológust kértük fel, akinél jobbat elképzelni sem tudtunk, és nem bántuk meg. Együttlétünk az ő előadásával kiegészülve vált önbizalomhiánytól méregtelenítő táborrá.

Yurkov prémium tábor Bíró Bence Péter pszichológus előadása az önbizalomról

A tábor első napján egy profi fotós megtanította, hogyan készíthet bárki magáról vagy másokról szuper képeket, majd a tábor végén, amikor már minden résztvevő megtanulta, mi áll jól neki, hogyan sminkeljen, hogyan készítse el a frizuráját, milyen ruhadarabokból állítsa össze a szettjét, akkor elkészítette a 11 hölgy profi fotóját. A táborozók a legjobb formájukat mutató fényképekkel térhettek haza.

Kikkel töltöttük a 3 napot?

11 fantasztikus nő tartott velünk, akiknek ezúton is köszönjük a bizalmat, amit az első táborba vetettek.

Yurkov prémium tábor

A plusz érdekesség az, hogy a táborozó 11 hölgy nagyon különböző területekről érkezett. A legtöbben családanyák, a 40 feletti korosztályból, de volt köztük a pedagógustól a virágüzlet tulajdonoson át motoros üzletben dolgozó hölgyig, vagy a középvezetőtől a cégvezetőig minden.

Yurkov prémium tábor

Többségük már jó ideje Yurkov Akadémia tag, de jöttek teljesen kezdő érdeklődők is. Ez egyáltalán nem volt gond, áthidaltuk a tudásbeli különbségeket és folyamatosan gyakoroltunk élesben. Hogyan? Minden találkozásunkra adtunk egy-egy tematikus feladatot. Az egyik alkalommal arra kértük a résztvevőket, hogy öltözzenek a saját feketéjükbe, másik alkalommal white-partyra invitáltuk őket.

Yurkov prémium tábor

Volt légikísérő stílusú programunk, rocker vagy épp fesztiválozós hangulat is, természetesen a hozzá passzoló szettekkel.

Yurkov prémium tábor

A résztvevő hölgyek és mi hárman is elképesztően jól éreztük magunkat. Mindenki azt mondta, többet kapott, mint amire előre számított, ami nagyon fontos visszajelzés nekünk, hiszen így lelkesen tudunk belevágni a következő tábor szervezésébe.

Te is szeretnéd megismerni a benned rejlő stíluserőt?
Tudatos nőknek összeállított online stíluskurzusunkon elsajátíthatod, hogyan nézz minden reggel elégedetten a tükörbe. Várunk szeretettel! 

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel!

Neked ajánljuk

Nadrág a farmeren túl: overall

Nadrág a farmeren túl

Tedd a szívedre a kezed és valld be: hányszor nyúlsz a kedvenc farmernadrágodért, amikor fel kell kapnod valamit? Mindig? Vagy legalábbis az esetek 90%-ában? Pedig

Stílusos napszemüveg divat

A napszemüveg is öltöztet

Manapság már évszaktól függetlenül divatos kiegészítő a napszemüveg, de amint megjelenik az első tavaszi napsugár, a kereslet felélénkül iránta. Egy-egy szettet nagyon fel tud dobni,

Tavaszi átmeneti kabát ötletek

Átmeneti kabát tavaszra hangolva

Ha átmeneti kabát kerül szóba, zsigerből jön a bőrdzseki, farmerkabát vagy a ballonkabát. Szeretnénk azonban ezt a palettát kitágítani, mert ebben a témában sokkal több