Télen szoknya? 6300-an mondtatok rá igent!

Télen szoknya kihívás

Teljesen el vagyunk ámulva, milyen szuperek vagytok! Ha figyelmesen követtél minket a héten, láthattad, hogy kihívást hirdettünk a téli szoknyaviselés népszerűsítésére. A legtöbb nő ugyanis nem, vagy csak ritka alkalmakkor visel szoknyát télen, és ezt nem hagyhattuk ennyiben. Ez a legnőiesebb ruhadarabunk, és nagyon jól variálható, ezért ott a helye minden stílusos nő ruhatárában.

Így ihletett meg titeket a téli szoknya:

Szoknya télen kihívás

5 nap télen szoknyában

Arra kértünk titeket, 5 napig viseljetek szoknyákat, és a szetteitekről osszatok meg fotókat a kihívás Facebook-csoportjában. Ekkora lelkesedésre azonban nem is számítottunk, nagyon sokan voltatok, akik postoltatok.

5 napos szoknya télen kihívás

Elképesztően szép szetteket láttunk tőletek. Gratulálunk mindenkinek, hogy ilyen bátrak voltatok és feszegettétek a komfortzónáitok határait!

5 napos szoknya télen kihívás

Annak pedig különösen örülünk, hogy sokféle korosztályba és testalkatba tartozó hölgy megmutatta, mindig lehet stílusosan öltözni. Volt, aki a gyermekével kézenfogva postolt, volt, aki az irodából. Volt, aki azt írta, 4 gyerek után a nőiességének visszaszerzését éli most meg a kihívás során.

5 napos szoknya télen kihívás

Láttunk decens és merész, elegáns és sportos, cukiskodó és vérkomoly fotókat. Mini szoknya, maxi szoknya, ceruzaszoknya… Nagyon, de nagyon büszkék voltunk rátok! Azért is, mert ritkán látni olyat, hogy több mint 6000 nő ilyen nagy szeretettel támogatja és biztatja egymást.

Szoknya télen kihívás

De nem csak a fotóitokat nézegettük. Hétfőtől péntekig minden reggel élőben bejelentkeztünk, beszéltünk a szoknyaválasztás rejtelmeiről, szó esett a testalkatok, színtónusok alap ismeretén túl lábakról, derékmagasságról, de még a ciciket is érintettük… Csupán egy dolog hiányzik még a teljességhez: a stílusprofilod.

5 napos szoknya télen kihívás

Következő lépés: a stílusprofilod meghatározása

A stílusprofil valójában te magad vagy. A külső és belső tulajdonságaid összhangja, hozzáadva az életstílusodat és életcélodat. Ez alapján tudod tökéletesíteni a megjelenésedet a saját személyedre szabva. Hiszen hiába igazítod össze a színtónusoddal a színeket, a testalkatoddal a fazonokat, ha a tükörbe nézve úgy érzed, nem ismerős, amit látsz. Lehet, hogy feszengsz a ceruzaszoknya-magassarkú cipő kombóban, és neked a paperbag nadrág való egy sportosan elegáns zakóval és sportcipővel… Ezt akkor tudjuk meghatározni, ha megismered a stílusprofilodat.

Szoknya télen kihívás

7 alapvető archetípusa van, bekategorizálni magad azonban nem egyszerű. Ezért kialakítottunk az elmúlt években egy haladó Facebook-csoportot, a YURKOV Akadémia Stílusklub, ott ezzel a témával rengeteget foglalkozunk. Ez azonban tényleg haladó közösség, tehát ha úgy csöppensz bele, hogy még nem tanultad meg, milyen a színtónusod és a testalkatod, akkor csak kapkodni fogod a fejed a sok információ között, amelyet évek alatt hordtunk oda össze. Ezért azt javasoljuk, ha még nem itt tartasz, először egy kiscsoportos stílustanácsadáson vegyél részt, majd onnan lépj tovább az Akadémiába.

5 napos szoknya télen kihívás

Ha viszont már úgy érzed, az alap tudás birtokában vagy, és csak a gyakorlat és a finomhangolás hiányzik, valamint az, hogy rálelj az igazi stílusodra, amelyben a legjobban érzed magad, akkor az Akadémiát imádni fogod.

Sok inspirációt, ötletet, önbizalmat kaptál a szoknyás kihívás során? Akkor csatlakozz hozzánk, hogy ez az élmény mindennapossá válhasson és boldogabbá tehesse az életedet.

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel!

Neked ajánljuk

Kardigán stílusosan

Hűvös van, beszéljünk a kardigánokról!

Amikor úgy, mint most, lehűl az idő, de nem szeretnénk április derekán újra a téli ruháinkhoz nyúlni és hóembernek öltözni, akkor kézenfekvő megoldás a kardigán

Nadrág a farmeren túl: overall

Nadrág a farmeren túl

Tedd a szívedre a kezed és valld be: hányszor nyúlsz a kedvenc farmernadrágodért, amikor fel kell kapnod valamit? Mindig? Vagy legalábbis az esetek 90%-ában? Pedig

Stílusos napszemüveg divat

A napszemüveg is öltöztet

Manapság már évszaktól függetlenül divatos kiegészítő a napszemüveg, de amint megjelenik az első tavaszi napsugár, a kereslet felélénkül iránta. Egy-egy szettet nagyon fel tud dobni,