Láthatatlan fogszabályozás – A Yurkov-mosoly története

Rengeteg dicséretet kapunk a szettjeinkre és a stílusunkra, azonban gyakran megjegyzik a kommentelőink azt is, hogy milyen szép a mosolyunk. Ha szeretnéd, eláruljuk a Yurkov-mosoly történetét.

Azt, hogy a mosoly öltöztet, mindenki tudja. A legszebb, legfényesebben csillogó kiegészítő, amit egy nő viselhet. Mindenkinek jól áll testalkattól, színtípustól, bőrszíntől és kortól függetlenül, nem lehet kihízni és nem kerül pénzbe. Van azonban valami, ami nagyon fontos hozzávaló: hogy önbizalommal telve tudjunk mosolyogni, mert – ahogy már blogbejegyzést is írtunk, és videót is készítettünk róla –, az önbizalom a stílusos megjelenés alapja.

Mirtill mosolya is sokkal szebb a láthatatlan fogszabályozás óta

Láthatatlan fogszabályzás nem csak kusza fogsorra

Igazából nem volt nagy gond a fogsorunkkal korábban sem. Bátran mosolyogtunk, de másfél évvel ezelőtt egyszer csak azt éreztük, még tudnánk javítani a megjelenésünkön, ha az esztétikai fogszabályzás modern technológiájával hollywoodi mosolyt varázsolnánk magunknak. Ez az időszak pont egybeesett azzal, amikor Mirtill 15 éves fia is fogszabályzót kapott, és Mirtill elkezdett azon gondolkodni, milyen jó is lenne olyan szép fogsorral élni, amilyen a fiának lesz. Érdekes az élet, mert épp ekkor dobta elénk a lehetőséget, hogy kipróbálhatjuk magunkon a mySmile láthatatlan fogszabályozót.

Hogy féltünk-e? Tartottunk-e valamitől?

Hát persze. Ezer gondolat kavargott bennünk kezdve attól, hogy a fogszabályzóról valami fémsínes, furcsa szerkezet jutott eszünkbe, és mivel sok videó és fotó készül rólunk, bizonytalanok voltunk, bevállaljuk-e egy évre. Egyáltalán hogy fogunk beszélni fogszabályzóval a szánkban?

Orsi felszabadultan nevet a láthatatlan fogszabályozás óta

Aztán az is beugrott, hogy mi lesz, ha kényelmetlen lesz vagy akár fájni is fog, vagy valamiért szívesen kivennénk, de épp nem olyan a helyzet, hogy megtehetjük.

Amikor aztán mégis belevágtunk, csupa pozitív meglepetés ért minket. A vizsgálat sem volt hosszadalmas, hamar végeztünk, és fájdalmat sem érzett egyikünk sem. Egy rövid szoktatási időszak után pedig a hangok formálása is tökéletesen ment – a családtagjaink „nagy örömére” rengeteget tudtunk beszélni. Mivel a láthatatlan fogszabályzó tényleg láthatatlan, egyáltalán nem kellett tartanunk attól, hogy elrontja az összképet vagy megcsúfít minket a szerkezet. Se fémsín, se apró, fogra tapasztott korongok nem látszottak ki a szánkból beszéd vagy mosolygás közben.

Tele voltunk tévhitekkel

Pl. azt gondoltuk, hogy 40 éves kor felett már nem érdemes fogszabályzót viselni, mert lassabban alakulnak a fogak. Szerencsére erről is hamar meggyőztek a mySmile profi dolgozói, hogy finom energiákkal, apránként mozdítja majd a fogakat a fogszabályzó, és egyáltalán nem késő akár 40 vagy 50 év felett belekezdeni.

Mirtill mosolya is sokkal szebb a láthatatlan fogszabályozás óta

Kényelmetlenség? El sem tudtuk képzelni korábban, hogy ilyen jó érzés is lehet, amikor egy fogszabályozó van a szánkban. Ha pedig mégis úgy éreztük, szeretnénk kivenni, nyugodtan megtehettük egy pár percre vagy akár fél órára is. A fogszabályozás folyamata úgy van kialakítva, hogy ezt nyugodtan, szabadon megtehettük.

És az eredmény: hatalmas változás

Sosem gondoltuk volna, de egészen nagy minőségi javulást hoz az életünkbe a láthatatlan fogszabályozás. Korábban sem éreztük nagyon kuszának a fogsorunkat, de amióta ezen a folyamaton keresztül mentünk, sokkal felszabadultabban beszélünk vagy nevetünk. Nem próbálunk figyelni, hogy eltakarjuk a fogsoraink esztétikai hibáit. Szerintünk minden nőnek jár az önfeledt nevetés érzése, abban a tudatban, hogy már nincs mit takargatnia.

Te is ellenállhatatlan mosolyra vágysz?

Ha felcsigáztunk, és szeretnél te is hibátlan mosolyt, szívből ajánljuk a mySmile profi csapatát, nekünk nagyon jó tapasztalatunk van velük.

De várj, nem elég a szép fogsor és a mosoly, ha a nő benned nem tud a felszínre törni és kiteljesedni. Ismerd meg a Yurkov NARA (Nő a ruha alatt) programot, és hozd felszínre a benned szunnyadó nőiességet!

Ne maradj le a stílustippekről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj legfrissebb híreinkről és stílustippeinkről.

Ez is érdekelhet:

A hegyekből a kifutókig

Hogyan viseld a tavaszi kabátot?

Selyem top, a felsőrészek királynője

Vásárolj okosan!

Farmer: az örök divat

Kabátmustra karcsúsító és elegáns ötletekkel

Alapruhatár-
tervező

Amilyen a gardróbod, olyan az életed

Tudd meg, hogyan csempészhetsz a mindennapjaidba stílusos harmóniát a ruhásszekrényeden keresztül! 😊

Még több olvasnivaló: