Csak neked: 2022. tavaszi trendjei szettekben

Az idei trendek nagyon sok lehetőséget biztosítanak nekünk a színek és szabásvonalak területén. Olyan szetteket ajánlunk most neked, amelyek beleillenek a 2022-es irányzatokba, de ahogy tőlünk már megszokhattad, csak olyanokat mutatunk, amelyek variálhatóak, más-más stílusba, hangulatba is helyezhetőek, tehát változatosan viselhetőek.

Nagyon menő a monokróm

A monokróm ugye azt jelenti, hogy egyetlen színt viselsz deréktól felfele és lefele is. Ezekben a szettekben az az egyik legjobb, hogy együtt viselve a felső és alsó részt overallnak tűnik, de a beavatottak tudják, hogy az öltözékünk valójában külön is hordható részekből áll. Elegáns egy monokróm szett egy szolid magassarkú szandállal, de viselhető sportcipővel is vagy balerinával, stílus kérdése csupán.

monokrom tavaszi trend

Monokróm szetted lehet egy jól megválasztott élénk színből, de neutrális, letisztult darabokból is összeállíthatod, és nagyon elegáns leszel benne.

Színek variálhatósága

A monokrómmal épp ellentétes, de ebből látszik, milyen szerteágazó lehet az aktuális divat: idén lehetsz nagyon bátor a színekkel. Gyerekként ugyan megtanultunk, hogy nem illik össze pl. a rózsaszín a pirossal, mára viszont ezeket a szabályokat a divat már felrúgta. A rózsaszín akár három különböző árnyalatát is viselheted, és hozzá egy piros cipőt, legyen az sportos vagy magassarkú. Ha ügyesen válogatod össze a darabokat, nem lesz túl sok, hanem egy harmonikus, de izgalmas összeképet kapsz.

color blocking, színek

Tél típusként is viselhetsz nyár típusoknak való színekből álló ruhát, egy élénk rúzzsal feldobva nem fog sápasztani. Tavasszal egy laza farmerdzsekivel és egy szolid sportos cipővel kiegészítve remek szaladgálós, de csinos szetted állhat így össze. Ezek a bő ruhák a saját övükön kívül egy más, széles, szép övvel is viselhetőek, új hangulatot adva az összeállításnak vele, és persze kihangsúlyozva a derekadat.

tavaszi ruha trend sportos romantikus

Midi szabásvonalú szoknyák

Ez is nagy divat most, és hoztunk is rá egy jó példát midi ceruzaszoknya formájában. Ennek a szoknyának a különlegessége, hogy elől bőrhatású anyagból van, hátul viszont szövet. Ezáltal van egy kicsit elegáns, de laza hangulata. Természetesen az, hogy melyik irányba billen el, attól függ, mivel viseled. Egy hegyes orrú, magassarkú cipő, egy blúz és egy nőies táska elegáns, üzleties szettet varázsolhat belőle, tornacipős vagy balerinás, fekete-fehér csíkos felsőrésszel viszont inkább utcai, laza hangulata lesz.

midi ceruzaszoknya, midiszoknya

Igen, tudjuk, hogy a balerina cipő megosztó darab. Van, aki imádja, és van, aki soha nem viselné. Mi azért ajánljuk, mert egész napos szaladgáláshoz kényelmes, mégis elegáns hatást tud kölcsönözni az összeállításnak, ha pl. fekete, és a formája is megfelelő. Egy hegyes orrú, V-kivágású balerina szemből ugyanolyan látványt nyújt, mint egy magassarkú cipő, és még optikailag meg is nyújtja a lábadat.

Tehát idén is nagyon sok lehetőség van trendin öltözni. A mi ötleteinket csak inspirációnak szánjuk, ami arra jó, hogy benyomást szerezz, de ha némelyiket túl vadnak találod a saját ízlésedhez, természetesen nem érdemes vakon követned. Válaszd ki, amit magadénak érzel, ami kifejez téged, és formáld nyugodtan a saját stílusodra! Ezzel önbizalmat is tölthetsz magadba!

Ha pedig nem tudod még, színben és szabásvonalban mi is áll jól neked, várunk legközelebbi stílustréningünkön, ahol mindezt elsajátíthatod.

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel!

Neked ajánljuk

Stílusos napszemüveg divat

A napszemüveg is öltöztet

Manapság már évszaktól függetlenül divatos kiegészítő a napszemüveg, de amint megjelenik az első tavaszi napsugár, a kereslet felélénkül iránta. Egy-egy szettet nagyon fel tud dobni,

Tavaszi átmeneti kabát ötletek

Átmeneti kabát tavaszra hangolva

Ha átmeneti kabát kerül szóba, zsigerből jön a bőrdzseki, farmerkabát vagy a ballonkabát. Szeretnénk azonban ezt a palettát kitágítani, mert ebben a témában sokkal több

Cipő kisokos és stíluskalauz

Íme, a cipő kisokos

Egy igazi nőnek rengeteg cipője van – szokták mondani. Lehet, hogy neked is sok pár papucs, szandál, sportcipő, balerina, csizma és bakancs sorakozik a szekrényedben,