Az ősz ajándéka

Előkerülnek a puha simogató pulóverek, a teás csészék, körülölelő sálak, vörösboros poharak és a gesztenye finom illata emlékeztet minket az évszakváltásra. Kiváló alkalmat nyújt ez az időszak egy kellemes hétvégi kirándulásra. Örök női dilemma ebben az esetben a tökéletes bőrönd fogalma.

Adott környezetünk számtalan szebbnél-szebb úti céllal várja az ősz szerelmeseit. Az évszak kuriózumai közé tartozik a gasztronómia túrák széles választéka, egyéb sport és kulturális programok gazdagítják az évszak palettáját.

Míg poharunkba egy kellemes egri, tokaji vagy épp toszkánai bor kerül, nézzük hogyan oldjuk meg az öltözetünket otthonunktól távol?!

Némi odafigyeléssel még élvezetesebbé tehetjük a hétvégét egy funkcionális, alaposan átgondolt ruhatár segítségünkre lehet számtalan kaland során. A minimális bőröndméretet – aminek már szakértőivé váltunk az elmúlt évtized során – hajlamosak vagyunk leginkább csak a repülőutaknál figyelembe venni pedig valójában mindig sokkal jobb érzés kevés és hasznos holmival körülvenni magunkat. Az útirány és a társaság sorsdöntő lesz a csomagolás során. A szőlőlugasok dombos vidékei és a sétálóutcák elkápráztató divatkavalkádja között van némi különbség megjelenésünkben is, éppúgy mint egy gyerekektársaságában eltöltött mozgalmas hétvége és egy “édeskettes” program között.

Miután végignéztük a létező összes meterológiai előrejelzést – akár mi is gondoskodhatnánk a híradó után a publikum informálásáról az elkövetkezendő 48 óra klímájáról – a már jól ismert kapszula gardrób alapelvet követve állítsuk össze ruhatárunkat. Kevés és jól párosítható ruhadarabbal töltsük meg formás és diszkrét méretű utazótáskánkat. Roskadásig telepakolt sporttáskák, nehezen záródó cipzárak a bőröndön csak hátráltatnák jó közérzetünket, árnyat vetve könnyed, lenyűgöző stílusunkra.

Cipő és táskaválasztásunk sorsdöntő lehet. Tökéletes megoldás egy sportcipőről néhány plusz cm-re váltani az esti vacsora alkalmával. A shopping bag remekül magába foglalhatja vonzó kis pochettünket mely megfelelő eleganciát kölcsönöz majd az esti/ késő délutáni programok során. Egy ékszer csere, egy ötletes, az egész napos outfitünktől eltérő hajviselet finom eleganciával hangsúlyt ad egy új napszaknak, egy újabb programnak.

Érdemes egy jól kigondolt, helyhez illő alaptónust varázsolni a megjelenésünkbe reggeltől estig. Mely lehet egy szín, egy farmer nadrág mely képes ezer arcát felfedni. Éppen ilyen jól hasznosítható például egy ing, az olasz hölgyek gardróbjának nélkülözhetetlen alapdarabja. Ha jobban belegondolunk naponta megtiszteljük önmagunkat és a körülöttünk élő embereket ápolt külsőnkkel és belsőnkkel. Miért is lenne mindez másképpen például egy szállodai reggeli során (igen, pontosan arra a rémisztő papucsban a svédasztal körül jelenetre gondolok de erről itt a kedves YURKOV olvasókörben biztos vagyok hogy nem is kell beszélnünk.)

YURKOV módon szórakoztató, könnyed stílusban tudhattok meg még többet a bőröndcsodákról, évszaktól függetlenül léteznek örök jó tanácsok nőknek nőktől:

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel!

Neked ajánljuk

Nadrág a farmeren túl: overall

Nadrág a farmeren túl

Tedd a szívedre a kezed és valld be: hányszor nyúlsz a kedvenc farmernadrágodért, amikor fel kell kapnod valamit? Mindig? Vagy legalábbis az esetek 90%-ában? Pedig

Stílusos napszemüveg divat

A napszemüveg is öltöztet

Manapság már évszaktól függetlenül divatos kiegészítő a napszemüveg, de amint megjelenik az első tavaszi napsugár, a kereslet felélénkül iránta. Egy-egy szettet nagyon fel tud dobni,

Tavaszi átmeneti kabát ötletek

Átmeneti kabát tavaszra hangolva

Ha átmeneti kabát kerül szóba, zsigerből jön a bőrdzseki, farmerkabát vagy a ballonkabát. Szeretnénk azonban ezt a palettát kitágítani, mert ebben a témában sokkal több