Májusi overall kihívás:
több mint 10 ezer résztvevő

A kihívásainkban többek közt azért is érdemes részt venni, mert amellett, hogy ez neked egyfajta önként vállalt feladatot jelent, tőlünk nagyon sok mindent kapsz mellé. Amúgy is minden nap felöltöznél valahogy, de ilyenkor 5 napig úgy teszed, hogy az csupa móka, sikerélmény és közben rengeteget tanulhatsz tőlünk és a kihívás többi résztvevőjétől is. Kipróbálod magad egy új területen és vállalsz 5 napot egy bizonyos témára építve, tőlünk pedig 5 napon át minden részletre kiterjedő élő bejelentkezéseket kapsz. Végigvesszük a kihívás ideje alatt, hogy mikre figyelve építsd fel a számodra legmegfelelőbb szettedet. Legutóbb májusban, az overall kihívás kalauzolt el a stílus világában téged, és mindenkit, aki velünk tartott.

Overall kihívás: Rekordot döntöttünk

Ilyen sokan még egyszer sem csatlakoztatok Yurkov kihíváshoz. Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott májusban, és aki a résztvevőket velünk együtt motiválta a kommentjeivel, lájkjaival.

Annyira sok szép fotót küldtetek be, és annyira csinos szetteket állítottatok össze, hogy muszáj megmutatnunk a kihívás csoportján kívül is. Ezekkel illusztráltuk ezt a blogbejegyzést. Természetesen mindenkitől, aki az itt látható képeken szerepel, engedélyt kértünk és kaptunk. Ha a tiéd nincs köztük, az nem azért van, mert nem szuperjó az összeállításod, hanem mert egyszerűen nincs annyi idő és hely, hogy mindenkiét beválogassuk.

Overall kihívás

Az overall úgy egyrészes, hogy háromrészes

Ha overallról van szó, mindig elmondjuk, hogy bár egyrészes, kezeslábasként is emlegetett darab, igazából három lényeges része van. Erre a három részre érdemes figyelmet fordítanod, amikor kiválasztod az ideális darabot magadnak.

Az overall 3 fő része:

  • a felsőrésze
  • a derékrész,
  • és a lenti rész, a lábak területe.

Milyen overall áll jól neked?

Az, hogy milyen overall áll jól neked felül, függ:

  • a nyakadtól,
  • a mellméretedtől,
  • a derekad hosszától,
  • a derekad definiáltságtól,
  • és attól, hogy mennyit szeretsz megmutatni a karodból.

Sokszor elmondtuk már, de itt is érdemes megemlíteni, hogy amikor növeljük a mellrészt, annak mindig van egy „kövérítő” hatása. Ez van, akinek nem jó hír, mert nem szeretne több kilónak tűnni, de van olyan is, akinek vagy mindegy vagy épp ez a célja. A közvetlenül a nyaknál záródó overallok zárttá teszik a felsőtestet és nagyítják optikailag. Míg egy V-kivágású vagy átlapoltan aszimmetrikus felsőrész nyújtó hatású.

Overall kihívás

Népszerűek a vízesésszerű kivágással megoldott felsőrészek, amelyek viszont szintén tudják nagyítani a mellrészt és a felső részedet, hiszen anyagot halmoznak a mellkas területére. Annak ajánljuk, aki ezt szeretné elérni.

A vállakra is figyelj oda, hiszen egy válltöméssel vagy olyan kialakítással, ami picit kijjebb viszi a vállcsúcsot, szép karcsú derékvonalat tudsz magadnak rajzolni.

Jól variálható derékrész

Ha olyan az overallod, amihez egy külön öv is tartozik, amelyet más-más helyeken tudsz megkötni, akkor igazán jól variálható darabot sikerült szerezned. Kismamaként a mell alatt, a pocak felett is megkötheted. Ha viszont nem vársz babát, és nem szeretnéd a hasadat hangsúlyozni, vagy vékony a derekad és arra szeretnéd irányítani a figyelmet, akkor kifejezetten a derékvonalon érdemes viselned a ruha övét. Amennyiben viszont van egy kis pocakod, amit elrejtenél, akkor a csípődön, a popsi feletti vonalban viseld az övet, az overall felsőrészét pedig a testhezálló helyett lazára engedd.

Ez az utóbbi, amit az alma testalkatúaknak is javaslunk. Ha te alma vagy, hangsúlyozd ki az övvel a szexi csípődet, az attól feljebb levő részeken pedig a lengedező textil el fogja rejteni a szemek elől a pocakodat vagy azokat a részeket, amelyeket nem vágysz kiemelni.

Az overall nem csak hosszú lehet

Ha a lábrészről beszélünk, és június eleje van, akkor az első, amit ki kell emelnünk, hogy az overall bizony nyári is lehet. A nyári overallok alsó része mini vagy bermuda hosszúságú, szoknya vagy short formájában, míg felül nagyon változatos. Lehet akár egy pánt nélküli, halcsonttal merevített, míder hatású felsőrészből álló is, amiben biztosan nem lesz meleged, és gyönyörűen szabadon hagyja a vállaidat, a nyakadat és a kulcscsontjaidat.

Egy hosszú overallhoz a balerinától a magassarkú cipőig vagy szandálig nagyon sok minden illik. A rövid overallhoz azonban mi testszínű lábbelit választanánk, ami nem vágja el optikailag a bokát vagy a lábszárat, de még egy fehér sportcipő is jó választás.

Miért szeretjük még?

  • Mert minden testalkatnak jó választás, csak tisztában kell lenni vele, hogy az overall 3 fő része milyen legyen. A színeidről és a testalkatodról bármikor tanulhatsz tőlünk, csak kérned kell online stíluskurzusunkat.
  • Mert elegáns és sportos, hétköznapi és alkalmi eseményekre is kiváló. Sőt, nem nehéz néhány perc alatt sportosból elegánsat, elegánsból sportosat varázsolni.
Jól variálható Yurkov overall az Emporium & Yurkov limited edition kollekcióból

Emporium & Yurkov limited edition kollekció

Már biztosan tudod, de itt aztán igazán témába vágó megemlítenünk, hogy az új Emporium & Yurkov limited edition kollekció már elérhető az Emporium boltjaiban és webshopjában. Az együttműködésünkből született ruhák közt nagyon jól variálható palazzo overallt is találsz, ráadásul gyönyörű színekben. Érdemes megismerkedned vele.

Ne maradj le a stílustippekről!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj legfrissebb híreinkről és stílustippeinkről.

Ez is érdekelhet:

Vissza a városba – őszi stílustippek

Pulóver, Maglione, Pullover

Hozd ki a legtöbbet a testalkatodból!

Na, belejöttél már a 2023-as trendekbe?

Ti kérdeztetek, mi válaszolunk!

A farmer 1000 arca

Kreatív ruhatár:

vásárlás helyett variálás

Tanuld meg kihozni a gardróbodból a maximumot és költekezés helyett sajátítsd el a kombinálás rutinját!

Még több olvasnivaló: