Online stíluskonzultációk a YURKOV Stílusszakértőivel - YURKOV
351231
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-351231,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729
Ha téged is olyan fából faragtak, mint miket, és te is a lehető legtöbb időt arra használsz, hogy tanulj, fejlődj, hogy magadba fektess, akkor te is tudod: online konzultációinkkal most egy különleges lehetőséget kapsz a kezedbe a tanuláshoz, hiszen ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy még közelebb kerülj a stílusodhoz!
Te is és mi, YURKOV stílusszakértők már tudjuk: amikor magunkba fektetünk, nem csak mi élvezzük az eredményt, hanem a családunk és környezetünk is. Ráadásul amikor végre újra együtt lehetünk, mindenki azon fog csodálkozni, hogy mi történt veled, hogy ennyire kivirultál?

Te, aki most otthonról dolgozol, és arra vágysz, hogy online tanulással és fejlődéssel töltsd az időd, nagyon jó hírünk van számodra!

Stílust • Online • Azonnal

Három alapszolgáltatásunk közül választhatsz

(ha mindegyiket szeretnéd, akkor érdemes az alábbi a sorrendben haladnod)

1 • Online konzultáció 

(2 órás beszélgetés, Zoom-on vagy Skype-on a személyes stílusszakértőddel)

 

2 • Online gardróbrendezés

(együtt átnézzük a gardróbodat)

 

3 • Hétköznapi stílusikon • online konzultáció

(megtanítunk szetteket összeválogatni a ruhásszekrényedből)

1 • Online konzultáció

Fazonok, kivágások, szabásvonalak

Kérdezd meg, amit eddig még senkitől sem tudtál megkérdezni!

Ha éppen egy alkalomra készülsz és bajban vagy, nem tudod mihez nyúlj, szeretnél on-line egy nagyob gardrób-frissítést, de egyedül nem mered kiválasztani a darabjaidat, egy csomó kérdésed van a saját stílusodról, akkor ezt a 2 órás konzultációt neked találtuk ki!

Az online konzultáció (2 óra) díja: 38.000,- Ft (és minden további óra 19.000,- Ft)

“Az online konzultációtól sokkal többet kaptam, mint vártam. Egy lelket és szellemet szoknyába rázó folyamatba kerültem. Era csodaországban. Köszönöm🎀 “

(P. Erika, online testalkat elemzés)

“…a kiválasztott farmer/sárga top/szürke kardigán szett volt ma rajtam, és eddig 1,5 óra alatt 3 bókot kaptam, teljesen függetlenül egymástól! ÉS A LEGJOBB, hogy tilosban álltam meg, jött a RENDŐR, és azért nem büntetett meg, mert cukin nézek ki.” 

(H. Szilvi, online gardrób-rendezés után)

Megrendelem!Megrendelem!

2 • Online gardróbrendezés

Használd ki az otthon töltött időt és tegyünk rendet együtt a ruhásszekrényedben!

Biztosan hallottad már tőlünk: “amilyen a gardróbod, olyan az életed”. Az online gardróbrendezéssel abban segítünk neked, hogy – kihasználva az otthon töltött időt – végre elengedd azokat a darabokat, amiknek színben, méretben vagy stílusban már nincs helye a ruhásszekrényedben.

Az online gardróbrendezés menete

1 • A szolgáltatás megrendelése után egyeztetünk veled egy időpontot a Skype-konzultációra és megírjuk neked, hogy mivel és hogyan készülj elő az online gardróbrendezésre.

2 • A megbeszélt időpontban fogunk találkozni virtuálisan a ruhásszekrényed előtt, és ...

3 • Megbeszéljük, hogy hogyan érdemes felépítened a ruhásszekrényedet, átbeszéljük a neked szükséges alapdarabokat, valamint ...

4 • Stílusszakértői szemmel végignézzük a gardróbod darabjait: mi maradhat, mi az, ami megmenthető valahogy, és hogy mit érdemes kirakni?

Az online gardróbrendezés díja (2 órás szolgáltatás): 38.000,- Ft

(minden további óra 19.000,- Ft / óra)

3 • Hétköznapi stílusikon • Online konzultáció

Tudtad, hogy a ruhásszekrényedben 50%-al több szett van, mint most gondolod?

Bizony, sokkal-sokkal több és sokkal-sokkal stílusosabb szetteket lehet összerakni a szekrényed darabjaiból, mint amit eddig viseltél! Miért tudjuk ezt ilyen biztosan? Mert amikor az ügyfeleink ruhásszekrényében lévő darabokat mi válogatjuk össze szettekké, mindig elhangzik a mondat: “Jé, én erre nem is gondoltam!

A hétköznapi stílusikon konzultáció menete

1 • A szolgáltatás megrendelése után egyeztetünk veled egy időpontot a Skype-konzultációra, és megírjuk neked, hogy mivel, és hogyan készülj elő az online konzultációra.

2 • A megbeszélt időpontban fogunk találkozni virtuálisan, és ...

3 • Megbeszéljük, a stílusprofil felépítésed, és stílus-stratégiádat, valamint ...

4 • Stílusszakértői szemmel végignézzük a gardróbod darabjait: mit mivel érdemes szettbe rakni, hogy végre azt mutasd meg magadból, aki igazán vagy!

A Hétköznapi stílusikon online konzultáció díja (2 órás szolgáltatás): 38.000,- Ft

(minden további óra 19.000,- Ft / óra)

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.