Online

stíluskonzultációk a Yurkov stílusszakértőivel

Te, aki most otthonról dolgozol, és arra vágysz, hogy online tanulással és fejlődéssel töltsd az időd, nagyon jó hírünk van számodra!

Stílust • Online • Azonnal

“…ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy még közelebb kerülj a stílusodhoz!”

Ha téged is olyan fából faragtak, mint miket, és te is a lehető legtöbb időt arra használsz, hogy tanulj, fejlődj, hogy magadba fektess, akkor te is tudod: online konzultációinkkal most egy különleges lehetőséget kapsz a kezedbe a tanuláshoz, hiszen ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy még közelebb kerülj a stílusodhoz!

Te is és mi, YURKOV stílusszakértők már tudjuk: amikor magunkba fektetünk, nem csak mi élvezzük az eredményt, hanem a családunk és környezetünk is. Ráadásul amikor végre újra együtt lehetünk, mindenki azon fog csodálkozni, hogy mi történt veled, hogy ennyire kivirultál?

Három alapszolgáltatásunk közül választhatsz

(ha mindegyiket szeretnéd, akkor érdemes az alább leírt a sorrendben haladnod)

 

1.

Online konzultáció

2 órás beszélgetés, Zoom-on vagy Skype-on a személyes stílusszakértőddel

2.

Online gardróbrendezés

Nézzük át együtt a saját gardróbodat!

3.

Hétköznapi stílusikon

Megtanítunk szetteket összeválogatni a ruhásszekrényedből

Miben segítenek az online konzultációink?

Online konzultáció

Fazonok, kivágások, szabásvonalak
• Kérdezd meg, amit eddig még
senkitől sem tudtál megkérdezni! •

Ha éppen egy alkalomra készülsz és bajban vagy, nem tudod mihez nyúlj, szeretnél online egy nagyobb gardrób-frissítést, de egyedül nem mered kiválasztani a darabjaidat, egy csomó kérdésed van a saját stílusodról, akkor ezt a 2 órás konzultációt neked találtuk ki!

Az online konzultáció (2 óra) díja: 90.000,- Ft
(Amit magadba fektetsz.)

minden további óra 45.000,- Ft

“Az online konzultációtól sokkal többet kaptam, mint vártam. Egy lelket és szellemet szoknyába rázó folyamatba kerültem. Era csodaországban. Köszönöm ? “

“…a kiválasztott farmer/sárga top/szürke kardigán szett volt ma rajtam, és eddig 1,5 óra alatt 3 bókot kaptam, teljesen függetlenül egymástól! ÉS A LEGJOBB, hogy tilosban álltam meg, jött a RENDŐR, és azért nem büntetett meg, mert cukin nézek ki.”

Online gardróbrendezés

Használd ki az otthon töltött időt és tegyünk rendet együtt a ruhásszekrényedben!

Biztosan hallottad már tőlünk: “amilyen a gardróbod, olyan az életed”. Az online gardróbrendezéssel abban segítünk neked, hogy – kihasználva az otthon töltött időt – végre elengedd azokat a darabokat, amiknek színben, méretben vagy stílusban már nincs helye a ruhásszekrényedben.

A menete:

1. A szolgáltatás megrendelése után egyeztetünk veled egy időpontot a konzultációra és megírjuk neked, hogy mivel és hogyan készülj elő az online eseményre.

2. A megbeszélt időpontban fogunk találkozni virtuálisan a ruhásszekrényed előtt, és …

3. Megbeszéljük, hogy hogyan érdemes felépítened a ruhásszekrényedet, átbeszéljük a neked szükséges alapdarabokat, valamint …

4. Stílusszakértői szemmel végignézzük a gardróbod darabjait: mi maradhat, mi az, ami megmenthető valahogy, és hogy mit érdemes kirakni?

Az online gardróbrendezés díja (2 órás szolgáltatás): 90.000,- Ft (Amit magadba fektetsz.)

minden további óra 45.000,- Ft / óra.

Hétköznapi stílusikon • Online konzultáció

Tudtad, hogy a ruhásszekrényedben legalább 50%-al több szett van, mint most gondolod?

Bizony, sokkal-sokkal több és sokkal-sokkal stílusosabb szetteket lehet összerakni a szekrényed darabjaiból, mint amit eddig viseltél! Miért tudjuk ezt ilyen biztosan? Mert amikor az ügyfeleink ruhásszekrényében lévő darabokat mi válogatjuk össze szettekké, mindig elhangzik a mondat: “Jé, én erre nem is gondoltam!”

A menete:

1. A szolgáltatás megrendelése után egyeztetünk veled egy időpontot a konzultációra és megírjuk neked, hogy mivel és hogyan készülj elő az online eseményre.

2. A megbeszélt időpontban fogunk találkozni virtuálisan, és …

3. Megbeszéljük, a stílusprofil felépítésed, és stílus-stratégiádat, valamint …

4. Stílusszakértői szemmel végignézzük a gardróbod darabjait: mit mivel érdemes szettbe rakni, hogy végre azt mutasd meg magadból, aki igazán vagy!

A Hétköznapi stílusikon online konzultáció díja
(2 órás szolgáltatás): 90.000,- Ft

minden további óra 45.000,- Ft / óra.

Itt már találkozhattunk