Közös vásárlás
Csánk-Takács Mirtillel

Azért, hogy tévedhetetlenül tökéletes ruhadarabokat válassz, és vigyél haza ❤️

A stílusos megjelenés a vásárlásnál kezdődik

A ruhaboltok és ruhák tömegében nehéz átgondolt és hosszú távra is jó döntéseket hozni.

Melyiket vedd meg, milyen színben, melyik a tökéletes méret? Bírni fogja a használatot? Elég kényelmes és stílusos a Te életmódodhoz? Gyakran a felpróbált és jónak tűnő darabokról hordás során derül ki, hogy nem az igazi, így csak áll a szekrényben évekig.

Egy tapasztalt és szakavatott szem nem csak a ruhadarabokról tudja azonnal megállapítani a minőségüket, szabásvonalaikat és anyagtípusukat, hanem Téged is lát, és szinte azonnal felismeri, milyen színek és formák állnak a legjobban.

Mi történik a közös vásárlás során?

Előzetes terepszemle után, közös vásárlás

 

A közös vásárlás előtt a személyes stílustanácsadód terepszemlére megy, hogy téged már célirányosan tudjon azokba a boltokba vinni, ahol a Te színednek, testalkatodnak, személyiségednek és a pénztárcádnak megfelelő ruhadarabok várnak.

Ilyenkor már figyelembe veszi azt is, ami a gardróbodból hiányzik. A vásárlás során pedig folyamatosan elmagyarázza neked, hogy melyik darab miért áll jól, mi, hogyan emel ki leginkább a szépséged és mi illeszkedik Az új darabokkal kiegészítjük a gardróbod, és évekre biztosítva lesz a magabiztos öltözködés!

Mennyibe kerül?
+ Mivel érdemes tisztában lenned?

A közös online vagy személyes vásárlás általában 2 órás.
Ennek díja 35.000,- Ft + áfa / óra (amit magadba fektetsz).

Jelentkezz az alábbi telefonszámon vagy emailben a szolgáltatásra:

+36209352690
[email protected]

A közös vásárlás előtt érdemes tisztában lenned a színeiddel, és azokkal a szabásvonalakkal, amit kiemelnek. Ha ezekkel még nem vagy tisztában, akkor javasolt eljönnöd az Alap stílustréningünkre vagy a Személyes stíluskonzultációnkra.

Mit kapsz a Közös vásárlástól?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd a vásárlásaid alkalmával, hogy melyek azok a színek és formák, amik a legjobban kiemelik szépséged.

Útmutatást arra vonatkozóan, hogy mi alapján hozd meg a legjobb döntéseket ruhavásárláskor a színeid, testalkatod és életmódod figyelembevételével.

Csánk-Takács Mirtillel együtt összeállított ruhatárat a Te igényeidnek életmódodnak és adottságainak megfelelően.

Jelentkezz és ismerd meg a stílusos vásárlás trükkjeit!

Jelentkezz az alábbi telefonszámon vagy emailben a szolgáltatásra:

+36209352690
[email protected]

Itt már találkozhattunk