Közös vásárlás - YURKOV
A ruhaboltok és ruhák tömegében nehéz átgondolt és hosszú távra is jó döntéseket hozni. Melyiket vedd meg, milyen színben, melyik a tökéletes méret? Bírni fogja a használatot? Elég kényelmes és stílusos a Te életmódodhoz? Gyakran a felpróbált és jónak tűnő darabokról hordás során derül ki, hogy nem az igazi, így csak áll a szekrényben évekig. Egy tapasztalt és szakavatott szem nem csak a ruhadarabokról tudja azonnal megállapítani a minőségüket, szabásvonalaikat és anyagtípusukat, hanem Téged is lát, és szinte azonnal felismeri, milyen színek és formák állnak a legjobban.
yurkov vásárlás, közös vásárlás
349603
page-template-default,page,page-id-349603,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

A stílusos megjelenés a vásárlásnál kezdődik

A ruhaboltok és ruhák tömegében nehéz átgondolt és hosszú távra is jó döntéseket hozni. Melyiket vedd meg, milyen színben, melyik a tökéletes méret? Bírni fogja a használatot? Elég kényelmes és stílusos a Te életmódodhoz? Gyakran a felpróbált és jónak tűnő darabokról hordás során derül ki, hogy nem az igazi, így csak áll a szekrényben évekig.

Egy tapasztalt és szakavatott szem nem csak a ruhadarabokról tudja azonnal megállapítani a minőségüket, szabásvonalaikat és anyagtípusukat, hanem Téged is lát, és szinte azonnal felismeri, milyen színek és formák állnak a legjobban.

Mi történik a közös vásárlás során?

A közös vásárlás előtt a személyes stílustanácsadód terepszemlére megy, hogy téged már célirányosan tudjon azokba a boltokba vinni, ahol a Te színednek, testalkatodnak, személyiségednek és a pénztárcádnak megfelelő ruhadarabok várnak. Ilyenkor már figyelembe veszi azt is, ami a gardróbodból hiányzik. A vásárlás során pedig folyamatosan elmagyarázza neked, hogy melyik darab miért áll jól, mi, hogyan emel ki leginkább a szépséged és mi illeszkedik Az új darabokkal kiegészítjük a gardróbod, és évekre biztosítva lesz a magabiztos öltözködés!

 

A közös vásárlás 2 órás, melynek díja 70.000,- Ft, és minden további óra 35.000,- Ft / óra (bruttó díj).

A közös vásárlás előtt érdemes tisztában lenned a színeiddel, és azokkal a szabásvonalakkal, amit kiemelnek. Ha ezekkel még nem vagy tisztában, akkor javasolt eljönnöd az Alap stílustréningünkre vagy a Személyes stíluskonzultációnkra.

 

Ehhez a szolgáltatáshoz elérhető YURKOV stílusszakértők:
Csánk-Takács Mirtill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a közös vásárlás során?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd a vásárlásaid alkalmával, hogy melyek azok a színek és formák, amik a legjobban kiemelik a szépséged.

Útmutatást arra vonatkozóan, hogy mi alapján hozd meg a legjobb döntéseket ruhavásárláskor a színeid, testalkatod és életmódod figyelembevételével.

Saját stílustanácsadóddal együtt összeállított ruhatárat a Te igényeidnek életmódodnak és adottságainak megfelelően.

Jelentkezz és ismerd meg a stílusos vásárlás trükkjeit!

 

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.