Közös vásárlás

Közös vásárlás

A ruhaboltok és ruhák tömegében nehéz átgondolt és hosszú távra is jó döntéseket hozni. Melyiket vedd meg, milyen színben, melyik a tökéletes méret? Bírni fogja a használatot? Elég kényelmes és stílusos a Te életmódodhoz? Gyakran a felpróbált és jónak tűnő darabokról hordás során derül ki, hogy nem az igazi, így csak áll a szekrényben évekig. Egy tapasztalt és szakavatott szem nem csak a ruhadarabokról tudja azonnal megállapítani a minőségüket, szabásvonalaikat és anyagtípusukat, hanem Téged is lát, és szinte azonnal felismeri, milyen színek és formák állnak a legjobban.

orsikekpulcsi

Mi történik a közös vásárlás során?

A közös vásárlások előtt minden alkalommal alaposan felkészülünk, hogy a vásárlás idején már csak Rád tudjunk figyelni.  A közös vásárlás előtt a személyes stílustanácsadód terepszemlére megy, hogy téged már célirányosan tudjon azokba a boltokba vinni, ahol a Te színednek, testalkatodnak, személyiségednek és a pénztárcádnak megfelelő ruhadarabok várnak. Ilyenkor már figyelembe veszi azt is, ami a gardróbodból hiányzik. A vásárlás során pedig folyamatosan elmagyarázza neked, hogy melyik darab miért áll jól, mi, hogyan emel ki leginkább a szépséged és mi illeszkedik Az új darabokkal kiegészítjük a gardróbod, és évekre biztosítva lesz a magabiztos öltözködés!

Ehhez a szolgáltatáshoz elérhető YURKOV stílusszakértők:
Csánk-Takács Mirtill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a közös vásárlás során?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd a vásárlásaid alkalmával, hogy melyek azok a színek és formák, amik a legjobban kiemelik a szépséged. 

Útmutatást arra vonatkozóan, hogy mi alapján hozd meg a legjobb döntéseket ruhavásárláskor a színeid, testalkatod és életmódod figyelembevételével.

Saját stílustanácsadóddal együtt összeállított ruhatárat a Te igényeidnek életmódodnak és adottságainak megfelelően.

Jelentkezz és ismerd meg a stílusos vásárlás trükkjeit!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.