Közös vásárlás a Yurkov egyik stílusszakértőjével

Azért, hogy tévedhetetlenül tökéletes ruhadarabokat válassz, és vigyél haza ❤️

Mi történik a közös vásárlás során?

A stílusos megjelenés a vásárlásnál kezdődik

A ruhaboltok és ruhák tömegében nehéz átgondolt és hosszú távra is jó döntéseket hozni.

Melyiket vedd meg, milyen színben, melyik a tökéletes méret? Bírni fogja a használatot? Elég kényelmes és stílusos a Te életmódodhoz? Gyakran a felpróbált és jónak tűnő darabokról hordás során derül ki, hogy nem az igazi, így csak áll a szekrényben évekig.

Egy tapasztalt és szakavatott szem nem csak a ruhadarabokról tudja azonnal megállapítani a minőségüket, szabásvonalaikat és anyagtípusukat, hanem Téged is lát, és szinte azonnal felismeri, milyen színek és formák állnak a legjobban.

Mi történik a közös vásárlás során?

Előzetes terepszemle után, közös vásárlás

A közös vásárlás előtt a személyes stílustanácsadód terepszemlére megy, hogy téged már célirányosan tudjon azokba a boltokba vinni, ahol a Te színednek, testalkatodnak, személyiségednek és a pénztárcádnak megfelelő ruhadarabok várnak.

Ilyenkor már figyelembe veszi azt is, ami a gardróbodból hiányzik. A vásárlás során pedig folyamatosan elmagyarázza neked, hogy melyik darab miért áll jól, mi, hogyan emel ki leginkább a szépséged és mi illeszkedik Az új darabokkal kiegészítjük a gardróbod, és évekre biztosítva lesz a magabiztos öltözködés!

Mennyibe kerül?
+ Mivel érdemes tisztában lenned?

A közös vásárlás 2 órás,
melynek díja 70.000,- Ft (amit magadba fektetsz).

és minden további óra 35.000,- Ft / óra.

Jelentkezz a közös vásárlásra ide kattintva

Az ehhez a szolgáltatáshoz elérhető YURKOV Stílusszakértők:
Csánk-Takács Mirtill vagy Kádár-Németh Kinga

A közös vásárlás előtt érdemes tisztában lenned a színeiddel, és azokkal a szabásvonalakkal, amit kiemelnek. Ha ezekkel még nem vagy tisztában, akkor javasolt eljönnöd az Alap stílustréningünkre vagy a Személyes stíluskonzultációnkra.

Mit kapsz a Közös vásárlástól?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd a vásárlásaid alkalmával, hogy melyek azok a színek és formák, amik a legjobban kiemelik szépséged.

Útmutatást arra vonatkozóan, hogy mi alapján hozd meg a legjobb döntéseket ruhavásárláskor a színeid, testalkatod és életmódod figyelembevételével.

Saját stílustanácsadóddal együtt összeállított ruhatárat a Te igényeidnek életmódodnak és adottságainak megfelelően.

Jelentkezz és ismerd
meg a stílusos
vásárlás trükkjeit!

Jelentkezz a közös vásárlásra ide kattintva

Itt már találkozhattunk