Gardróbrendezés

Gardróbrendezés

Amilyen a gardróbod, olyan az életed!

Tapasztalatból tudjuk, hogy a reggelünk minősége az egész napunkra kihat. A reggel kritikus pontja pedig gyakran az, hogy kitaláljuk, mit vegyünk föl aznap.

Ha gyakran érzed tanácstalannak magad a gardróbod előtt állva, akkor itt az ideje, hogy irányításod alá vedd a ruhatárad és a reggeleid!

Mi történik a gardróbrendezés során?

A gardróbrendezés stratégiai jelentőségű az új gardrób kialakítása előtt. A személyes stílusszakértőd vezet téged abban, hogy a gardróbodból kikerüljenek az olyan ruhadarabok, amik színben, stílusban és méretben nem illenek oda. Egyenként átnézitek együtt a ruhadarabokat és megmutatja, mik azok amik neked a legjobban állnak, és mely darabok azok, amik kevésbé a Te darabjaid a színtípusod, vagy testalkatod figyelembevétele mellett. A saját gardróbodon keresztül kerülsz még közelebb a színeidhez, a színtónusaidhoz és a neked legjobban álló szabásvonalakhoz. Egy gardrób kialakítása, ha stílustanácsadó segít benne, évekre elegendő muníciót ad az öltözködéshez!

A végső cél pedig, hogy olyan ruhák legyenek a szerkényedben, amiket bármikor örömmel viselsz és tökéletesen jól állnak Rajtad.

Az ehhez a szolgáltatáshoz elérhető YURKOV Stílusszakértők:
Csánk-Takács Mirtill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a gardróbrendezés során?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz. 

Útmutatást arra vonatkozóan, hogy mi alapján hozd meg a legjobb döntéseket ruhavásárláskor, hogy csak “kedvenc darabokkal” legyen tele a szekrényed.

Segítséged egy egységes és hozzád illő gardrób kialakításához és fenntartásához, hogy minden reggel könnyen és stílusosan induljon a nap.

Jelentkezz és vedd irányításod alá a gardróbod!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.