Egyéni és páros stíluskonzultáció - YURKOV
Ez a tanácsadás csak rólad fog szólni: miben nézel ki a legnőiesebben, a legfiatalosabban, a legszexibben? Felmérjük a stílusprofilodat, és megbeszéljük a megjelenéssel kapcsolatos céljaidat, elképzeléseidet is.
yurkov stílustanácsadás, páros stílustanácsadás, páros stíluskonzultáció, egyéni stílustanácsadás, egyéni stíluskonzultáció, személyes stílustanácsadás, személyes stíluskonzultáció,,
349413
page-template-default,page,page-id-349413,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729,elementor-page elementor-page-349413

Képzeld el, …

… hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, szereted, amit és akit látsz. Érzed, hogy jól vagy és végre jól nézel ki. Minden rendben van, hiszen gyönyörű vagy!

Szeretnéd, ha minden napod így kezdődne?

Mi történik a tanácsadáson?

Egy rendkívül intim, és biztonságos légkör vár téged nálunk a YURKOV Szalonban. Lehet, hogy aggódsz majd kicsit a hozzánk vezető úton: mi fog veled történni, hogy fogod magad érezni? Félelmed az első percekben elszáll: személyes stílusszakértőd gondoskodik rólad!

 

Ez a kb. 2 órás tanácsadás csak rólad fog szólni: miben nézel ki a legnőiesebben, a legfiatalosabban, a legszexibben? Egy rövid beszélgetéssel kezdünk, felmérjük a stílusprofilodat, és megbeszéljük a megjelenéssel kapcsolatos céljaidat, elképzeléseidet is.

 

Aztán következik a gyakorlat: színkendők segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok illenek hozzád, illetve melyik évszaktípus áll hozzád a legközelebb. Megbeszéljük az is, hogy ennek megfelelően milyen színeket, anyagokat, kiegészítőket, és ékszereket érdemes viselned. Kapsz is egy saját, elektronikus színpalettát, amit majd mindig magaddal tudsz vinni a vásárlásokra a későbbiekben!

 

Miután megismered pontosan a színeidet, anyagiadat, fémeidet, kiegészítőidet, megnézzük a YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, hogy melyik testalkattípus jellemzői találhatóak meg a te sziluettedben. A személyes stílustanácsadód pontosan megmutatja, hogy a testalkatodhoz milyen szabások és stílus illik leginkább. Ezt szetteken keresztül is megnézitek: melyik stílusú ruhadarab emeli ki leginkább az adottságaidat?

 

Életre szóló élmény :)

Mindezek után könnyebbé válik a vásárlás, és tudatosabban, illetve magabiztosabban fogod a napi ruhadarabjaidat kiválasztani.

 

Ha szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést a pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel, akkor gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk. Ebben az esetben kb. 3 órás lesz a konzultáció.

 

Az egyéni stílustanácsadás a díja: 75.900,- / fő (hétvégi felár +20%)
Páros stílustanácsadás díja: 119.900,- Ft / pár (hétvégi felár +20%)

Ha hétvégén szeretnél jönni, akkor megrendelés előtt egyeztess velünk itt 👉🏼  takacs.mirtill@yurkov.hu.  A szolgáltatáshoz elérhető stílusszakértőink: Csánk-Takács Mirill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a tanácsadáson?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz.

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket, hogy a ruha üzletek forgatagában is megtaláld a hozzád illő darabokat.

Életre szóló élmény lesz!

Szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést? A pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel? Gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.

 

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.