Egyéni és páros stíluskonzultáció |
KÉPZELD EL, hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, szereted, amit és akit látsz. Érzed, hogy jól vagy és végre jól nézel ki. Minden rendben van, hiszen gyönyörű vagy! Szeretnéd, ha minden napod így kezdődne?
yurkov stílustanácsadás, páros stílustanácsadás, páros stíluskonzultáció, egyéni stílustanácsadás, egyéni stíluskonzultáció, személyes stílustanácsadás, személyes stíluskonzultáció,,
349413
page-template-default,page,page-id-349413,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Képzeld el, …

… hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, szereted, amit és akit látsz. Érzed, hogy jól vagy és végre jól nézel ki. Minden rendben van, hiszen gyönyörű vagy!

Szeretnéd, ha minden napod így kezdődne?

Mi történik a tanácsadáson?

Egy rendkívül intim, és biztonságos légkör vár téged nálunk a YURKOV Szalonban. Lehet, hogy aggódsz majd kicsit a hozzánk vezető úton: mi fog veled történni, hogy fogod magad érezni? Félelmed az első percekben elszáll: személyes stílusszakértőd gondoskodik rólad!

 

Ez a kb. 2 órás tanácsadás csak rólad fog szólni: miben nézel ki a legnőiesebben, a legfiatalosabban, a legszexibben? Egy rövid beszélgetéssel kezdünk, felmérjük a stílusprofilodat, és megbeszéljük a megjelenéssel kapcsolatos céljaidat, elképzeléseidet is.

 

Aztán következik a gyakorlat: színkendők segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok illenek hozzád, illetve melyik évszaktípus áll hozzád a legközelebb. Megbeszéljük az is, hogy ennek megfelelően milyen színeket, anyagokat, kiegészítőket, és ékszereket érdemes viselned. Kapsz is egy saját, elektronikus színpalettát, amit majd mindig magaddal tudsz vinni a vásárlásokra a későbbiekben!

 

Miután megismered pontosan a színeidet, anyagiadat, fémeidet, kiegészítőidet, megnézzük a YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, hogy melyik testalkattípus jellemzői találhatóak meg a te sziluettedben. A személyes stílustanácsadód pontosan megmutatja, hogy a testalkatodhoz milyen szabások és stílus illik leginkább. Ezt szetteken keresztül is megnézitek: melyik stílusú ruhadarab emeli ki leginkább az adottságaidat?

 

Életre szóló élmény :)

Mindezek után könnyebbé válik a vásárlás, és tudatosabban, illetve magabiztosabban fogod a napi ruhadarabjaidat kiválasztani.

 

Ha szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést a pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel, akkor gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk. Ebben az esetben kb. 3 órás lesz a konzultáció.

 

Az egyéni stílustanácsadás a díja: 75.900,- / fő
Páros stílustanácsadás díja: 119.900,- Ft / pár

A szolgáltatáshoz elérhető stílusszakértőink: Csánk-Takács Mirill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a tanácsadáson?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz.

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket, hogy a ruha üzletek forgatagában is megtaláld a hozzád illő darabokat.

Életre szóló élmény lesz!

Szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést? A pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel? Gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.