Ismerd meg a benned rejlő stíluserőt:

Személyes stíluskonzultációk

Életre szóló élmény, ami csak rólad szól. A személyes stílustanácsadásra
Csánk-Takács Mirtillhez tudsz jelentkezni.

Csak képzeld el …

… hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, szereted, amit és akit látsz.
Érzed, hogy jól vagy és végre jól nézel ki. Minden rendben van, hiszen gyönyörű vagy!
Megvan?

Szeretnéd, ha minden napod így kezdődne?
– Akkor figyelj!

A stílusszakértőd

Csánk-Takács Mirtill

Mirtill 7 éve foglalkozik stílustanácsadással. Ez alatt az idő alatt mindig is missziójának tekintette, hogy megtanítsa az ügyfeleknek – legyenek ők nők vagy férfiak -, hogyan tudják komplex módon, a külső megjelenés és a belső harmónia összekapcsolásával szemlélni, megálmodni, majd megvalósítani önmagukat.

Mirtill véleménye szerint a meglévő ruhadarabjaink, a gardróbunk jó alapja annak, hogy megtanuljuk testalkattól és pénztárcától függetlenül lendületesen, magabiztosnak érezni magunkat. A színek és a szabásvonalak is fontos részét képezik a harmonikus megjelenésnek, de ne feledjük, hogy egy szívesen viselt ruha kiválasztásakor még további fontos „összetevőre” (például anyagösszetétel, márkapreferencia, ár, esemény stb.) is figyelnünk kell.

Így Mirtill rendhagyó módon indítja a stílustanácsadást, a gardróbon keresztül, hiszen ezen keresztül jóval egyszerűbb a meglévő darabjaidat alapul véve megérteni, hogy milyen irányba induljunk tovább.


Gondold csak át, hogy egy jól felépített, saját ruhakollekció mennyire leegyszerűsítené az öltözködésedet!

• Önbizalom és önbecsülés
• Kommunikáció és benyomás kialakítása
• Önkifejezés
• Munkahelyi és társadalmi sikerek
• Hangulat és jólét.


Mirtill személyes célja, hogy a tudatos választások révén megtaláljátok és megvalósítsátok azt az utat, amely magabiztos és vonzó kisugárzást eredményez bármilyen környezetben.

Életre szóló élmény lesz.

Mi lesz ezután?

Könnyebbé válik a vásárlás, és tudatosabban, illetve
magabiztosabban fogod a napi ruhadarabjaidat kiválasztani.

Ha szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést a pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel, akkor gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.
Ebben az esetben kb. 3 órás lesz a konzultáció.

Szolgáltatások

Színtanácsadás

A tudatosság egyik mérföldköve, hogy magabiztosan válassz színeket az öltözködésed során.
Sok-sok színkendő használatával közösen kiválasztjuk azokat a tónusokat, melyeket én jónak látok, te pedig szívesen fogsz viselni.

Díja: 45.000 / óra + ÁFA

Mirtill bázisa Budapesten van, de szívesen elhagyja a várost, ha szeretnéd. 

Testalkatelemzés, szettek összeállítása

A testalkatelemzés alatt megtaláljátok azokat a formákat, ruhákat, amelyek a legelőnyösebbek a testalkatodhoz. Ez a folyamat egyéni szükségletek és preferenciák alapján történik, ezért a személyes stílusodat összhangba hozzuk az egyéni testalkati adottságaiddal, és az esetleges divatpreferenciáiddal.


Kifinomult, egyedi külső megjelenés rád hangolva (Stílusprofil-elemzés), szettek összeállítása

Ezt a szolgáltatást igénybe veheted akkor is, ha még sosem jártál stílustanácsadónál. A találkozás, találkozások során végeredményeként garantálja Mirtill, hogy megtaláljátok,
megfogalmazzátok azt a stílust, ami az egyéni igényeid alapján a legkényelmesebb, legharmonikusabb irányzat lesz számodra, a te egyéni eleganciád.


Ára: 90.000 Ft/ alkalom + ÁFA (kb. 2 óra), mindent további óra 35.000 Ft + ÁFA

Ha szeretnél további információt megtudni Mirtilltől személyes vagy a szolgáltatásairól, keresd nyugodtan telefonon vagy írásban:
+36209352690
[email protected]

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit,
és segítünk ezeket
hangsúlyozni.

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz.

Útravaló tippeket,
hogy a ruha üzletek
forgatagában is megtaláld
a hozzád illő darabokat.

100%, négyes garancia. Elégedett leszel, vagy egy fillérrel sem tartozol.

A konzultációinkon és a stílustréningjeinken mindig megmutatjuk a vendégeinknek, hogyan érdemes megtalálni a saját tónusaiknak, adottságaiknak megfelelő színeket. Ezt színkendőkkel (smink nélkül, természetes fényben) nézzük meg a színelemzés során.

Ha az ezt követő napokban / hetekben bizonytalan lennél a színeid használatával kapcsolatban, TÉRJ VISSZA és stílusszakértőink friss szemmel újra átbeszélik veled a színeidet, hiszen fontos, hogy biztos legyél saját magadban és szeresd a színeidet.

 

A stílus hitelesség. És aki hiteles, az mindig magát adja. A konzultációk és a stílustréningek során a stílusszakértőink garanciát vállalnak arra, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a hitelességre: hogy azt mutasd, aki tényleg te vagy, hogy ne a mi ízlésünk, hanem a te személyiséged mutatkozzon meg a megjelenésedben.

Ha bizonytalan vagy bármely javasolt darabbal, szabásvonallal, stílussal kapcsolatban, bármikor kérdezhetsz tőlünk telefonon,
e-mailen, vagy személyesen!

A megjelenésed finomításában fontos, hogy a stílusszakértőd ne a saját véleményét, ízlését erőltesse rád, hanem téged látva: figyelembe véve az élethelyzeted, korodat, adottságaidat, személyiséged, támogasson téged a megjelenésedben.

Nálunk szabad! Nem tiltunk el semmitől és nem teszünk kötelezővé számodra semmit. Mint a legmegengedőbb stílusszakértők úgy támogatunk, hogy te abban 100%-ig szabadnak érezd magad, és vitathatatlanul jól érezd magad a bőrödben.

Kimondhatatlanul jó érzés, amikor mások elismerően néznek rád, már-már egyfajta egészséges irigységgel. Irigyek arra, hogy te mennyire jól nézel ki, milyen stílusos vagy, mennyire egyben van a megjelenésed Konzultációinkat és stílustréningjeinket követően rengeteg ügyfelünk jelezett már vissza, hogy átélte ezt az érzést.

Garantáljuk, ha követed javaslatainkat és beépíted a napi gyakorlatodba, akkor egészségesen irigy szemek és elismerő mosolyok hada fogja övezni a mindennapjaidat.

Életreszóló élmény párban is

Szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést? A pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel? Gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.

Privát stílustréning baráti társaságoknak

Szülinap, lánybúcsú, netán céges csapatépítés?

Írj nekünk a [email protected] e-mail címre és egyedi ajánlatot adunk!

Itt már találkozhattunk