Ismerd meg a benned rejlő stíluserőt:

Egyéni és páros exkluzív stíluskonzultáció

Életre szóló élmény, ami csak rólad szól.

Jelentkezem a stíluskonzultációra

Csak képzeld el …

… hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, szereted, amit és akit látsz.
Érzed, hogy jól vagy és végre jól nézel ki. Minden rendben van, hiszen gyönyörű vagy!

Megvan?

YURKOV személyiségre szabott stílustanácsadás NEKED, aki nem megváltoztatni akarod magad, hanem végre megmutatni ki is vagy valójában!

Szeretnéd, ha minden napod így kezdődne?
– Akkor figyelj!

Mi történik a tanácsadáson?

Egy rendkívül intim, és biztonságos légkör vár téged nálunk a YURKOV Szalonban. Lehet, hogy aggódsz majd kicsit a hozzánk vezető úton: mi fog veled történni, hogy fogod magad érezni? Félelmed az első percekben elszáll: személyes stílusszakértőd gondoskodik rólad!

Ez a kb. 2 órás tanácsadás csak rólad fog szólni: miben nézel ki a legnőiesebben, a legfiatalosabban, a legszexibben?

Egy rövid beszélgetéssel kezdünk, felmérjük a stílusprofilodat, és megbeszéljük a megjelenéssel kapcsolatos céljaidat, elképzeléseidet is.

Aztán következik a gyakorlat: színkendők segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok illenek hozzád, illetve melyik évszaktípus áll hozzád a legközelebb. Megbeszéljük az is, hogy ennek megfelelően milyen színeket, anyagokat, kiegészítőket, és ékszereket érdemes viselned. Kapsz is egy saját, elektronikus színpalettát, amit majd mindig magaddal tudsz vinni a vásárlásokra a későbbiekben!

Miután megismered pontosan a színeidet, anyagiadat, fémeidet, kiegészítőidet, megnézzük a YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, hogy melyik testalkattípus jellemzői találhatóak meg a te sziluettedben.

A személyes stílustanácsadód pontosan megmutatja, hogy a testalkatodhoz milyen szabások és stílus illik leginkább. Ezt szetteken keresztül is megnézitek: melyik stílusú ruhadarab emeli ki leginkább az adottságaidat?

Életre szóló élmény lesz.

Mi lesz ezután?

Könnyebbé válik a vásárlás, és tudatosabban, illetve
magabiztosabban fogod a napi ruhadarabjaidat kiválasztani.

Ha szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést a pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel, akkor gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.
Ebben az esetben kb. 3 órás lesz a konzultáció.

Jelentkezem a stíluskonzultációra

Mennyibe kerül?

Az alábbi árak szeptember 30.-ig érvényesek, Október 1.-től áremelés lesz! A szeptember 30. vásárolt konzultációk 6 hónapig felhasználhatóak, vedd le a decemberi stresszt a válladról, a karácsonyi ajándékot már most szerezd be!

Az egyéni stílustanácsadás a díja: 84.900 Ft / fő
Páros stílustanácsadás díja: 144.900 Ft / pár

A szolgáltatáshoz elérhető stílusszakértőink:
Csánk-Takács Mirtill, vagy Kádár-Németh Kinga

A megrendelő űrlapon a megjegyzésnél jelezd, melyik tanácsadóval szeretnéd a konzultációt!

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit,
és segítünk ezeket
hangsúlyozni.

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz.

Útravaló tippeket,
hogy a ruha üzletek
forgatagában is megtaláld
a hozzád illő darabokat.

100%, négyes garancia. Elégedett leszel,
vagy egy fillérrel sem tartozol.

A konzultációinkon és a stílustréningjeinken mindig megmutatjuk a vendégeinknek, hogyan érdemes megtalálni a saját tónusaiknak, adottságaiknak megfelelő színeket. Ezt színkendőkkel (smink nélkül, természetes fényben) nézzük meg a színelemzés során.

Ha az ezt követő napokban / hetekben bizonytalan lennél a színeid használatával kapcsolatban, TÉRJ VISSZA és stílusszakértőink friss szemmel újra átbeszélik veled a színeidet, hiszen fontos, hogy biztos legyél saját magadban és szeresd a színeidet.

A stílus hitelesség. És aki hiteles, az mindig magát adja. A konzultációk és a stílustréningek során a stílusszakértőink garanciát vállalnak arra, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a hitelességre: hogy azt mutasd, aki tényleg te vagy, hogy ne a mi ízlésünk, hanem a te személyiséged mutatkozzon meg a megjelenésedben.

Ha bizonytalan vagy bármely javasolt darabbal, szabásvonallal, stílussal kapcsolatban, bármikor kérdezhetsz tőlünk telefonon,
e-mailen, vagy személyesen!

A megjelenésed finomításában fontos, hogy a stílusszakértőd ne a saját véleményét, ízlését erőltesse rád, hanem téged látva: figyelembe véve az élethelyzeted, korodat, adottságaidat, személyiséged, támogasson téged a megjelenésedben.

Nálunk szabad! Nem tiltunk el semmitől és nem teszünk kötelezővé számodra semmit. Mint a legmegengedőbb stílusszakértők úgy támogatunk, hogy te abban 100%-ig szabadnak érezd magad, és vitathatatlanul jól érezd magad a bőrödben.

Kimondhatatlanul jó érzés, amikor mások elismerően néznek rád, már-már egyfajta egészséges irigységgel. Irigyek arra, hogy te mennyire jól nézel ki, milyen stílusos vagy, mennyire egyben van a megjelenésed Konzultációinkat és stílustréningjeinket követően rengeteg ügyfelünk jelezett már vissza, hogy átélte ezt az érzést.

Garantáljuk, ha követed javaslatainkat és beépíted a napi gyakorlatodba, akkor egészségesen irigy szemek és elismerő mosolyok hada fogja övezni a mindennapjaidat.

Jelentkezem a stíluskonzultációra

Életreszóló élmény párban is

Szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést? A pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel? Gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.

Privát stílustréning baráti társaságoknak

Szülinap, lánybúcsú, netán céges csapatépítés?

Írj nekünk a yurkov@yurkov.hu e-mail címre és egyedi ajánlatot adunk!

Jelentkezem a stíluskonzultációra

Itt már találkozhattunk

Döntöttem! Jelentkezem a stíluskonzultációra