YURKOV Zöld szoknya

YURKOV Zöld szoknya

A YURKOV híressé vált zöld szoknyát már szinte minden YURKOV kedvelő ismeri. A stíluserőd, a női eleganciád jelképe.

Ne feledd:

A TE STÍLUSOD, A TE ERŐD

Mitől különleges a YURKOV zöld szoknya?

A zöld ceruzaszoknyát úgy készítettük el, hogy a szűkülő szabásvonal tökéletesen kövesse a csípőd vonalát, így gyönyörűen megnyújtja és vékonyítja majd az alakod. Külön figyeltünk arra, hogy a Te méretedre szabott szoknya a lábad legvékonyabb pontjánál végződjön, így a térd alá érő hossz is szép sziluettet biztosít.

Segítségképpen a méretválasztáshoz:

XS (derékbőség: 66 cm, csípőbőség: 94 cm)
S   (derékbőség: 70 cm, csípőbőség: 98 cm)
M  (derékbőség: 74 cm, csípőbőség: 102 cm)
L   (derékbőség: 78 cm, csípőbőség: 106 cm)
XL (derékbőség: 84 cm, csípőbőség: 112 cm)

 

Szerezd meg most a saját YURKOV zöld szoknyád!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.