Yurkov Akadémia Stílusklub éves tagság - YURKOV
Egy exkluzív, zárt KÖZÖSSÉG • HALADÓ szintű oktatóvideók • folyamatos KONZULTÁCIÓS lehetőség Haladó szintű YURKOV heti videók, meetup-ok, kapcsolat a YURKOV stílusszakértőivel: EGY IGAZI STÍLUS-KÖZÖSSÉG havi 4.990,- Ft-ért! Egy támogató közösségben • folyamatos tanulási lehetőség
yurkov akadémia, yurkov stílusklub, yurkov éves tagság, yurkov facebook csoport, yurkov fizetős csoport
350230
page-template-default,page,page-id-350230,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

 

• Éves Stílusklub tagoknak két hónapot ajándékba adunk •

Azaz 59.880,- Ft HELYETT a te éves díjad: 49.900,- Ft!

 

Az éves Akadémia tagságot akkor ajánljuk, ha biztos vagy benne, hogy egy éven keresztül, hétről hétre szeretnél haladó szintű stílus-tippek hallani tőlünk, és egy éven keresztül bármikor szeretnél tőlünk közvetlenül kérdezni.

Yurkov Akadémia – Stílusklub – Éves tagság megrendelése

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.