Új évszak - új ötletek - YURKOV
351511
post-template-default,single,single-post,postid-351511,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Elegendő a Ligur-tenger gyöngyszemén, Portofino elkápráztató utcáin végéig sétálni júliusban vagy a neves nyaraló helyek luxus butikjainak bűvkörében elcsábulni és máris egy reális képet alkothatunk mindarról amit a januári hideg napokon fogunk viselni, mindezt nyári ruhát és spárgatalpú szandálkölteményünket viselve tehetjük meg a nyár kellős közepén.  A legnagyobb kánikula közepette miért is kellene téli kabátot és csizmát próbálnunk? Miért látni mégis szorgosan őszi/téli holmikat vásároló külföldi és belföldi klienseket bizonyos üzletekben? Miért olyan fontos az elsők közt lenni a következő szezon ruhatárát illetően?

A válasz többárnyalatú, csakúgy mint a divat világa. Természetesen nem kell ódivatúnak, maradinak éreznünk magunkat ha a nyaralásról nem a téli gardrób must-have darabjaival térünk haza. Élvezve a nyár minden percét azonban szép nyugodtan előretekintünk a divat terén is.

Minden szezon számtalan új irányzatot és trendet hoz magával melyből saját ízlésünk szerint kiválaszthatjuk mindazt ami nekünk tetszik, mely kiemeli külső-belső szépségünket és varázslatosabbá teszi az érkező őszi/téli mindennapjainkat.

Egy-egy új irányzat három évenként születik, ami lehet egészen  formabontó de szólhat mindössze csak egy új színről illetve árnyalati különbségről elődjéhez képest. Az átmenet az egyes trendek között hasznos YURKOV tanácsokkal és némi jó ízléssel nem követel teljes gardróbcserét, elegendő néhány megfelelő darabbal felfrissíteni a már meglévő ruhatárunkat.

Visszatérve a ciklusosságra; az első évben a milánói, párizsi, new yorki  kifutókon mutatkozik egy új kollekció a legnagyobb filmsztárok, politikusok, énekesek viselik ezeket a mesterműveket. Majd a következő évben már a divatrajongók is beszerezhetik, míg a harmadik évben számos üzlet polcán szereznek örömet sokak számára.

Íme egy kis őszi/téli kedvcsináló Made in Italy.

A partra lépett tengerész stílusa és eleganciája belopódzik a ruhásszekrényünkbe, precíz egyenes formavezetés, a gombok két sorban tündökölnek  már-már geometriai precizitással a ballonkabátokon, kék, fekete és fehér színek az alappillérei ennek az irányzatnak világoskékkel vagy akár pirossal fűszerezve.

A poncsó átölelő melegsége gondoskodik rólunk a hidegebb napokon, asszimetria, csíkok és a bársony a három kulcsszó ha ilyesmivel szeretnénk gazdagítani gardróbunkat az ősz beköszöntével. Örök klasszikus a fehér ing alatta.

XXL a váll méreteknél, blúzok, pulóverek, zakók övvel karcsúsítva, optikailag rendkívül jól kompenzálják a széles csípőt, légies megjelenést garantálva viselőjének. Óvatosan a táska választással ebben az estben, érdemes egy kisebb méretű mellett dönteni outfitünkhöz.

Sokunk örömére marad az overál, bőr vagy ökobőr anyagból, bársonyból  övvel vagy bátrabbaknak kesztyűvel párosítva. Ha már a bőrről/ökobőrről esik szó, a színpaletta minden árnyalatában fellelhető lesz, vidámságot garantálva a zordabb napokra is. A jól megszokott fekete mellett rózsaszín, sárga, szürke, barna, bordó, kék, fehér színekben is.

Az oversize kabátok örök kedvenceink, a bézs meleg árnyalata, a homok szín mixével páratlan eleganciát sugároz viselőjéről, az olasz hölgyek jól ismerik ezt az összeállítást és szívesen is hordják. Kötött miniruhák és maxi kardigánok, pulóverek meleg és praktikus viseletet garantálnak a nap bármely szakaszában, alapszínek esetében, körömlakk, rúzs lehet a színforrás megjelenésünkben. A csizma szára átveszi a harisnya szerepét, lábhoz simul és még nőiesebbé varázsolja sziluettünket, megoldást nyújtva az örök problémánkra, szoknya hossza és bősége. A szőrme bundákat továbbra is öko verzióban kedveljük. Marad a pufi dzsekik maxi volume-vel és minimál súllyal ahogyan mi szeretjük.

Remélem sikerült kedvet varázsolni az őszi gardróbunk újraélesztéséhez az olasz divat és a YURKOV stílustanácsadás tükrében.

Hagymásy OrSi