Túrabakancs stílusosan - YURKOV
351465
post-template-default,single,single-post,postid-351465,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Előbb-utóbb mindenkit utolér, van aki jó kedvvel önszántából és van aki mások kedvért viseli, a túrabakancs trendi története ott lebeg a nyár palettáján. A legkedveltebb olasz pihenőhely idén a hegyek vidéke.

Mint bármilyen utazás során, legyen az üzleti út, hétvégi kiruccanás, gyerekes program vagy a vidéki nagymama meglátogatása, az alapszabály változatlan: a tökéletes bőrönd kevés de jól komponálható holmit rejt, csakúgy mint gondolataink, helyet hagyva az új élmények befogadására.

Csomagolás Yurkov módon: csinosan, ötletesen és funkcionálisan.

Trekking vagy egy kellemes séta a természetben, számtalan előnnyel szolgál testünknek és lelkünknek egyaránt és a legjobb hogy bárhol űzhető, természetesen nem mindegy hogy mit viselve.

A túrabakancs és kockás flanel ing szettünket aktuálisabbá varázsolhatjuk az alatta éppen kivillanó bodyval, női mivoltunk jutalmaként a számos lerótt km-ek után. Foulard kendőnk nemcsak kifinomultabbá teszi megjelenésünket, de az időjárási viszontagságok ellen is hasznos lehet, hajba kötve vagy a nyakunk körül ahogy azt a 2020-as trend sugallja.

Kevés smink, ápolt külső, minimál ékszer – a természet már önmagában véve egy csoda, tiszteljük megjelenésünkkel. Kedvenc, mindent elrejtő, méretes trendi táskánk most akár még otthon is maradhat és helyette választhatunk egy csinos kis övtáskát az öltözetünkhöz illően, ha emlékeztek rá a YURKOV kedvencek között gyakran életre kel ez a kis csodadarab, vállon, derékon, ahol épp szükség van rá. Igaz hogy szabadidős programról van szó, de stílusban mélyen eltérő a tengerparti nyaraló ruhatár a hegyek közt viselt holmiktól. Nem kimondottan elegáns látvány a pareo a hegyvidéken töltött relax közepette a hölgyeken, alternatíva lehet a farmering kigombolva, még cm-ben is ugyanannyit takar és harmonizál a helyszínnel. Ugyanennyire kontrasztos lehet egy túl nagykarimájú szalmakalap, válasszunk inkább egy diszkrétebb méretű fejfedőt a nap erős sugarai ellen. A flitteres baseball sapka is nyugodtan maradhat a szekrény mélyén öt éves kor fölött.

Mégis csak Olaszországról van szó, a megérdemelt aperitívó ital követi a sporttevékenységet a naplemente fényében. Új napszak – új allűr. Hasznos kis tornanadrágunk, mely egész évben társunk volt a konditeremben, segített a jógaórán és még futás közben is helytállt, most multifunkcionális farmeringünkkel és egy övvel esti fényében pompázik. Az idei tavasz/nyár nagy kedvencét, a kötött ruhát viselhetjük sportcipővel vagy bakanccsal és fantázia zoknival (haladóknak) teret hódítva a komfort és a legfrissebb divattrendek között. Must have darab a jeans ebben a környezetben is, lehet a boy friend modell vagy a magas derekú szuper kényelmes short, egyetlen szabály hogy korunknak és fizikai adottságunknak megfelelő legyen – sorsdöntő lehet az utolsó pillantás a tükörbe indulás előtt, hátulról is!

Nyugodtan játszhatunk a színekkel. A barna és a zöld jól áll a hegyi medvének és a mormotának de a számunkra megfelelő árnyalatban stílusossá teheti a mi megjelenésünket is.

Lehet ez a Mátra vagy országunk bármely pontja, most egy kicsit még élvezzük saját környezetünk felfedezését, aztán hamarosan az olasz hegyek is meghódításra várnak!

Hagymásy OrSi