Táska, borsa, bag - YURKOV
351615
post-template-default,single,single-post,postid-351615,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

A legnagyobb divatházak kollekciójából köszönt minket az ősz/tél csodája vagy a tavalyi gardróbunk mélyéről adunk még egy esélyt a kedvenc darabunknak, nem változtat a tényen, a kiegészítők királynője, a női táska, nélkülözhetetlen életünk során. Minden reggel kéz a kézben lépünk ki otthonunkból, elkísér minket egész napunk során. Velünk van jóban rosszban, hűséges tanúja életünk minden mozzanatának, féltve őrzi titkainkat és legszemélyesebb tárgyainkat. Szavak nélkül felfedi tulajdonosa számos jellemvonását és képes megújulni minden szezonban.

Milano, London, New York és Párizs kéz a kézben a divat világáért. Visszatér a vintage, bátran nézelődjünk nagyszüleink , szüleink holmijai között, keressük fel a bolhapiacok kincseit, ami a legfontosabb, élvezzük a divat adta mérhetetlen lehetőségeket.

A 2020/2021-es Ősz/Tél táska trendjei valóban mindenkire gondoltak. Geometriai formavezetés jellemzi a karon, kézben viselhető kisebb méretű táskákat. Ismét hódítanak a rojtok és méretes csattok, láncok.

A pochette két élete. Must have darab marad idén is, hagyományőrző stílusban, a „savoir-faire” elengedhetetlen kelléke, ékesíti nőies megjelenésünket.     

Míg új jelentéssel gazdagodva egész napos viseletté válik, puha tapintású, elhagyva a megszokott formavilágot. Kosztümök, ballonkabátok méltó kiegészítője, megtörve a merev vonalvezetést, lágyabbá varázsolva akár az üzleti élet outfitjeit is.

Kinek ne lenne egy a szekrénye mélyén?! XXXL a kulcsszó. Még a shopping bag-től is méretesebb idei táska-kedvencünk. Egész napos társunk, belefér a jóga ruha és sok más nélkülözhetetlen kincs. Alaklom adtán még egy hétvégi kiruccanás trendi kiegészítőjévé is válhat. Azért óvatosan, valakinek mégiscsak cipelnie kell majd a méretes pakkot, arról már nem is beszélve hogy nem túl elegáns látvány egy roskadásig telepakolt táska.

Kötött csodák: a nagymamáink emléke, a kötött holmik retrója. Táska formában is jelen lesz a zordabb napok során, felmelegítve szívünket és küllemünket a következő évszak során.

Remélem hogy ez a néhány sor hasznos útikalauz lesz sokak számára az őszi kiegészítők összeállítása során. 

Hagymásy OrSi