Személyes stíluskonzultáció Kovács Yurkov Orsival

Személyes stíluskonzultáció Kovács Yurkov Orsival

 

Lenne olyan stílus-kérdés, amit kifejezetten Kovács Orsolyától, a YURKOV alapítójától kérdeznél meg? Teljesen a nulláról kell újjépítened magad? Önismereti úton haladsz és a megjelenést hívnád segítségül a belső munkához? 

Egynapos konzultáció (9.00-16.00), amely során a kezedbe kapod a saját stílus-stratégiádat.

“Orsi! Hozzád mentem el a konzultációra, mert annyira inspiráltak a videóid. Kemény női mendzserré váltam, és éreztem, hogy végleg egyedül fogok maradni, társ nélkül, ha nem kezdek valamit a nőiességemmel. Téged választottalak, mert a te kisugárzásodból szerettem volna merítkezni. Először drágának gondoltam a konzultációt, de ami a konzultáción történt, szavakkal nehezen leírható. Orsi, ezalatt a rövid nap alatt minden túlzás nélkül megváltoztattad az életem. Annyi mindent megértettem! Tökéletesen kirajzolódott a nőiességem felé vezető út… Hálás vagyok magamnak a befektetésemért és hálás vagyok minden tűpontos kérdésedért, minden mély gondolatodért. Varázslónő vagy!”

(Kiss-Báthory Kinga)

 

DSC_3573 2

“Hiszem, hogy az önbizalom mindenkinek jár, és mélyen hiszem, hogy a stílus és a magabiztos megjelenés tanulható.” De hogyan és mit érdemes elsajátítani, mik azok a stratégiai lépések, amiken a stílusos megjelenés, és a magabiztosság múlik? Ezekre a kérdésekre ad választ ez a konzultáció.

 

“Kedves Orsi!

Egy zavarban lévő kislányként érkeztem hozzád és egy tudatos nőként távozhattam a jóvoltodból. Ezt ott nem mondtam, de mindig is “nehéz” volt számomra az öltözködés. Anyukámmal hajszálpontosan ellenkező volt az ízlésünk e téren és ez már 3 éves koromban kiütközött. Egyfajta lázadás is volt nekem, mit is viselek. Sok mindent megértettem ma. Tényleg igaz, hogy az ember ösztönösen tudja mi áll neki jól- de nagyon sokat jelentett a megerősítésed. És a színek!! Még mindig nem tértem magamhoz, hogy mennyire más színárnyalatokhoz vonzódtam, mint ami ténylegesen jól áll nekem. Nagyon érdekes volt, ahogy egy-egy szín egy öreglányt csinált belőlem vagy éppen arcpírt és rúzst varázsolt rám. 

És a stílusok… Köszönöm hogy segítettél megmutatni, milyen gazdag eszköztáram van. Most már tudok tudatosan választani, ha azt akarom hogy komolyan vegyenek egy tárgyaláson vagy ha csak ragyogni szeretnék egy jó buliban.

Külön meg kell jegyeznem, hogy mennyire jó önismeret és önbizalomtuning a tanácsadásod a léleknek. Kimozdítottál a komfortzónámból, nyitottá és kíváncsivá tettél az újra. 

És azt hiszem megfertőztél a látásmódoddal. Nem bírtam nem nézni az embereket az utcán! És mégjobban megértettem mennyire szükségünk van rád! Ha ügyesebben válogatnánk meg, mit viselünk- sokkal jobb kedvünk lenne. És ettől másoknak is, akik ránk néznek!

Utolsó mondat:

Nem tudom még mit tettél a konzultáción velem, de hirtelen annyi energiám lett, hogy délután 1 hónapnyi munkát tudtam könnyedén és inspiráltam elvégezni. Még most sem bírom abbahagyni az írást, annyira lelkes vagyok! Szóval mindenkinek kötelezően íratnám fel RECEPTRE: YURKOV KOVÁCS ORSIT! “

(Varga Krisztina)

Kovács YURKOV Orsolya

15 év üzleti élet után, egy súlyos kiégést és egy még súlyosabb magánéleti válságot követően úgy döntött, hogy mindent megváltoztat az életében. 

Szakított az addigi szakmájával, otthagyta az informatika és a dokumentumkezelés piacát, és megalapította saját stílustanácsadó cégét, amiről régóta álmodozott. 

A YURKOV ma már nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is segít az embereknek megtalálni a saját stílusukat a stílustréningeken és a személyes konzultációkon.

Orsolya pedig mind Kaliforniában mind Magyarországon motivációs előadásokkal és speciális kurzusokkal segít nőknek és férfiaknak emelni önbizalmukat, személyes erejüket, a stíluson, megjelenésen keresztül.

IMG_2543

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.