Személyes stíluskonzultáció Kovács Yurkov Orsival

Személyes stíluskonzultáció Kovács Yurkov Orsival

Kovács Orsolya a személyes konzultációi során segít neked az ő szakértői szemén keresztül látni a saját szépséged.
Megtanítja neked a hozzád legközelebb álló színeket az évszak elmélettel és megismerheted végre a saját testalkatod, ami nem csak alma, körte vagy homokóra lehet. Orsi elmagyarázza a szín- és testalkattípusodhoz leginkább illő anyagokat, kiegészítőket, ékszereket és szabásvonalakat. 

Egy biztos: Orsi olyan tudással lát el Téged, amivel ezután könnyebbé válik a ruhaválasztás akár a boltban, akár a gardróbod előtt állva. Életre szóló élmény lesz!

“Hiszem, hogy az önbizalom mindenkinek jár, és mélyen hiszem, hogy a stílus és a magabiztos megjelenés tanulható.”
De hogyan és mit érdemes elsajátítani, mik azok az apró titkok, amiken a stílusos megjelenés múlik?  

Ezekre és még sok-sok hasonló kérdésre ad választ ez a tanácsadás.

Kovács YURKOV Orsolya

 

15 év üzleti élet után, egy súlyos kiégést és egy még súlyosabb magánéleti válságot követően úgy döntött, hogy mindent megváltoztat az életében. 

Szakított az addigi szakmájával, otthagyta az informatika és a dokumentumkezelés piacát, és megalapította saját stílustanácsadó cégét, amiről régóta álmodozott. 

A YURKOV ma már nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is segít az embereknek megtalálni a saját stílusukat a stílustréningeken és a személyes konzultációkon.

Orsolya pedig mind Kaliforniában mind Magyarországon motivációs előadásokkal és speciális kurzusokkal segít nőknek és férfiaknak emelni önbizalmukat, személyes erejüket, a stíluson, megjelenésen keresztül.

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.