YURKOV Stílustréner képzés

YURKOV Stílustréner Képzés

Már régi vágyad, hogy stílustréningeket tarts? Hogy nőknek te is segíts megtalálni a saját hangjukat a megjelenésükben? Hogy te is tovább tudd adni a Yurkov filozófiát? A filozófiát, ami nők ezreit szabadított már fel? 

Ha igen, akkor Stílustréner képzésünket Neked dolgoztuk ki!

A Yurkov Stílustréningeken megtanítjuk az alapokat a vendégeinknek: hogyan tudnak kiszakadni a kategóriák fogáságból, megtanítjuk, miszerint válasszák ki, hogy milyen legyen az aznapi megjelenésük, milyen módon tudnak játszani a színekkel a tónusokkal, a szabásvonalakkal, és mindezt hogyan tudják a stílusprofiljukba illeszteni. A döntés szabadságát adjuk a kezükbe. 

Yurkov Stílustréner képzésünkön pedig megtanítjuk neked, hogyan tudod mindezt az értéket továbbadni.

 

"A napjainkban rejlő igazi szabadság, a saját döntésünk szabadsága. Ez a stílus. A szabad döntésből eredő megkérdőjelezhetetlen önbizalom." (Kovács Yurkov Orsolya)

Ha szeretnéd Te is YURKOV stílustrénerként tovább vinni a YURKOV-filozófiát jelentkezz most Stílustréner Képzésünkre!

Képzésünk után képes leszel önállóan megtartani egy kiscsoportos tréninget, segíteni a résztvevőknek felfedezni magukban a stílus teljességét.

Mi, YURKOV Stílusszakértők mélyen hisszük, hogy a stílus tanulható, mélyíthető és nap mint nap finomítható. A stílusunk nem csupán attól függ, hogy hol születtünk, milyen a súlyunk, az életkorunk, milyen színek, szabásvonalak, stílusok állnak jól. Ezek kifinomult összessége és magabiztos alkalmazása adja a megjelenésünk igazi esszenciáját.

MIRTILL

Milyen lesz a kurzus tematikája?

1. Nap:
Bevezetés, stílussal kapcsolatos alapismeretek, színelmélet alapjai. Évszakelmélet: tavasz, ősz, nyár tél típusok, és ezek altípusai, ezekhez tartozó embertípusok, jellemzők (haj, bőr, szem, személyiség). Elmélet és gyakorlat.
2. Nap:
Színelmélet, a színek jelentése és pszichológiája., évszakelméleti rendszerek a stílustanácsadók világában (európai és amerikai rendszerekkel való megismerkedés), az ügyfél stílusprofiljának tükrében.
3. Nap:
Évszakelmélet a gyakorlatban: hogyan állapítsuk meg és vendégünkkel közösen hogyan fedezzük fel azt, hogy milyen színvilághoz vonzódik leginkább.
4. Nap:
Évszakelmélet gyakorlat.
5. Nap:
Testalkat-elmélet: testalkat analízis, testrészek szerepe az öltözködésben: testmagasság, tartás, nyak, váll, mellek, derék, csípő, fenék, lábak, térd és a lábfej.
6. Nap:
Testalkat a gyakorlatban: gyakorlati példák alapján, vendégeinken megmutatjuk, hogy milyen szabásvonalak, milyen fazonok állnak nekik a legjobban, a stílusprofilja tükrében.
7. Nap: 
Testalkat gyakorlat
8. Nap:
Hogyan mérjük fel pillanatok alatt valaki stílusprofilját? Hogyan lássuk meg a vendégünk megjelenése mögött őt magát, hogyan lássuk meg, hogy személyes erejéből mennyit mutat meg, és hova lehetne eljuttatni. Hogyan észleljük, hogy meddig mehetünk el nála, és milyen mértékben tudunk neki segíteni? Terepszemle és gyakorlat.

A képzés időpontja:

1. alkalom: Október 9. (kedd, 16.30-21.00)

2. alkalom: Október 10. (szerda, 16.30-21.00)

3. alkalom: Október 16. (kedd, 16.30-21.00

4. alkalom: Október 18. (csütörtök, 16.30-21.00)

5. alkalom: Október 24. (szerda, 16.30-21.00)

6. alkalom: Október 25. (csütörtök, 16.30-21.00)

7. alkalom: Október 30. (kedd, 16.30-21.00)

8. alkalom: Október 31. (szerda 16.30-21.00)

(5×45 perces órák, szünetekkel), 40 órás tanfolyam. A képzés ára tartalmazza a tananyag és a vizsga díját is.

A vizsga a YURKOV stílustréningjén éles körülmények között történik, előre egyeztetett időpontokban, Yurkov Stílusszakértői felügyelettel.

A képzés díja: 280.000 Ft + ÁFA

Tudjuk, hogy minden igyekezetünk ellenére még sok bizonytalanság kering most a fejedben. Ahelyett azonban, hogy túl sokat gondolkoznál azon, hogy megéri-e eljönnöd, vágj bele, próbáld ki, aztán ha mégsem érzed úgy, hogy neked való, akkor visszafizetjük a pénzed.

A kurzus első alkalmának a végéig, ha jelzed nekünk, hogy még sem szeretnél részt venni a további alkalmakon, akkor kérdés nélkül visszatérítjük neked a vásárlásod teljes összegét. Te nem kockáztatsz semmit, csak nyerhetsz ezzel a lehetőséggel.

Jelentkezz és tedd stílusosabbá a világot!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.