Stílustanácsadó képzés 2022 május: betelt
2022 szeptember: gyere!

Pénzzé tehető gyakorlati tudás, 7 hónap alatt.

Jelentkezz most, ide kattintva

A 2022. és májusi képzésünk betelt, de

2022. szeptemberben folytatódik a Yurkov


7 hónapos stílustanácsadó képzése.

Divat mögött stílus. Ruha mögött Ember. Ember mögött lélek.

A Yurkov stílustanácsadó más szemmel figyel. A Yurkov stílustanácsadó lelket öltöztet.

YURKOV STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS
2022 szeptember – 2023 április

Tanfolyam időtartama: 7 hónap, 145 óra (5×45 perces órák alkalmanként, heti 1 alkalommal, keddenként, 10.00 – 14.00 között).

Tanfolyami napok: kedd délelőttönként (10.00 – 14.00 között, rövid szünetekkel 5×45 órák)

Tanfolyam díja: 7×85.000,- Ft + ÁFA , melyet a 7 hónap alatt havonta kiállított számla ellenében tudsz fizetni.
Tehát a díj havonta 85.000,- Ft + ÁFA / hó / fő

A tanfolyam szóbeli, gyakorlati és írásbeli szakmai vizsgával zárul, melyek sikeres letételével a vizsgázók a STÍLUSTANÁCSADÓ végzettségét igazoló OKLEVELET kapnak, mellyel jogosult saját praxisba kezdeni. A tanfolyam során végig gyakorlási lehetőséget biztosítunk a YURKOV kiscsoportos konzultációin. Amennyiben az órák nem tarthatóak személyesen, és a tananyag ezt engedi, akkor online formában történik a képzés. Ez a díjon nem változtat.

Mivel a tanfolyamra ötszörös túljelentkezés van, ezért felvételi elbeszélgetést tartunk, előre egyeztetett időpontban, várhatóan augusztus közepén.

A képzés egy nagyon alapos és magabiztos tudást ad neked, ezt az is bizonyítja, hogy a képzésünk után milyen sokan indultak már el a szakmában, és milyen sikeresek ma is! Nem is csodálkozunk, hiszen a képzésünk olyan alapot ad, ahol még azt is kézbe kapod, hogyan brandingeld magad, és hogyan építs fel egy sikeres vállalkozást.

A Yurkov Stílustanácsadó képzés kivételesen komplex tudás ad, hiszen mi nem csak azt tanítjuk meg neked, hogy hogyan elemezd a színeit a vendégednek, hogyan elemezd a testalkatát, hanem azt is, hogy hogyan építsd fel a stílusprofilját, hogyan rendezd a gardróbját, hogyan vásárolj vele, hogyan segíts neki sminkben, frizurában, mindezd olyan tanórákkal fűszerezve, ahol tanulhatsz az anyagismeretről, a viselettörténetről, lélektanról, testbeszédről és a vállalkozásod marketing részéről is.

Igazi tűzrőlpattant, vállalkozó szemléletű,
megállíthatatlan stílustanácsadó leszel!

A képzést akkor is ajánljuk, ha szeretnél egy 7 hónapos önismereti utazásban részt venni, és nem szeretnél a képzés után ezzel foglalkozni.

Az órákon ki fog téged tanítani?

 • Csánk-Takács Mirtill, a YURKOV stílusszakértője
 • Kovács ‘Yurkov’ Orsolya, a YURKOV alapítója
 • Kádár-Németh Kinga, a YURKOV stílusszakértője
 • Beraki-Graff Dóra, sminkmester
 • Oros Boglárka, hairstylist
 • Molnár Tímea, stílusmentor
 • Juhász Tünde, coach, business-mentor
 • Bíró Nóra, testbeszéd – szakértő

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A képzés 7 hónapos, és a havi díj:
85.000,- Ft / hó / fő (+ ÁFA, amit cégként el tudsz számolni)

Ki jöhet a képzésre?

A Yurkov stílustanácsadó tanfolyam elkezdése nincs előképzettséghez kötve, de felvételi beszélgetésünk lesz, aminek az alkalma a nyílt nap lesz (2022. augusztusban), amihez egy elektronikus mood-boardot kérünk (elektronikus formában) elkészíteni, KIRÁLYKÉK témában.

A YURKOV a közösségi médiákban mindösszesen 105.000 követővel rendelkezik. A Szalonban Budapesten és Pozsonyban helyi és külföldi magán-ügyfelek illetve vállalatok munkatársai számára történik egyéni vagy csoportos stílus-tanácsadás, és egyéni kérésre egyedi ruhatervezés. Magyarországon kívül dolgozunk / dolgoztunk: Hong Kongban, Olaszországban, Ausztriában, Svájcban, Székelyföldön, Szlovákiában, vendégeink a világ minden tájáról keresik szolgáltatásainkat: San Franciscotól, Hawaii-on és Kanadán keresztül Ausztráliáig.

A YURKOV Stílustanácsadó képzésen csoportokra és egyénekre szakosodott stílustanácsadó születik, aki ért a lélek és a stílus nyelvén. Sztárok és média helyett magánemberek, üzletembe stílusát segíti építeni, mindemellett alkalmas cégeknél, vállalatoknál stílustanácsadásra, stílussal kapcsolatos tréningek megtartására is.

Stílustanácsadó, aki önbizalmat ad az öltözködéshez és ezáltal önbizalmat ad a mindennapokhoz. Nem átalakít, hanem segít kialakítani a személyiséghez leginkább illeszkedő megjelenést, beépítve az örökérvényű stílust és az aktuális trendeket, segíti megtalálni vendégei leg- jobb színeid, és szabásvonalait, felépíteni vendégének tökéletesen használható és hatékony gardróbját, illetve segít beszerezni a hiányzó ruhadarabokat vásárlás során oly módon, hogy az- zal időt és pénzt spóroljon.
Szükség esetén képes smink és haj tekintetében is tanácsot adni és támogatni ügyfelét stílus- profiljának felépítésében.

A YURKOV stílustanácsadó olyan képzésben részesül, ami gyakorlaton alapul, a lélekre, az egyénre és az egyéniségre fókuszál, innen építve fel a megjelenést és a környezetet.

A tanfolyam alatt gyakorlatot és gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

A stílustanácsadó képzés szakmai alapjai

A stílustanácsadás szakmai alapjait és haladó szintű tudásanyagát adjuk át a képzésen, rengeteget gyakorlati órával fűszerezve, hogy megszerzett tudásod megkérdőjelezhetetlen legyen és magabiztosságot adjon:

 • színelmélet, évszakelmélet és gyakorlat
 • női és férfi testalkatok, illetve szabásvonalak – elmélet és gyakorlat
 • gardróbrendezés – elmélet és gyakorlat
 • közös vásárlás – elmélet és gyakorlat
 • stílusprofil felépítése – elmélet és gyakorlat.

A képzés a stíluson felül
a lelket is fejleszti (lélektan)

Képzésünk lélekturbó hatásai sok területet érintenek, amivel stílustanácsadóként találkozhatsz. Így például tudni fogod, hogy a vendéged mennyire áll készen a változtatásra, kezelheted ezzel az önbizalom hiányát. Motiválni tudod majd a kiválasztott szokásváltoztatást és be tudod majd azonosítani, hogy milyen reakcióval tudsz közelebb kerülni a vendégeidhez. Ezen felül pedig tudni fogod, hogy milyen érzelmekre reagálj, és mit kerülj.

Sminkelési alapismeretek

A sminkelési alapismeretek tantárgy lehetőséget ad a tanulóknak egy olyan szakmai alap meg- teremtéséhez, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy a későbbiekben, mint stílustanácsadók magabiztosan és hitelesen helyt tudjanak állni a sminkelés eme szegletében is.

 • Saját magunk elemzése: arcformák, bőrtípusok, szem és szájformák meghatározása
 • Színelmélet a sminkelés tükrében, eszközök, anyagok ismertetése és használata
 • Bőr előkészítése, higiénia ismerete
 • Alap nappali smink elkészítéséhez tartozó technikák: alapozási technikák, korrektor használata, pirosítás, púderezés, szemfestés, szemöldökfestés, szájfestés
 • Saját nappali smink elkészítése, vendég sminkjének elkészítése, korrigálása

A haj és frizura

Egy stílustanácsadó a hajat is más szemmel nézi. Megtanuljuk a hajtónusok hozzáigazítását a természetes alaptónushoz, a haj kezelésével kapcsolatos alapokat és olyan alapfrizurákat, amelyek a későbbi munkák során hasznosak leszek a vendégek segítésében. Ebben a szekció- ban szintén elméleti és gyakorlati órák lesznek:

 • Termékek használata és ajánlása
 • Eszközök használata és ajánlása
 • Frizura készítése saját magunknak, frizura készítése az ügyfelünk számára

Anyagismeret

Az alapanyagok ismerete mind a gardróbrendezésnél, mind a vásárlásnál, mind az ügyfél stílus- profiljának felépítésénél stratégiai jellegű. Az anyagismeret órán a tanulók megismerik az alapanyagok összetételét, tulajdonságát, és kezelhetőségének minőségét a ruhadarabok tükrében.

Testbeszéd

Saját és ügyfelünk testbeszédének ismerete szakmai minőségünket emeli. A testbeszéd órán a testbeszéd alapjaival ismerkedünk meg.

Viselettörténet

A viselettörténeti korszakok szinte kivétel nélkül érkeznek vissza körforgásszerűen a trendekbe. Ezért a korszakok alapismerete a mi szakmánk alapjai is, ezzel ismerkedünk meg a viselettörté- net órán.

Tanárok:

 • A tanfolyamot vezeti: Csánk-Takács Mirtill,
  a YURKOV Szalon stílusszakértője

További oktatók:

 • Kovács Orsolya nemzetközi stílusszakértő,
  a YURKOV Szalon alapítója, szakmai alapok
 • Kádár-Németh Kinga, a YURKOV Szalon stílusszakértője
 • Graff Dóra Eszter MakeUp Artist, sminkelés
 • Oros Boglárka Hair Stylist, hajformázás
 • Bíró Nóra, testbeszéd
 • Molnár Tímea, Stílusmentor, anyagismeret
 • Juhász Tünde, business coach, tréner, pszichológia

Jelezd nekünk jelentkezési szándékodat
az alábbi űrlap segítségével

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt pipáld be az elküldéshez!

Csupán 3 alap adatra, a nevedre, az email címedre, és a telefonszámodra van szükségünk. Kollégáink hamarosan keresni fognak a megadott elérhetőségek egyikén!

Itt már találkozhattunk