Stílustanácsadó képzés • személyes és online

Kétféle stílustanácsadó képzést érhetsz el nálunk:

1. Személyes jelenlétet igénylő, 7 hónapos, gyakorlatorientált stílustanácsadó képzést

2. Online 4 hónapos, intenzív,
elméletorientált
stílustanácsadó képzést,
amit Yurkov Orsi tart!

Pénzzé tehető gyakorlati tudás, és egy önismereti úgy egyben!

Jelentkezz még ma! 👉🏼

Jelentkezz most, ide kattintva

A 7 hónapos Személyes,gyakorlatorientált stílustanácsadó képzésünk
A 2022. szeptemberi képzés betelt, és a 2023 májusi képzésünkre már tudsz jelentkezni!

A 4 hónapos Online elméletorientált stílustanácsadó képzésünk

2022. október 7-én indul! Októberre már csak 2 szabad hely! 2023. március 3-án indul a következő!


Divat mögött stílus. Ruha mögött Ember. Ember mögött lélek.

A Yurkov stílustanácsadó más szemmel figyel. A Yurkov stílustanácsadó lelket öltöztet.

7 HÓNAPOS SZEMÉLYES, GYAKORLATORIENTÁLT YURKOV STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS – 2023 május – 2023 december

Tanfolyam időtartama: 7 hónap, 145 óra (5×45 perces órák alkalmanként, heti 1 alkalommal, keddenként, 10.00 – 14.00 között).
Tanfolyami napok: SZERDA délelőttönként (10.00 – 14.00 között, rövid szünetekkel 5×45 órák) – //a szeptemberi képzés napjai: KEDD délelőttök//
Tanfolyam díja: 7×110.000,- Ft + ÁFA , melyet a 7 hónap alatt havonta kiállított számla ellenében tudsz fizetni.
Tehát a díj havonta 110.000,- Ft + ÁFA / hó / fő, 7 hónapon keresztül

A személyes képzésre felvételi elbeszélgetést tartunk, előre egyeztetett időpontban.

——————————————————————————————————-

4 HÓNAPOS ONLINE, ELMÉLETORIENTÁLT YURKOV STÍLUSTANÁCSADÓ KÉPZÉS – 2022 október – 2023 február • személyesen Kovács Yurkov Orsolyával !!!MÁR CSAK 2 SZABAD HELY!!!

Tanfolyam időtartama: 4 hónap (+vizsga), 15 rendkívül tömény, és intenzív alkalom (+vizsga), mindösszesen 80 óra (5×45 perces órák alkalmanként, heti 1 alkalommal, péntekenként, 09.00 – 13.00 között).

Tanfolyami napok: PÉNTEK délelőttönként (09.00 – 13.00 között, rövid szünetekkel 5×45 órák). Aki nem tud személyesen résztvenni, mindig megkapja az adott alkalom felvételét, és tud kérdezni is, egyénileg!

Tanfolyam díja: 4×115.000,- Ft + ÁFA , melyet a 4 hónap alatt havonta kiállított számla ellenében tudsz fizetni.

Tehát a díj havonta 115.000,- Ft + ÁFA / hó / fő, 4 hónapon keresztül

—————————————–——–———————————
Felvételi elbeszélgetést tartunk (a személyes képzésünk esetén), előre egyeztetett időpontban.

A képzés egy nagyon alapos és magabiztos tudást ad neked, ezt az is bizonyítja, hogy a képzésünk után milyen sokan indultak már el a szakmában, és milyen sikeresek ma is! Nem is csodálkozunk, hiszen a képzésünk olyan alapot ad, ahol még azt is kézbe kapod, hogyan brandingeld magad, és hogyan építs fel egy sikeres vállalkozást, amit személyesen Yurkov Orsi tanít meg neked!

A Yurkov Stílustanácsadó képzés kivételesen komplex tudás ad, hiszen mi nem csak azt tanítjuk meg neked, hogy hogyan elemezd a színeit a vendégednek, hogyan elemezd a testalkatát, hanem azt is, hogy hogyan építsd fel a stílusprofilját, hogyan rendezd a gardróbját, hogyan vásárolj vele, hogyan segíts neki sminkben, frizurában, mindezd olyan tanórákkal fűszerezve, ahol tanulhatsz az anyagismeretről, a viselettörténetről, lélektanról, testbeszédről és a vállalkozásod marketing részéről is.

Igazi tűzrőlpattant, vállalkozó szemléletű,
megállíthatatlan stílustanácsadó leszel!

A képzést akkor is ajánljuk, ha szeretnél egy 7 hónapos önismereti utazásban részt venni, és nem szeretnél a képzés után ezzel foglalkozni.

Az órákon ki fog téged tanítani?

 • Csánk-Takács Mirtill, a YURKOV stílusszakértője
 • Kovács ‘Yurkov’ Orsolya, a YURKOV alapítója
 • Kádár-Németh Kinga, a YURKOV stílusszakértője
 • Beraki-Graff Dóra, sminkmester
 • Oros Boglárka, hairstylist
 • Molnár Tímea, stílusmentor
 • Juhász Tünde, coach, business-mentor
 • Bíró Nóra, testbeszéd – szakértő
 • Horváth Szilvia – viselettörténet

Ki jöhet a képzésre?

A Yurkov stílustanácsadó tanfolyam elkezdése nincs előképzettséghez kötve, de felvételi beszélgetésünk lesz (személyes képzés esetén!), aminek az alkalma a nyílt nap lesz (2023 márciusban lesz a 2023 májusi személyes képzés nyílt napja).

A YURKOV a közösségi médiákban mindösszesen 110.000 követővel rendelkezik. A Szalonban Budapesten és Pozsonyban helyi és külföldi magán-ügyfelek illetve vállalatok munkatársai számára történik egyéni vagy csoportos stílus-tanácsadás, és egyéni kérésre egyedi ruhatervezés. Magyarországon kívül dolgozunk / dolgoztunk: Hong Kongban, Olaszországban, Ausztriában, Svájcban, Székelyföldön, Szlovákiában, vendégeink a világ minden tájáról keresik szolgáltatásainkat: San Francisco-tól, Hawaii-on és Kanadán keresztül Ausztráliáig.

A YURKOV Stílustanácsadó képzésen csoportokra és egyénekre szakosodott stílustanácsadó születik, aki ért a lélek és a stílus nyelvén. Sztárok és média helyett magánemberek, üzletemberek stílusát segíti építeni, mindemellett alkalmas cégeknél, vállalatoknál stílustanácsadásra, stílussal kapcsolatos tréningek megtartására is.

Stílustanácsadó, aki önbizalmat ad az öltözködéshez és ezáltal önbizalmat ad a mindennapokhoz. Nem átalakít, hanem segít kialakítani a személyiséghez leginkább illeszkedő megjelenést, beépítve az örökérvényű stílust és az aktuális trendeket, segíti megtalálni vendégei leg- jobb színeid, és szabásvonalait, felépíteni vendégének tökéletesen használható és hatékony gardróbját, illetve segít beszerezni a hiányzó ruhadarabokat vásárlás során oly módon, hogy azzal időt és pénzt spóroljon. Szükség esetén képes smink és haj tekintetében is tanácsot adni és támogatni ügyfelét stílus- profiljának felépítésében.

A YURKOV stílustanácsadó olyan képzésben részesül, ami a lélekre, az egyénre és az egyéniségre fókuszál, innen építve fel a megjelenést és a környezetet. Ez a Yurkov sikerének a titka, és ezt tanítjuk meg Neked is!

A tanfolyam alatt gyakorlatot és gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

A stílustanácsadó képzés szakmai alapjai

A stílustanácsadás szakmai alapjait és haladó szintű tudásanyagát adjuk át a képzésen, rengeteget gyakorlati órával fűszerezve, hogy megszerzett tudásod megkérdőjelezhetetlen legyen és magabiztosságot adjon:

 • színelmélet, évszakelmélet és gyakorlat
 • női és férfi testalkatok, illetve szabásvonalak – elmélet és gyakorlat
 • gardróbrendezés – elmélet és gyakorlat
 • közös vásárlás – elmélet és gyakorlat
 • stílusprofil felépítése – elmélet és gyakorlat
 • vállalkozás-építés

A képzés a stíluson felül
a lelket is fejleszti (lélektan)

Képzésünk lélekturbó hatásai sok területet érintenek, amivel stílustanácsadóként találkozhatsz. Így például tudni fogod, hogy a vendéged mennyire áll készen a változtatásra, kezelheted ezzel az önbizalom hiányát. Motiválni tudod majd a kiválasztott szokásváltoztatást és be tudod majd azonosítani, hogy milyen reakcióval tudsz közelebb kerülni a vendégeidhez. Ezen felül pedig tudni fogod, hogy milyen érzelmekre reagálj, és mit kerülj.

Sminkelési alapismeretek

A sminkelési alapismeretek tantárgy lehetőséget ad a tanulóknak egy olyan szakmai alap meg- teremtéséhez, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy a későbbiekben, mint stílustanácsadók magabiztosan és hitelesen helyt tudjanak állni a sminkelés eme szegletében is.

 • Saját magunk elemzése: arcformák, bőrtípusok, szem és szájformák meghatározása
 • Színelmélet a sminkelés tükrében, eszközök, anyagok ismertetése és használata
 • Bőr előkészítése, higiénia ismerete
 • Alap nappali smink elkészítéséhez tartozó technikák: alapozási technikák, korrektor használata, pirosítás, púderezés, szemfestés, szemöldökfestés, szájfestés
 • Saját nappali smink elkészítése, vendég sminkjének elkészítése, korrigálása

A haj és frizura

Egy stílustanácsadó a hajat is más szemmel nézi. Megtanuljuk a hajtónusok hozzáigazítását a természetes alaptónushoz, a haj kezelésével kapcsolatos alapokat és olyan alapfrizurákat, amelyek a későbbi munkák során hasznosak leszek a vendégek segítésében. Ebben a szekció- ban szintén elméleti és gyakorlati órák lesznek:

 • Termékek használata és ajánlása
 • Eszközök használata és ajánlása
 • Frizura készítése saját magunknak, frizura készítése az ügyfelünk számára

Anyagismeret

Az alapanyagok ismerete mind a gardróbrendezésnél, mind a vásárlásnál, mind az ügyfél stílus- profiljának felépítésénél stratégiai jellegű. Az anyagismeret órán a tanulók megismerik az alapanyagok összetételét, tulajdonságát, és kezelhetőségének minőségét a ruhadarabok tükrében.

Testbeszéd

Saját és ügyfelünk testbeszédének ismerete szakmai minőségünket emeli. A testbeszéd órán a testbeszéd alapjaival ismerkedünk meg.

Tanárok:

 • A személyes stílustanácsadó képzés vezeti: Csánk-Takács Mirtill,
  a YURKOV Szalon stílusszakértője
 • Az online stílustanácsadó képzés vezeti: Kovács Yurkov Orsolya

További oktatók:

 • Kádár-Németh Kinga, a YURKOV Szalon stílusszakértője
 • Graff Dóra Eszter MakeUp Artist, sminkelés
 • Oros Boglárka Hair Stylist, hajformázás
 • Bíró Nóra, testbeszéd
 • Molnár Tímea, Stílusmentor, anyagismeret
 • Juhász Tünde, business coach, tréner, pszichológia
 • Horváth Szilvia, viselettörténet
Jelentkezz most, ide kattintva

Itt már találkozhattunk