Stílusprofil tréning - YURKOV
Hogyan építsd fel a stílusprofilodat? Hogyan találd meg a stílusod? Mit, mivel párosíts? Hogyan alkalmazd a kiegészítőket? Hogyan variáld a ruhadarabjaidat?
stílusprofil, yurkov stílusprofil, stílusprofil tréning, haladó stílustréning, stílustréning haladóknak, yurkov stílustréning haladóknak, yurkov haladóknak
350058
page-template-default,page,page-id-350058,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

Amikor már sok mindent tudsz magadról, de még mindig nem állt össze a kép, hogy …

Hogyan építsd fel a stílusprofilodat?

Hogyan találd meg a stílusod?

Mit, mivel párosíts?

Hogyan alkalmazd a kiegészítőket?

Hogyan variáld a ruhadarabjaidat?

Mindezt megtudod a YURKOV Stílusprofil tréningjén.

Ha néha unalmasnak érzed a megjelenésed.

Ha szeretnéd, hogy mindig erőteljes, igazán stílusos legyél.

Ha azt érzed, hogy már sok mindent tudsz a külsőddel kapcsolatban, de hiányzik a pont az i-re,

akkor pont Téged várunk a tréningre!

Mi történik veled a tréningen?

Ezen a tréningen végig egymást váltja az elméleti tudás és a gyakorlat. Egy bemelegítő, ismerkedő beszélgetés után megmutatjuk, hogyan érdemes elindítani a stílusprofil felépítését. Megmutatjuk hogyan találd meg a saját stílusod, és azt, hogy mitől lesz valami olyan egyedi, ami rád igaz!

Egy-egy stílusirányzatban hogyan találd meg azokat a stíluselemeket, amiket te is be tudsz építeni a megjelenésedbe?

Azt is megtudod, hogy milyen kiegészítőkkel érdemes variálni, és azokat hogyan tudod integrálni a stílusodba úgy, hogy a végeredmény igazán téged mutasson meg.

Tréning időpontok – Idei utolsó alkalom!

Az oldalon lejjebb görgetve tudsz jelentkezni.

Kiscsoportos tréningeket tartunk, a maximum létszám 8 fő.

2019. szeptember 9. 16.00 – 21.00

Fontos! A tréningen való részvétel előfeltétele, hogy tudd, hogy milyen színek, színtónusok állnak jól, illetve tudd, hogy milyen szabásvonalak illenek hozzád, azaz ezt vagy elmondta már neked egy stílustanácsadó, vagy voltál már a Alap Stílustréningünkön. Enélkül a tudás nélkül nem fogod érteni a Stílus Haladóknak Stílusprofil tréningünket.

Mit kapsz a tréningen?

Személyiségedre szabott tudást, hogy te is fel tudd építeni a saját stílusprofilodat

Elmondjuk és megmutatjuk, hogy mi mit látunk benned, így egyéni ötleteket kapsz

Mély tudást, trükköket és tippeket a stílusokról, kiegészítők használatáról

Jelentkezz és segítünk felépíteni a saját Stílusprofilodat!

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.