Stíluserő könyv

STÍLUSERŐ - A stílusos megjelenés lélektana

avagy a 6 stílusalapelv személyes erőd növeléséhez

Te gondolkoztál már azon, miként lehetséges, hogy akadnak emberek, akik stílusosabbak a többieknél? 

Hogy miért rendelkeznek ők hihetetlen személyes erővel?

Ha igen, akkor van egy jó hírem, ez a könyv lesz a híd aközött, amit jelenleg látsz magadból és ami valójában ott rejlik benned, és képes beragyogni az egész környezetedet.

Mit fogsz találni majd a Stíluserő könyvben?

Ez egy igazán különleges szemléletű könyv. Nem arról az oldalról közelít, hogy mit kellene viselned, vagy hogyan nézz ki úgy, mintha egy magazinból léptél volna ki. Azt sem mondja meg, melyik stílusba préseld bele magad, mit kötelező felvenned. Arra vezet rá, hogy mi működik neked, és ebből mi integrálható az életedbe, a stílusodba. 

Ehhez ad kiváló támpontot a 6 stílusalapelv:

  • 1. STÍLUSALAPELV: Amilyen a gardróbod, olyan az életed
  • 2. STÍLUSALAPELV: A stílus a teljesség varázsa
  • 3. STÍLUSALAPELV: A nő megjelenése kifinomultan nőies, a férfié erőteljesen férfias
  • 4. STÍLUSALAPELV: Minden színnek jelentése, ezáltal hatása van
  • 5. STÍLUSALAPELV: Mindenkinek saját színtónusa van
  • 6. STÍLUSALAPELV: A testalkatunk a csontozatunktól függ, nem a kilóktól

Mit érhetsz el, ha elkezded alkalmazni a 6 stílusalapelvet, amit a könyvben találsz?

Jobban érezheted magad a bőrödben!

Ha elkezded alkalmazni a stílusalapelveket, alakulni fog a stílusod. Az pedig bizonyított tény, hogyha változtatsz magadon valamit, akkor az hatással lesz a közérzetedre, ezáltal jobban érezheted magad a bőrödben csupán a megjelenésed megváltoztatásával.

Magabiztosabb lehetsz!

A megjelenésünk jelentős hatással bír az önbizalmunkra. A ruháink árulkodnak személyiségünkről és a saját magunkról alkotott véleményünkről. A könyvben található alapelvek segítenek, hogy valóban azt sugározzuk az öltözködésünkkel, amit szeretnénk.

Növelheted a személyes stíluserőd!

Az alapelvek beépítésével az életünkbe növelhetjük a stíluserőnket. A személyes erőnk pedig megmutatja a belső és külső harmóniánk mértékét, lelkiállapotunkat, kiegyensúlyozottságunk szintjét, stílusunkat, megjelenésünket.

Már több, mint 1000-en szavaztak bizalmat a STÍLUSERŐ-nek

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.