Smink és haj tanácsadás - YURKOV
Egy gondosan elkészített frizura, az arcodhoz és egyéniségedhez illeszkedő hajstílus élettel tölti meg a megjelenésed. Örök kérdés, hogy a rövid, vagy a hosszú áll-e jól? Létezik-e a tökéletesen vágott frizura, amivel reggel már semmi gondod nem lesz? Hogyan formázd, ha csak 5 perced van arra, hogy remekül nézz ki? Ezekre és még sok-sok hasonló kérdésre ad választ ez a tanácsadás
smink tanácsadás, frizura tanácsadás, yurkov smink tanácsadás, yurkov frizura tanácsadás, hajstílus tanácsadás
349605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349605,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

Egyéni Haj és Frizura tanácsadás

Szeretnéd, ha a hajad mindig olyan lenne,
mintha épp most léptél volna ki a fodrásztól?

Egy gondosan elkészített frizura, az arcodhoz és egyéniségedhez illeszkedő hajstílus élettel tölti meg a megjelenésed. Örök kérdés, hogy a rövid, vagy a hosszú áll-e jól? Létezik-e a tökéletesen vágott frizura, amivel reggel már semmi gondod nem lesz? Hogyan formázd, ha csak 5 perced van arra, hogy remekül nézz ki? Ezekre és még sok-sok hasonló kérdésre ad választ ez a tanácsadás

Mi történik a tanácsadás során?

Oros Boglárka hairstylist, a személyes stílustanácsadóddal egyeztetve a hajszerkezetednek, hajsűrűségednek, a hajad minőségének és arcformádnak megfelelően segít a legmegfelelőbb hajtónus megtalálásában és a hozzád leginkább illő frizura kiválasztásában. Segít az otthoni hajápolás megtervezésében, és az alap-frizurák elkészítésének trükkjeit is elmeséli.

Az egyéni hajstílus és frizura tanácsadás nem tartalmaz vágást és festést, viszont ezen szolgáltatásokra extra kedvezményt kapsz Bogitól a fodrászatban később!

Oros Boglárka már több, mint 9 éve dolgozik fodrászként, azonban már gyermekkora óta a frizurák bűvöletében éli az életét.

Az évek során dolgozott divatbemutatókon, fotózásokon, és szalonban is. Jelenleg minden idejét a tanácsadásnak szenteli, mert úgy érzi abban tud igazán kiteljesedni.

Munkája során számtalan alkalommal hallotta a hozzá érkező vendégektől, hogy keresik azt a fodrászt, aki végre olyan hajat vág nekik, amivel tényleg elégedettek lesznek. Rájött, hogy nem a fodrászokkal van a baj, hanem azzal, hogy sok nő nem tudja kezelni a frizuráját. Innen jött neki az ötlet, hogy akkor ideje megtanítani nekik, hogyan érhetik el, hogy két fodrásznál töltött alkalom között is olyan lehessen a hajuk, amilyet szeretnének.

Jelentkezz és legyél a saját haj-stylistod!

Jelentkezem!Jelentkezem!

Egyéni smink tanácsadás

A tökéletes smink észrevétlenül emeli ki az arcod legszebb vonásait,

a megjelenésed szerves részévé válik és megmutatja az egyéniséged.

A tökéletes smink a stílusos öltözködés megkoronázása.

Ráadásul könnyebb elkészíteni, mint gondolnád. Segítünk, hogy megismerd azokat a módszereket, amelyekkel el tudod készíteni az arcod egyediségéhez legjobban illő sminkeket akár munkába, akár esti szórakozás alkalmával szeretnéd elkészíteni.

Mi történik a sminktanácsadás során?

A tanácsadás során Beraki-Gräff Dóra Make-up Artist a személyes stílustanácsadóddal egyeztetve elméleti és gyakorlati technikákon keresztül mutatja meg a sminkelés trükkjeit az egyéniségednek, bőrtónusodnak, a hajad és szemed színének megfelelően. Dóra megtanítja az ecsethasználatot, az anyaghasználatot, a színeket alkalmazását a nappali és az esti smink készítése során. A sminktanácsadás nagy részét a gyakorlati oktatás teszi ki, így lépésről-lépésre sajátíthatod el és gyakorolhatod be a hozzád legjobban illő sminkek elkészítését.

Beraki-Gräff Dóra • Make-up Artist

Itthoni mesterektől sajátította el a sminkelés alapjait, megtanulta használni a színeket, a textúrákat, bepillantást nyert a sminkelés kulisszatitkaiba.

A hazai szemléletmód elsajátítása után New Yorkba utazott, hogy felfedezze a tengeren túli világot és az ottani szakemberek “arc poeticáját”. Sminkesként járt Münchenben, Monacóban, Londonban, itthon korábban pedig az Art Deco, majd az Yves Saint Laurent csapatát erősítette.

Jelentkezz és legyél a saját sminkmestered!

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.