Sale, saldi, árleszállítás - YURKOV
351449
post-template-default,single,single-post,postid-351449,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Minden évben beköszönt, emberek sokaságát köti össze a világ bármely pontján. A divatrajongók, az alkalmi shoppingolók és még a muszájból vásárlók sem maradnak közömbösek iránta.

Van, aki ekkorra tervezi gardróbja újraélesztését, míg mások a régóta vágyva-vágyott mesterművet emelik le a vállfáról és legtöbben a mának élve elcsábulnak a pillanat varázsának.

Olaszországban már a 1930-as években törvény határozta meg ennek a különleges vásárlási formának a szabályait. Társadalmi és gazdasági szempontból jelentős felháborodást váltott ki az árak „ingadozása” de idővel mindez valós értelmet kapott, megismertetve a kedves vásárlóközönséggel a valóságos kedvezményeket.

Idén világszerte kitolódott a már tradicionális árleszállítás az aktuális szituáció tükrében.

Íme néhány könnyed, hasznos tanács stílusunk, gardróbunk és bankkártyánk örömére:

  • TÜRELEM, TÜRELEM, TÜRELEM széles mosollyal.

Ezen a várva várt napon kezdhetjük a reggelünket néhány jóga gyakorlattal, szükségünk lesz rá a nap során. Az egyre inkább népesedő üzletekben a vásárlók számával egyenes arányban fogy a türelem és olykor a jó modor, de mi minderre már korán reggel felkészültünk testben és lélekben.

  • WISH LIST. Az a kis praktikus lista mely tartalmazza a számunkra szükséges holmikat. Egy íratlan szabály hogy ezen a napon lesznek váratlan találkozások. Igenis létezik szerelem első látásra! De ne feledjük, hogy ez egy egyedi eset, tehát maximum egy darab, az összes többi legyen átgondolt, racionális vásárlás eredménye.  
  • EGYEDÜL vagy TÁRSASÁGBAN? Teljesen szubjektív. Ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a YURKOV stílusszakértői teszik még hatékonyabbá a vásárlást, személy szerint egyedül mennék és minden percét kihasználnám a velük töltött időnek, elraktározva a számos hasznos információt. (Természetesen megosztva a barátnőkkel a másnapi kávé mellett.)
  • MÉRET és MINŐSÉG. Már kaptunk egy kis kedvezményt a vásárolandó holmikkal kapcsolatban (szerelem első látásra – egy outfit) ám a méret és minőség esetében nincsen sconto/engedmény! Lehet bármilyen kedvező az ára egy ruhának ha a minősége vagy a mérete nem megfelelő számunkra, marad a vállfán.
  • BREAK. Kulcsfontosságú a szünet, főként ha több üzlet kínálatát is szeretnék feltérképezni. Használjuk ki ezt a néhány percet egy kis falatozásra – a leeső vércukorszint nem tesz jót sem a gardróbunknak sem a bankkártyánknak – gondoljuk át nyugodtan hogy mit vásárolunk és miért.

Az üzletek szín- és ember kavalkádja olykor rendkívül fárasztó lehet és olyasmibe sodorhat bennünket, amit később otthonunk négy fala között megbánhatnánk.

  • NÉGY ÉVSZAK. Vannak olyan divatmárkák melyek négy évszakos termékekkel kedveskednek a publikumnak. Egy fantasztikus ötlet. Egész év során remekül kihasználható kapszula darabokról van szó. Érdemes figyelembe venni a rászánt összegnél is ezt a nagyszerű tematikát.
  • FUTURIZMUS. Haladóknak akár a következő szezonra is megengedett a vásárlás. Ebben az esetben jó tisztában lenni a jövő trendjeivel.
  • NYÁRBÓL ŐSZBE. Nyári leárazás alkalmával érdemes egy kicsit előretekinteni és olyan holmikat vásárolni mely az ősz beköszöntével is viselhetőek lesznek némi kreativitással. Remekül sikerült Orsinak és Mirtillnek mindezt összefoglalnia: https://www.facebook.com/yurkovfashionlounge/videos/741695986652637

Kellemes és tudatos shoppingolást kívánok minden kedves olvasónak!

Hagymásy OrSi