A Yurkov

A YURKOV

Kovács Yurkov Orsolya, a YURKOV Alapítója

Ma már nemzetközi szinten eggyé vált a YURKOV név a stílussal, a személyes erővel és a hitelességgel. A YURKOV Szalonokban, mind Budapesten, mind San Franciscoban egyetlen cél vezérli a YURKOV Stílusszakértőket: az, hogy TE még jobban nézzél ki. Ugyanis mi tudjuk, hogy ettől nő az önbizalmad, és ezzel növelni tudod a TE saját személyes erődet. A YURKOV Csapat tagjai mindig a felszín mögé látnak, és tudják, hogy mi az, amit még láthatóbbá lehet tenni, hogy önazonos, hiteles megjelenésed elsöprő személyes erődet támogassa.

A Yurkov Stílustanácsadó Szalont Kovács Orsolya alapította. Ha szeretnéd megismerni a YURKOV sztorit, itt tudod megnézni Orsolya előadását: LINK

Orsolya 2012-ben nyitotta meg a YURKOV Szalon kapuit. Mára már a közösségi médiában havi közel 100.000 embernek, személyesen pedig nők és férfiak ezreinek segítünk önmagához közelebb kerülni a megjelenésen keresztül. Orsolya női ruhakészítő- és szabóként végzett, így myély ismerettel rendelkezik a könnyűipar, a viselettörténet, az anyagismeret és ruhakészítés területén. Majd még egy évet tanult, így megszerezte a technikusi képesítését is. Érettségit követően az informatika, dokumentumkezelés piacán kezdett el dolgozni, családi okokból és közben, marketing, kommunikáció és PR diplomát szerzett. Az IT piacon töltött 15 év után, egy kiégést, válást és emiatti anyagi összeomlást követően úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja életét. Eredeti szakmáját kiegészítette styling tudással, 2 éven keresztül tanult és kutatott a témában, amikor végre megszületett a YURKOV. 2017-ben jelent meg a Stíluserő című könyve, és közben kiváló szakmai, stílusszakértői gárda nőtt ki a YURKOV Szalon ernyője alatt. Ma már Magyarországon, Kaliforniában, és Európa-szerte terjesztjük a stílus erejét, mi YURKOV Stílusszakértők.

A YURKOV Stílustanácsadók különlegesek. Nem lehet bárki YURKOV Stílusszakértő. Csak a szakma legjobbjai, akik kifejezetten finomak, alázatosak, mindemelett erőteljesek. A YURKOV Fashion Lounge szigorú követelményrendszert szerint válogatott, nemzetközileg elismert és kiemelkedő szakértői csapat, akik nagyon komoly és sikeres üzleti múlttal, illetve pszichológiai előképzettséggel rendelkeznek.

Kovács Orsolya
YURKOV Fashion Lounge alapító,
A STÍLUSERŐ című könyv szerzője,
nemzetközi és nagyvállalati projektek, motivációs előadások

Csánk-Takács Mirtill
YURKOV stílusszakértő,
Stílustréningek

Kádár-Németh Kinga
YURKOV stílusszakértő,
YURKOV Showroom 

Oros Boglárka
Hairstylist

Beraki-Gräff Dóra
Make-up Artist

Ora Hasenfratz
Fényképész, hazai és nemzetközi projektek

Ahol már találkozhattál velünk:

Tudjuk: a stílustanácsadási folyamat egy mély, érzékeny és személyes munkafolyamat. A lelki folyamatok mellett a fizikai világ, fizikai test előnyeire, hátrányaira, a testképpel kapcsolatos beidegződések kimozdítására, színekkel kapcsolatos világkép tágítására kerül sor. A stílustanácsadás során kísérők vagyunk, nem vezetők. Ilyenkor nem stylistra van szüksége a vendégünknek, hiszen a stylist  a saját maga világát vetíti az alanyára, a stylist vezet, a saját ízlése szerint. Egy átalakulásban nem más világára van szükségünk, hanem a sajátunk felfedezésére. A stílustanácsadó a vendége számára szinte minden alkalommal egy új ajtót nyit, ami saját világának kitágult változatához vezeti őt el. Érzékeny és intim téma meglátni a lelket, az embert. Érzékeny és intim téma megmutatni azt. Ilyen esetben nem más ízlését szeretnénk magunkon látni, hanem saját magunkat, élettel telien. A saját minőségünket szeretnénk megjeleníteni, hogy az minden mozdulatunkban benne legyen, félelmek nélkül. Harmóniában, izgalmakkal teli világban. Egy stílustanácsadó segít kiragyogni a tömegből. Mi itt vagyunk Neked, mi Téged látunk!