A Yurkov

A YURKOV

Kovács Yurkov Orsolya, a YURKOV Alapítója

Ma már nemzetközi szinten eggyé vált a YURKOV név a stílussal, a személyes erővel és a hitelességgel. A YURKOV Szalonokban, mind Budapesten, mind San Franciscoban egyetlen cél vezérli a YURKOV Stílusszakértőket: az, hogy TE még jobban nézzél ki. Ugyanis mi tudjuk, hogy ettől nő az önbizalmad, és ezzel növelni tudod a TE saját személyes erődet. A YURKOV Csapat tagjai mindig a felszín mögé látnak, és tudják, hogy mi az, amit még láthatóbbá lehet tenni, hogy önazonos, hiteles megjelenésed elsöprő személyes erődet támogassa.

A Yurkov Stílustanácsadó Szalont Kovács Orsolya alapította. Ha szeretnéd megismerni a YURKOV sztorit, itt tudod megnézni Orsolya előadását: LINK

A YURKOV Stílustanácsadók különlegesek. Nem lehet bárki YURKOV Stílusszakértő. Csak a szakma legjobbjai, akik kifejezetten finomak, alázatosak, mindemelett erőteljesek. A YURKOV Fashion Lounge szigorú követelményrendszert szerint válogatott, nemzetközileg elismert és kiemelkedő szakértői csapat, akik nagyon komoly és sikeres üzleti múlttal, illetve pszichológiai előképzettséggel rendelkeznek.

Kovács Orsolya
YURKOV Fashion Lounge alapító,
A STÍLUSERŐ című könyv szerzője,
nemzetközi és nagyvállalati projektek, motivációs előadások

Csánk-Takács Mirtill
YURKOV stílusszakértő,
Stílustréningek

Kádár-Németh Kinga
YURKOV stílusszakértő,
YURKOV Showroom 

Oros Boglárka
Hairstylist

Beraki-Gräff Dóra
Make-up Artist

Ora Hasenfratz
Fényképész, hazai és nemzetközi projektek

Tudjuk: a stílustanácsadási folyamat egy mély, érzékeny és személyes munkafolyamat. A lelki folyamatok mellett a fizikai világ, fizikai test előnyeire, hátrányaira, a testképpel kapcsolatos beidegződések kimozdítására, színekkel kapcsolatos világkép tágítására kerül sor. A stílustanácsadás során kísérők vagyunk, nem vezetők. Ilyenkor nem stylistra van szüksége a vendégünknek, hiszen a stylist  a saját maga világát vetíti az alanyára, a stylist vezet, a saját ízlése szerint. Egy átalakulásban nem más világára van szükségünk, hanem a sajátunk felfedezésére. A stílustanácsadó a vendége számára szinte minden alkalommal egy új ajtót nyit, ami saját világának kitágult változatához vezeti őt el. Érzékeny és intim téma meglátni a lelket, az embert. Érzékeny és intim téma megmutatni azt. Ilyen esetben nem más ízlését szeretnénk magunkon látni, hanem saját magunkat, élettel telien. A saját minőségünket szeretnénk megjeleníteni, hogy az minden mozdulatunkban benne legyen, félelmek nélkül. Harmóniában, izgalmakkal teli világban. Egy stílustanácsadó segít kiragyogni a tömegből. Mi itt vagyunk Neked, mi Téged látunk!