Páros Stílustanácsadás

Páros Stílustanácsadás

Ismerjétek meg közösen a bennetek rejlő STÍLUSERŐT!

A boldog magabiztosságod, amikor érzed, hogy gyönyörű vagy, érzed hogy minden rendben van – ez az érzés nem csak számodra csodálatos, hanem ajándék mindenkinek, aki körülvesz, vagy akár csak egy pillanatra részévé válik az életednek.

Kivel osztanád meg legszívesebben ezt a csodálatos érzést? A pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel? Gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.

Mi történik a tanácsadáson?

Jó volna tudni, hogy milyen színek állnak a legjobban? Vajon ősz, tavasz, tél, nyár típusba tartozol? Ezzel kezdünk, amikor először eljöttök hozzánk, a YURKOV Stúdióba. Színkendők segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok illenek hozzád a legjobban, illetve melyik évszaktípusba tartozol a színeid alapján. Megbeszéljük, hogy milyen színeket, anyagokat, kiegészítőket, és ékszereket érdemes viselned, majd a YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, centi segítségével megállapítjuk, hogy melyik testalkattípus jellemzői találhatóak meg a Te sziluettedben. A személyes stílustanácsadód pontosan megmutatja, hogy a testalkatodhoz milyen szabások és stílus illik leginkább. 

Mindkettőtökkel egyenként, személyre szabottan foglalkozunk majd, és elegendő időt hagyunk arra hogy átbeszéljük ha kérdésed támad.

Igyekszünk minél több, személyesen Nektek szóló tudást átadni. Arra ne is számíts, hogy ugyanaz az ember maradsz a tréning után, mint aki megérkezett.

Életre szóló élmény lesz!

Mindezek után könnyebbé válik a vásárlás, és tudatosabban, illetve magabiztosabban fogod azokat a ruhadarabokat kiválasztani, amik a legjobban állnak majd.

Az ehhez a szolgáltatáshoz elérhető YURKOV Stílusszakértők:
Csánk-Takács Mirtill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a tanácsadáson?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz. 

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket, hogy a ruha üzletek forgatagában is megtaláld a hozzád illő darabokat.

Jelentkezzetek és ismerjétek meg együtt a szépségetek!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.