10+1 részes online stÍlus-alapozó, Kovács ‘Yurkov’ Orsolyával

Kezdd úgy a napjaidat, hogy örömmel lépsz a ruhásszekrényedhez és, magabiztosan, megújult önbizalommal telve indulsz el otthonról! A 10+1 részes online stíluskurzus során a nemzetközileg is elismert YURKOV Szalon alapítója lesz a Te saját, személyes mentorod.

A stílus ereje, a színek, a fazonok, a stílusprofilod, karcsúsítás és alakformálás a fazonokon keresztül, a ruhásszekrény, a kebelméret kezelése, a kiegészítők, és gyakorlati szett-elemzések várnak a következő videókban! A bónusz részben pedig végre helyére kerül, hogy a Dress-code-okban mi mit jelent. 👠

1. rész: A stíluserő alapjai

A stílus jelentése, hogyan kommunikálunk a megjelenésünkkel, honnan alakul ki a stílusunk, és mi az összefüggés az önbizalmunk és a megjelenésünk között?

 

2. rész: A stílustudatosság elemei

A színek, a fazonok, a ruhásszekrényünk, a vásárlási szokásaink és a stílusprofilunk.

 

3. rész: A stílusprofil

Mi az a stílusprofil? Hogyan kezdjük el kialakítani a stílusprofilodat? Ez a videó gyakorlatias, egy kérdéssoron keresztül fogjuk megtalálni közösen a stílusprofilodat.

 

 

4. rész: A kebelméret és kezelése

Miért ez a legstratégiaibb testrészünk? Testalkatok és kebelméretek. Hogyan mérjük le otthon kebleinket, hogyan találjuk meg a számunkra tökéletes melltartót?

 

5. rész: A kivágások, felsőrészek

Mi a te testalkatodnak megfelelő legjobb szabású felsőrész, és kivágás? Milyen kivágással milyen hatást érsz el? A “V”, a kerek, a kámzsa, az aszimmetrikus, a magasan szabott darabok a testalkatok tükrében. Minták, testalkatok és felsőrészek.

 

6. rész: A szoknya, a nadrág és a testalkatok

Milyen alap szoknya fazonok vannak? Milyen testalkatnak milyen szoknyafazon a legjobb? Hogyan válaszd ki a hozzád illő szoknyahosszt? Milyen nadrágfazonhoz érdemes nyúlni?

 

7. rész: A kiegészítők

Milyen stílushoz milyen kiegészítő illik? Ékszerek és arcformák / testalkatok. Övek és derekak. Táskák, cipők, kendők és testalkatok, stílusprofilok.

8. rész: A karcsúsítás és a kövérítés I. rész

A derékrész karcsúsítása (”Az úszógumi”). A “tűrd be” elve. A derék és váll kapcsolata a karcsúsításban. Csípőrész karcsúsítása / kövérítése szoknyával. Az öv szerepe a karcsúsításban / kövérítésben.

 

9. rész: A karcsúsítás és a kövérítés I. rész

Az anyagválasztás szerepe a karcsúsításban / kövérítésben. A bő fazonok trükkje. A váll és ujj fortélyai a karcsúsításnál. A csípő-rész eltűntetése.

10. rész: A tanultak a gyakorlatban

Testalkatok és szettek. Összeállítások elemzése a kivágások és fazonválasztás szempontjából. Tanulságos “tedd – ne tedd” elemzések

BÓNUSZ RÉSZ (10+1)

Mik azok a Dress-code-ok, hogyan válasszunk szettet egy-egy dress-code megjelölésnél? Hogyan öltöztesd fel a párod, ha egy eseményre veled megy?