Önbizalom tréning

Stílus-Önbizalom tréning

önbizalomépítő, stílus-alapozó tréning

Észrevetted már, hogy vannak nők, akik kiemelkednek a környezetükből? Akik valahogy stílusosabbak, erőteljesebb a megjelenésük?

Hogyan csinálják? Mitől stílusos valaki? Mi az, ami Téged emel ki? Mi az, amivel Te is meg tudod mutatni magad? Mitől tudsz finomabb és nőiesebb lenni?

Ha szeretnél ezekre a kérdésekre választ kapni, gyere el a YURKOV Stílus-önbizalom tréningjére, ahol bevezetünk a stílus világába.

Megmutatjuk neked ezt a színes, fantasztikus világot, ami benned is ott szunnyad. Elkezdjük felébreszteni és megerősíteni az önbizalmad, kinyitunk egy ajtót, ami mögött csupa “aha-élmény”, ragyogás, élet és magabiztosság vár rád :)

Neked szól a YURKOV Stílus-Önbizalom • bevezető tréning,

  • Ha még csak most ismerkedsz a stílusos öltözködés világával
  • Ha sok belső önfejlesztés mellett még mindig úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz
  • Ha szeretnéd megérteni, hogyan tudnád Te is az öltözeteddel emelni az önbizalmadat és az önbecsülésedet
  • Ha szeretnél sikeresebb lenni az életedben és jó volna ehhez egy kis önbizalom-erősítés

Mit kapsz a tréningen?

Bevezetünk a stílusos megjelenés világába
és megmutatjuk, hogy mitől lehetsz igazán magabiztos

Megmutatjuk a legfontosabb stílustrükköket.

Gyakorlati feladat segítségével megnyitjuk előtted az önbizalommal teli, stílusos világot

Ezen a tréningen felismered majd, hogy bárki lehet sugárzóan szép, ha a megfelelő stílustrükköket alkalmazza a megjelenésében.

Ajándék könyv:

STÍLUSERŐ - A stílusos megjelenés lélektana​

A tréningen átadott sok-sok tudás és motiváció mellé szeretnénk neked ajándékba adni Kovács Orsolya Stíluserő c. könyvét, (annak legfrissebb kiadását) hogy a segítségével hazaérve is folytathasd azt a Stílusos-Önbizalom utazást, amit a tréningen elkezdünk.

Ez a könyv lesz a híd aközött, amit jelenleg látsz magadból és ami valójában ott rejlik benned, és képes beragyogni az egész környezetedet.

Ki tartja a tréninget?

Kovács YURKOV Orsolya

15 év üzleti élet után, egy súlyos kiégést és egy még súlyosabb magánéleti válságot követően úgy döntött, hogy mindent megváltoztat az életében.

Szakított az addigi szakmájával, otthagyta az informatika és a dokumentumkezelés piacát, és megalapította saját stílustanácsadó cégét, amiről régóta álmodozott.

A YURKOV ma már nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is segít az embereknek megtalálni a saját stílusukat a stílustréningeken és a személyes konzultációkon.

Orsolya pedig mind Kaliforniában mind Magyarországon motivációs előadásokkal és speciális kurzusokkal segít nőknek és férfiaknak emelni önbizalmukat, személyes erejüket, a stíluson, megjelenésen keresztül.

A tréning ára: 9.900 ft
+
AJÁNDÉK
Kovács Orsolya Stíluserő c. könyve (a könyv értéke - 3690 ft)

Gyere el és találkozz Magyarország egyetlen nemzetközi stílustanácsadójával, a YURKOV Alapítójával, aki Budapesten és San Franciscoban nők ezreinek adta vissza az önbizalmát.

Jelentkezz és hódítsd meg az életet!

Figyelem! Ez a tréning egy bevezető tréning, és nem egyezik a YURKOV Alap Stílustréninggel, ahol már gyakorlati tudást is szerezhetsz (a színeidről, színtípusodról, testalkatodról, formákról, a Te szabásvonalaidról).

Fizetési lehetőségek: A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

A tréning helyszíne: A YURKOV szalon – 1024 Budapest, Kis Rókus u. 21., fszt. 3.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.