Nyári kedvenceink - YURKOV
351478
post-template-default,single,single-post,postid-351478,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Magazinokat lapozgatva, kirakatokat csodálva vagy az internet birodalmán belül érdeklődve minden szezonba eljutnak hozzánk a legfrissebb irányzatok, színek és formavezetések. Aztán rajtunk áll hogy ebből mit teszünk sajátunkké és milyen módon hasznosítjuk mindennapjainkban a megszerzett információkat.

De hogyan is születik egy divattrend?

Bármennyire is hihetetlen de nem a kerekasztal körül a legnagyobb divatdiktátorok társaságában. A politikai, gazdasági élet, az utca embere, a természet, a zene, a művészet és a kultúra egyvelege melyhez kétségtelen hogy Signor Armani és kollegái interpretációja nélkülözhetetlen. Ez egy könnyed, kissé bohém, leegyszerűsített definiciója mindannak ami évente kétszer megtörténik a divat világában.

A tenger ezer árnyalata a kék nélkülözhetetlenségéről árulkodik, míg a korallok csillogó játéka, fényt és luxust kölcsönöznek, a nap sárga színe beragyogja – erőt és energiát sugározva –  a nyarat és a zöld növények friss, üde hangulatot árasztanak. Íme a 2020-as tavasz/nyár színpalettája. Most már csak a fantáziánkon múlik hogyan használjuk ki ezt a derűs színkavalkádot. Ha nyár akkor vízparti kikapcsolódás, medence vagy tengerpart, a lényegen nem változtat, a fürdőruha elengedhetetlen kellék. 

Forma és színvilágban a kínálat szinte kimeríthetetlen. Lehet egyrészes, kétrészes, trikini a legfontosabb hogy kiemelje sziluettünket. A virágmintás anyagválasztás vidám hangulatot idéz és odavonja a tekintetet, csakúgy mint a fodrok és az idei nagy kedvencek, a cipzár, fém és gyöngy kiegészítők (figyelmesen vásároljunk ilyen darabokat, ha a divatkiegészítő alapanyaga nem megfelelő, könnyen felmelegszik a napon és kellemetlen meglepetésben lehet részünk). A pöttyös, a csíkos és a vichy kockás modellek is favorizáltak ezen a nyáron.

Egy múltbeli csobbanás Marylin Monroe és Sophia Loren nagy kedvencei közé, magas derék, kerek formák. A vintage ismét hódít nőiességünket kiemelve.

A trópusi fantáziák is méltó helyet értek el az idei trendek között, még fellelhetőek a 80-as évek hosszú láb trükkjei is. Ki ne emlékezne a Baywatch lányokra?!

Ne feledkezzünk meg a megfelelő kiegészítőkről sem. Remélem hogy sikerült már átadnom az olasz divatból néhány alapkoncepciót: keveset és szépet. Szánjunk rá egy kis plusz időt és válasszunk harmonizáló strandkendőt, napszemüveget és táskát outfitünkhöz a vízparton is.

Remekül kihasználható ez az időszak egy-egy örök darab beszerzéséhez. Léteznek a beachwearnek is olyan holmijai  melyek hosszú távra szólnak. Ha ráakadunk egy ilyen fürdőruhára az üzletek polcán, ne hagyjuk ott, éveken keresztül alappillére lehet a nyári gardróbunknak kiegészítve szezononként néhány trendi darabbal. Miniruhák, shortok, szoknyák új értelmet adhatnak a nyári relax főszereplőinek. A fürdőruhák ezer arcáról adnak nektek hasznos és kreatív tanácsokat a YURKOV divatszakértői is:

https://www.facebook.com/watch/?v=3272448329480450

További kellemes nyarat kívánok minden kedves olvasónak!

Hagymásy OrSi