Nőknek - YURKOV
350487
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-350487,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

NŐKNEK SZÓLÓ TANÁCSADÁSOK ÉS TRÉNINGEK

Minden nap, sokszor hétvégén is csinosan megjelenni, folyamatosan változatos szettekben. Csinosan, de nem kihívóan, de úgy, hogy mindenki komolyan vegyen. hogy a nőiességed kifinomultsága és ereje egyszerre legyen jelen a megjelenésedben: ez a te fő kihívásod.

Ha az alapoktól kezdenéd, és azt szeretnéd, ha egy stílustanácsadó egyénileg foglalkozzon veled, akkor kezd itt:

Egyéni stíluskonzultációEgyéni stíluskonzultáció

Ha viszont kiscsoportban fejlődnél, egy 8 főből álló, vidám csapatban akkor érdemes a Stílustréninggel kezdened

Alap StílustréningAlap Stílustréning

EGYÉNI TANÁCSADÁSOK

Ahol Te vagy az első

Ha szeretnéd, hogy tanácsadónk személyreszólóan csak Veled foglalkozzon, akkor az egyéni tanácsadásokon megtalálod amit keresel.

Itt van idő átbeszélni a számodra fontos kérdéseket. Veled egyénileg egyeztetett időpontban tudsz találkozni egy Yurkov tanácsadóval.

Egyéni és páros stíluskonzultáció

Ez a tanácsadás csak rólad fog szólni: miben nézel ki a legnőiesebben, a legfiatalosabban, a legszexibben?

StíluskonzultációStíluskonzultáció

Gardróbrendezés

Ha gyakran érzed tanácstalannak magad a gardróbod előtt állva, akkor itt az ideje, hogy irányításod alá vedd a ruhatárad és a reggeleid!

GardróbrendezésGardróbrendezés

Közös vásárlás

Egy tapasztalt és szakavatott szem nem csak a ruhadarabokat ismeri jól, de Téged is lát, hogy milyen színek és formák állnak a legjobban.

Közös vásárlásKözös vásárlás

Félnapos konzultáció Yurkov Kovács Orsival

“Hiszem, hogy az önbizalom mindenkinek jár, és mélyen hiszem, hogy a stílus és a magabiztos megjelenés tanulható.”

Konzultáció OrsivalKonzultáció Orsival

Smink és frizura tanácsadás

Oros Bogi hairstylist és Graff Dóra makeup artist a profsszionális frizura és smink készítés technikáit tanítják meg neked.

Smink és frizuraSmink és frizura

CSOPORTOS TRÉNINGEK

Egy csajos nap, hogy magadra találj!

Ha inkább egy vidám nap keretében tanulnál kislétszámú társaságban, hogy hozzád hasonló nőkkel együtt tanuljatok stílusról, nőiességről, akkor a csoportos tréningeket pont neked találták ki.

Itt lesz időnk mindenkivel egyenként foglalkozni, de egymástól is rengeteget tanulhattok.

ALAP YURKOV TRÉNINGEK

Alap stílustréning

Egy személyiségre szabott stílustréning Neked, aki nem megváltoztatni akarod magad, hanem végre megmutatni, ki is vagy valójában.

Alap stílustréningAlap stílustréning

Megtalálom az illatom!

Neked szól ez a program, ha már régóta keresed az illatot, ami igazán a tied. Amikor valaki megérzi ezt az illatot, rögtön tudja majd: ez a Te illatod!

Megtalálom az illatom!Megtalálom az illatom!

Belső erő tréning

A Belső erő tréning célja, a saját erőnk, ragyogásunk és nőiségünk elsődleges erőforrásának a megtalálása. Megmutatjuk a Belső erődhöz vezető utat.

Belső erő tréningBelső erő tréning

HALADÓ YURKOV TRÉNINGEK

Stílusprofil tréning

Stílustanácsadó képzés

Pénzzé tehető tudás 7 hónap alatt! 7 hónapos kurzusunk alatt professzionális Yurkov Stílustanácsadóvá képzünk téged, így önálló Yurkov tréningeket és konzultációkat tarthatsz a Yurkov Franchise Hálózat tagjaként.

Stílustanácsadó képzésStílustanácsadó képzés

Megmutatjuk hogyan találd meg a saját stílusod, és azt, hogy mitől lesz valami olyan egyedi, ami rád igaz! Egy-egy stílusirányzatban hogyan találd meg azokat a stíluselemeket, amiket te is be tudsz építeni a megjelenésedbe?

Stílusprofil tréningStílusprofil tréning

YURKOV AKADÉMIA STÍLUSKLUB

Egy különleges VIP közösség a legelkötelezettebb Yurkov kedvelőknek. Zárt Facebook csoport, személyes találkozások, sok-sok tudás és stílusismeret. Gyere, tanulj velünk folyamatos exkluzív tartalmakkal, melyeket sehol máshol nem osztunk meg. Jó hangulattal és a kedves baráti közösséggel várunk!

YURKOV AKADÉMIA STÍLUSKLUBYURKOV AKADÉMIA STÍLUSKLUB

YURKOV stílus tippek, újdonságok Instagramon is.

Kövess minket!

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow