Mi vár rád egy kiscsoportos stíluskonzultáción?

Lehetsz akár huszonéves fiatal, akinek még sok énideje van, aki szeretne mindig csinos lenni és a legtöbbet kihozni magadból. Vagy lehetsz 30-as hölgy, akire felszökött néhány plusz kilogramm, és lehetsz 40-es, 50-es is, akinek már megváltozott a teste, akár a babavárás következtében, akár az életkor előrehaladtával. Korunk és testünk különbözősége ellenére belül mindannyian arra vágyunk, hogy harmonikus külsővel tudjuk élni mindennapjainkat. Mind azt szeretnénk, hogy:

• úgy lehessünk csinosak, hogy mindig önazonos is marad a külsőnk,
• tudatosan tudjuk összeállítani a ruhatárunkat,
• változatosan tudjuk viselni a ruháinkat és kiegészítőnket,
• mindenféle eseményre, hangulathoz tudjunk jól választani,
• és ami a legfontosabb: kihozzuk magunkból a legtöbbet!

Nagy különbség lehet aközött, amikor megveszel a boltban minden olyan ruhát, ami tetszik neked a színe, szabása alapján, és aközött, amikor célirányosan tudod, melyik fazonhoz és árnyalathoz érdemes nyúlnod, mert a te színtónusodnak és testalkatodnak az áll a legjobban. El tudod képzelni, micsoda önbizalmat és derűt visz a mindennapjaidba, ha tudod, mit viselj ahhoz, hogy a legtöbben megjegyezzék: „De jól nézel ki!”?

stílustanácsadás, stíluskonzultáció, divattanácsadás

A Yurkov kiscsoportos stíluskonzultációja ezt a tudást adja meg neked

A kiscsoportos stíluskonzultációkon Kinga és Kriszta fogadja a jelentkezett vendégeket. A nap elején a legtöbb hozzánk érkező hölgy még nincs tisztában vele, de a nap végére már magabiztosan tudja, hogy emelheti ki teste előnyös részleteit, és hogyan vonhatja el a figyelmet a kevésbé látványosakról.

Bár téged még nem ismerünk személyesen, azt már most, látatlanban elmondhatjuk, hogy

sokkal jobban nézel ki, mint ahogy gondolod magadról!

Vágj hát bele a kalandba, nem fogsz csalódni!

A kiscsoportos stíluskonzultáción általában maximum 3 vendég gyűlik össze. Hölgyek különböző korosztályból és testalkattal, különböző kihívásokkal a megjelenésük terén. A legtöbben anyukák, akik a szülés utáni testükkel csak részben tudtak megbarátkozni. Gyakori dilemmák, hogy magukat úgy látják, hogy túl pici vagy túl nagy a cicijük, nagy a hasuk vagy széles a csípőjük, és ezek kiegyensúlyozására keresnek megoldást.

Persze igazából nincs a külsejükkel semmi baj, de magán mindenki felnagyítja a hibákat, a szépet pedig észre sem veszi. Hajlamosak vagyunk az önostorozásra, de az együtt töltött nap erre is megoldás. A nap végén önbizalommal feltöltődve térsz majd haza, és rájössz, nem kell olyan kritikusnak lenni magaddal! Másnaptól pedig indulhat a nagy gardróbrendezés!

Mi történik a stíluskonzultáción?

A kezdő félóra a ráhangolódásról szól. Minden résztvevő elmondja, milyen kihívással küzd az öltözködés terén, és miért jött el. Elmeséli, milyen ruhákat választ ösztönösen, és milyen színeket hord általában. Aztán megnézzük – és itt sokakat ér meglepetés – , hogy valójában milyen árnyalatok állnának jól személy szerint neki.

színtónus, színtípus meghatározása

A bőr-, a haj- és szemszínből meghatározható, ki milyen színtónusba tartozik: tél, tavasz, nyár és ősz. De a képlet nem ilyen egyszerű, természetesen ezeknek is léteznek altípusai.

Kinga és Kriszta segítségével pillanatok alatt kiderül, hogy a jelenlegi ruhatárad színei milyen hatással vannak az arcvonásaidra. Könnyen arra juthattok, hogy azok a színek közül, amelyeket eddig választottál, tulajdonképpen egyik sem a barátod, és épp olyan darabokat kellene venned, amelyekre eddig rá sem pillantottál a boltban. A színek próbálgatása után összeáll egy 15-20 csíkot tartalmazó paletta, amelyet meg is kapsz kézbe, hogy az üzletekben meg tudd keresi őket a kínálatban.

Azonban nem csak a ruhák, hanem a rúzsok színeit is megnézzük, és kiválasztjuk veled együtt, melyik a számodra legelőnyösebb árnyalat.

színtónus, színtípus meghatározása Yurkov stíluskonzultáción

A színtónus azonban nem minden

A testalkatodat is fontos ismerned, hogy úgy tudj öltözködni, ahogy az a legelőnyösebb számodra. A stíluskonzultáción mindenkinek személyre szabottan megnéztük, milyen a testalkata. Korábban azt tanultuk, és valószínűleg te is így hallottad, hogy van alma, körte, homokóra… De ezek nem elég pontos kategóriák, és lássuk be, vicces lenne úgy odalépni egy eladóhoz a boltban, hogy egy tél-körte ruhát keresek. Érdemesebb inkább a gyümölcsös besorolás helyett megtudnod, mi áll jól a testalkatodhoz, illetve azt is, hogy ugyanazt a ruhát hogy érdemes és hogyan nem érdemes viselned. Természetesen a stíluskonzultáción a kiegészítőkre is kitérünk, hiszen ezek azok, amelyek feldobhatják vagy akár tönkre is tehetik az összképet.

testalkat meghatározás Yurkov stíluskonzultáción

A testalkat meghatározásához arra kérünk, vetkőzz fehérneműre. De ne ijedj meg, ügyelünk rá, hogy senkinek ne kelljen kellemetlen helyzetbe kerülnie. Paraván mögött tudsz levetkőzni, és egy rugalmas, testhezálló pamut anyaggal tekerünk körbe. Ez az anyag nem csak remekül kirajzolta az alakot, de a stílusszakértőink mindenféle ruhafazont könnyen be tudnak mutatni vele.

testalkat meghatározása Yurkov stíluskonzultáción

Yurkov ruhák, amiket nem kapsz meg sehol máshol

Miután megismerted a színtónusodat, a testalkatodat, és hogy milyen szabásvonalak állnak jól neked, már érezheted, hogy egy új korszak nyílik meg előtted. De ekkor következik még a ruhapróba.

„Milyen darabokat nem szoktál viselni?”

– kérdezik ilyenkor meg Kinga vagy Kriszta, mert a cél többek között az is, hogy aki mindig farmer-póló-sportcipőben jár, kipróbálja magát akár ceruzaszoknyában és magassarkúban is, vagy leggingsben tunikával… a lehetőségek tárháza meglehetősen széles. Ezen a ponton sok vendégünk rájön, hogy jé, egy bombanő lakozik benne, akit sosem látott korábban, amikor a tükörbe nézett.

Yurkov showroom

A Yurkov showroom-ban sok, egymással jól variálható ruha sorakozik. Olyan darabokkal is találkozhatsz, amelyeket a fast fashion márkák nem kínálnak, mi viszont megterveztük és elkészítettük, mert igény nagyon is van rájuk. A Yurkov valós piaci rést töm be saját kollekciójával, de az átlag nők számára is megfizethető áron. A szalonban nem csak Yurkov darabokat találsz, hanem más, hazai designerek ruháit és kiegészítőit is, amelyek között válogathatsz. Ha nálunk jársz a kiscsoportos stíluskonzultáción, természetesen nem kötelező egyetlen ilyen ruhát sem megvásárolnod, de ha valami megtetszik, meg tudod venni.

stíluskonzultáció végeredménye

Így a nap végére már tudni fogod, milyen külsőre vágysz, azt hogy tudod megvalósítani, és milyen hibákat nem szabad elkövetned.

Ha te is szívesen részt vennél egy kiscsoportos stíluskonzultációnkon, kattints ide és jelentkezz a következő szabad alkalomra!

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel!

Neked ajánljuk

Stílusos napszemüveg divat

A napszemüveg is öltöztet

Manapság már évszaktól függetlenül divatos kiegészítő a napszemüveg, de amint megjelenik az első tavaszi napsugár, a kereslet felélénkül iránta. Egy-egy szettet nagyon fel tud dobni,

Tavaszi átmeneti kabát ötletek

Átmeneti kabát tavaszra hangolva

Ha átmeneti kabát kerül szóba, zsigerből jön a bőrdzseki, farmerkabát vagy a ballonkabát. Szeretnénk azonban ezt a palettát kitágítani, mert ebben a témában sokkal több

Cipő kisokos és stíluskalauz

Íme, a cipő kisokos

Egy igazi nőnek rengeteg cipője van – szokták mondani. Lehet, hogy neked is sok pár papucs, szandál, sportcipő, balerina, csizma és bakancs sorakozik a szekrényedben,