Koronavírus intézkedések a YURKOV Szalonban - YURKOV
351192
page-template-default,page,page-id-351192,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
A Vuhan koronavírus (2019 nCoV) által okozott megbetegedés az elmúlt hetekben Magyarországon is megjelent.
A legfrissebb intézkedésekre reagálva felelősen, vendégeink egészsége érdekében úgy döntöttünk, hogy nem fogadunk vendégeket a YURKOV Szalonban, sem kiscsoportos tréningeket, sem egyéni konzultációkat nem tartunk. 

Mi még bemegyünk néha, hogy videót készítsünk nektek. Mit teszünk mi, a YURKOV Szalonban a megelőzés érdekében?

  1. Január óta nem napi, hanem napi többszöri fertőtlenítő takarítást vezettünk be a gyakran érintetett felületeken (kilincsek, kapcsolók, nyomógombok)
  2. Bővítettük a higiénés megelőzést szolgáló eszközeinket
  3. A mosdókban használt hagyományos szappant lecseréltük speciális vírus és baktériumölő szappanra.
  4. 5 db kézfertőtlenítő adagolót helyezünk ki
  5. Tájékoztató plakátokat helyeztünk ki a helyes kézmosás módjáról.
  6. Professzionális légtisztító készüléket helyeztünk üzembe a Szalonban.
  7. A láthatóan betegen érkező vendégeinket hazaküldjük, maszkban sem fogadjuk a betegen érkezőket.
  8. Betartjuk a Kormány idevonatkozó létszám-korlátozásait.
  9. Immunerősítő teával kedveskedünk a vendégeinknek.

Mit tehetsz a megelőzés érdekében?

A megbetegedés kellő körültekintéssel előzhető meg, a leghatásosabban gyakori kézmosással, a higiénés szabályok betartásával tudunk védekezni. A nem halaszthatatlan utazásodat napold el.

Hol követheted nyomon az új koronavírussal kapcsolatos híreket?

• A hivatalos hazai információkat a Nemzeti Népegészségügyi Központ biztosítja: https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztatok
• Amennyiben a közeljövőben külföldre utazol, úgy a konzuli szolgálat és a WHO aktuális tájékoztatását is érdemes olvasni:
• A Nemzeti Népegészségügyi Központ, Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának ingyenesen hívható tanácsadó telefonszáma: 0680 277 455, 0680 277 456

Mit tegyél, ha tüneteket vélsz felfedezni magadon / felmerül a gyanú?

Aki önmagán influenzaszerű tüneteket  (magas láz, köhögés, légzési nehézség) tapasztal, valamint járt a közelmúltban az érintett területeken vagy érintkezett ott járt személlyel, telefonon keresse meg háziorvosát, vagy a fenti ingyenes számok egyikét.

A YURKOV Stílustréningek következő dátumait nem tesszük közzé, nem tartunk a jövőben addig tréninget, amíg a kialakult helyzet ezt igényli.

Ha a krízis ezt indokolja, akkor törölni fogjuk a meglévő stílustréning időpontokat, és keresünk egy későbbi időpontot a jelentkezők részére. Ebben az esetben a következő időpontra beszámítjuk a már befizetett díjat.

Ha inkább online szeretnél velünk tanulni, akkor csatlakozz a YURKOV Akadémia Stílusklubhoz, ahol egy hasonló érdeklődésű vidám közösség vár rád. Itt folyamatosan kérdezhetsz tőlünk stílusról, szépségről, nőies megjelenésről.

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

yurkov@yurkov.hu