Félnapos konzultáció Kovács Yurkov Orsival férfiaknak - YURKOV
Egy napnyi stíluskonzultáció, ami aztán évekre megoldja a stílussal kapcsolatos kérdéseidet. Végre valaki szakértői kezekbe vesz téged, és ennek eredményeképpen a megjelenéseden keresztül sikeresebb, erőteljesebb, férfiasabb és szexibb leszel.
Stílus férfiaknak, férfias stílus, yurkov férfi tanácsadás, férfi stílustanácsadás
350027
page-template-default,page,page-id-350027,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

Egy napnyi stíluskonzultáció, ami aztán évekre megoldja a stílussal kapcsolatos kérdéseidet.

Végre valaki szakértői kezekbe vesz téged, és ennek eredményeképpen a megjelenéseden keresztül sikeresebb, erőteljesebb, férfiasabb és szexibb leszel.

Egynapos konzultáció (9.00-16.00), amely során a kezedbe kapod a saját stílus-stratégiádat.

Megváltozott az életem, mióta rám szabott, méretben és színben jó ruhákat viselek! Már nem csak helyes méretet viselek (XL helyett a saját, M-es méretemet), hanem az általam korábban viselt színek is megváltoztak. Soha többé fekete-fehér, csak az ősz típus színei, amelyek sokkal jobban illenek hozzám. Míg korábban egyszer egy évben hordtam a túlméretes öltönyömet, ma nap mint nap viselem az Orival közösen válaszott elegáns darabokat. Ez rengeteg energiát adott, pozitívabb lettem, sikeresebb, és így tiszta örömmel viselem őket. Soha nem szerettem ruhákat vásárolni, de egy jó stílusszakértővel öröm, mert gyors és hatékony, és még egy fagyira is jut idő.”

 

(Peter Janse)

A Korács Orsolya és a Yurkov története

“Hiszem, hogy az önbizalom mindenkinek jár, és mélyen hiszem, hogy a stílus és a magabiztos megjelenés tanulható.”

De hogyan és mit érdemes elsajátítani, mik azok a stratégiai lépések, amiken a stílusos megjelenés, és a magabiztosság múlik? Ezekre a kérdésekre ad választ ez a konzultáció.

Kovács YURKOV Orsolya

 

15 év üzleti élet után, egy súlyos kiégést és egy még súlyosabb magánéleti válságot követően úgy döntött, hogy mindent megváltoztat az életében.

Szakított az addigi szakmájával, otthagyta az informatika és a dokumentumkezelés piacát, és megalapította saját stílustanácsadó cégét, amiről régóta álmodozott.

 

A YURKOV ma már nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is segít az embereknek megtalálni a saját stílusukat a stílustréningeken és a személyes konzultációkon.

 

Orsolya pedig mind Kaliforniában mind Magyarországon motivációs előadásokkal és speciális kurzusokkal segít nőknek és férfiaknak emelni önbizalmukat, személyes erejüket, a stíluson, megjelenésen keresztül.

Jelentkezz és ismerd meg a benned rejlő magabiztos és elegáns férfit!

 

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.