Kapszula Gardrób tréning

Kapszula Gardrób tréning

Amilyen a Gardróbod, olyan az Életed!?

Ha szeretnéd ismerni, átlátni és változatosan kombinálni a teljes ruhatárad,
Ha szeretnél minden nap a kedvenc ruháidban elindulni,
Ha szeretnéd minden reggel egy szempillantás alatt kiválasztani az aznapi tökéletes összeállításod,
akkor tarts velünk és megtanítjuk Neked, hogyan állítsd össze a saját személyre szabott Kapszula Gardróbod! Ez a tréning maximum 5 fős!

A tréningen megtanítjuk,

Hogyan tudsz alapdarabokból változatos szetteket kialakítani

Hogyan érdemes összeállítanod a gardróbod  

Egyáltalán milyen alapdarabokból álljon a ruhatárad

Hogyan tegyél valamit moderné, elegánssá, sportossá és hogyan bánj a stíluselemekkel

Gyakori tévhitek a Kapszula Gardróbbal kapcsolatban:

A kapszula gardrób csak kevés ruhából állhat?

Kapszula gardrób bármennyi ruhából állhat. Hogyha neked sok ruhád van, akkor is ki tudod majd alakítani a tréningen tanultak alapján a saját gardróbod.

A kapszula gardróbot egyszínű ruhákból lehet kialakítani?

A minták, színek, formák helyet kapnak a kapszula gardróbokban is. Megtanítjuk, milyen alap darabokkal párosítsd őket, így sok izgalmas szettet varázsolhatsz magadnak.

A kapszula gardróbhoz le kell cserélnem a ruháimat?

A kiindulópont természetesen a saját meglévő ruhatárad lesz. Megtanítjuk Neked a tréningen a gardrób összeállítás technikáját, és ezután garantáltan más szemmel nézel majd a saját ruhatáradra.

Jelentkezz és vedd irányításod alá a gardróbod!

A saját kapszulád akkor lesz tökéletes, ha együtt megtaláljuk a hozzád leginkább illő színeket és a testalkatodat leginább kiemelő szabásvonalakat, ruhadarabokat, ezért bár a kapszulagardrób tréning elvégezhető az alap stílustréning nélkül is, mi erősen javasoljuk, hogy a kapszulagardrób tréning előtt gyere el a csoportos alap stílustréningünkre, vagy egy személyes stílustanácsadásra. 

YURKOV Kapszulagardrób tréning időpontok, melyek egyikére az oldalon lejjebb görgetve tudsz jelentkezni (4 fővel tartjuk a tréningeket!):

2019. április 28. (vasárnap, 10.00-14.00)
2019. május 16. (csütörtök 16.30 – 20.30)
2019. május 30. (csütörtök 10.00 – 14.00)

Ha MOST szeretnél a kapszulagardrób tréningünkre jönni, a leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határid

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.