Hétköznapok luxuskivitelben - YURKOV
351524
post-template-default,single,single-post,postid-351524,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Élhetünk a világ bármely részén, tevékenységi körünk tartozhat bármely szférába, a munkahelyi kihívások, a magánéleti, családi kapcsolatok, a „mindennapi megpróbáltatások” összekötnek bennünket.

De nézzük hogyan is élhetjük mindennapjainkat luxuskivitelben!

Az olasz kultúrában biztos hogy az első pontok között kell hogy megemlítsem az étkezéskultúrát. Nem a hagyományos értelemben, nem lesz szó sem a fehérje – szénhidrát arányokról, vitaminokról, sőt még kalóriát sem fogunk számolni. Mint találkozási pont van esszenciális értéke az asztal körül töltött minőségi időnek. Bármennyire is furcsán hangzik, egy olasz ember, ülve, terített asztal mellett fogyasztja el még a legrohanósabb ebédjét, vacsoráját is. Üzleti találkozók, randevúk, szülő-gyermek nagybeszélgetések, mind-mind ebben a szituációban kelnek életre. Természetesen a fogyasztott ételen és a környezeten túl, rendkívül fontos a kedves szó, az érdeklődő párbeszéd és a mások iránti odafigyelés.

Már a reggeli készülődés során kényeztessük magunkat egy csodaszép, kedvünkre való ruhával. A vállfán szomorkodó, kivételes alkalomra várakozó outfit nem létezik. Elkerülve azt a szomorú tényt, mikor divatját múlja a féltve őrzött ruhakölteményünk anélkül hogy boldog perceket élhettünk volna át közösen. Hordjuk, viseljük kedvenc darabjainkat a hétköznapokban is, aztán ha mégis beköszönt az apropó melyre félretettük az adott holmit, még mindig feldobhatjuk egy különleges ékszerrel, egy vonzó lábbelivel. Az otthoni outfithez remekül passzol egy néhány csepp a kedvenc parfümünkből. Egy nyaklánc, egy fülbevaló megfelelő inputot ad még a legunalmasabb házimunkához is. Bátran mixeljük az elegánsabb viseletet a mindennapok holmijaival. Szettek külön viselve, a pamut basic felső farmer társaságában és néhány plusz cm-el csodákra képes, a miniruha két élete – leggings esetében, az örök kedvenc sneakers megfelelő kiegészítőkkel és egy csinos ruhával lendületet és komfortot garantál mindennapjainkban. Élvezzük és szórakozzunk ízléses de formabontó összeállításokkal.   Sminkeljünk ha kedvünk tartja munka mentes napokon is, boldogítsuk női mivoltunkat a legszebb lingerinkkel (mert ugye még ha a fehérnemű nem is látszik, közérzetünknek, magabiztosságunknak alappilére) engedjük kibontakozni külső, belső szépségünket.

Az olaszok mindezt remekül tudják alkalmazni mindennapjaikban. Külön jelentéssel ruházzák fel a hétvégi kikapcsolódást, megtelnek a kávézók ahol a croassant és cappuccino illata fogadja az érkező vendégeket. Természetesen a fogyasztott finomságokon jóval túlmutat ez a tradíció. Valami plusz, amivel az emberek önmaguknak kedveskednek. Nem egy pénztárcafüggő tevékenység, néha elegendő az otthoni kávé, egy érdekes könyv, a kedvenc rúzsunk vagy selyem köntösünk.

Mert az igazi luxus valahol itt kezdődik.

Hagymásy OrSi