Egyéni haj- és frizura tanácsadás

Egyéni hajstílus és frizura tanácsadás

Szeretnéd, ha a hajad mindig olyan lenne,
mintha épp most léptél volna ki a fodrásztól?

Egy gondosan elkészített frizura, az arcodhoz és egyéniségedhez illeszkedő hajstílus élettel tölti meg a megjelenésed. Örök kérdés, hogy a rövid, vagy a hosszú áll-e jól? Létezik-e a tökéletesen vágott frizura, amivel reggel már semmi gondod nem lesz? Hogyan formázd, ha csak 5 perced van arra, hogy remekül nézz ki? Ezekre és még sok-sok hasonló kérdésre ad választ ez a tanácsadás

Mi történik a tanácsadás során?

Oros Boglárka hairstylist, a személyes stílustanácsadóddal egyeztetve a hajszerkezetednek, hajsűrűségednek, a hajad minőségének és arcformádnak megfelelően segít a legmegfelelőbb hajtónus megtalálásában és a hozzád leginkább illő frizura kiválasztásában. Segít az otthoni hajápolás megtervezésében, és az alap-frizurák elkészítésének trükkjeit is elmeséli.

Az egyéni hajstílus és frizura tanácsadás nem tartalmaz vágást és festést, viszont ezen szolgáltatásokra extra kedvezményt kapsz Bogitól a fodrászatban később!

Oros Boglárka már több, mint 9 éve dolgozik fodrászként, azonban már gyermekkora óta a frizurák bűvöletében éli az életét.  

Az évek során dolgozott divatbemutatókon, fotózásokon, és szalonban is. Jelenleg minden idejét a tanácsadásnak szenteli, mert úgy érzi abban tud igazán kiteljesedni.  

Munkája során számtalan alkalommal hallotta a hozzá érkező vendégektől, hogy keresik azt a fodrászt, aki végre olyan hajat vág nekik, amivel tényleg elégedettek lesznek. Rájött, hogy nem a fodrászokkal van a baj, hanem azzal, hogy sok nő nem tudja kezelni a frizuráját. Innen jött neki az ötlet, hogy akkor ideje megtanítani nekik, hogyan érhetik el, hogy két fodrásznál töltött alkalom között is olyan lehessen a hajuk, amilyet szeretnének.

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.