Gardróbrendezés Férfiaknak - YURKOV
Tapasztalatból tudjuk, hogy a reggelünk minősége az egész napunkra kihat. A reggel kritikus pontja pedig gyakran az, hogy kitaláljuk, mit vegyünk föl aznap. Ha gyakran érzed tanácstalannak magad a gardróbod előtt állva, akkor itt az ideje, hogy irányításod alá vedd a ruhatárad és a reggeleid!
gardróbrendezés, yurkov gardróbrendezés, kapszulagardrób tanácsadás, gardróbrendezés férfiaknak, yurkov gardróbrendezés férfiaknak, kapszulagardrób tanácsadás férfiaknak
349990
page-template-default,page,page-id-349990,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

Tapasztalatból tudjuk, hogy a reggelünk minősége az egész napunkra kihat. A reggel kritikus pontja pedig gyakran az, hogy kitaláljuk, mit vegyünk föl aznap.

Ha gyakran érzed tanácstalannak magad a gardróbod előtt állva, akkor itt az ideje, hogy irányításod alá vedd a ruhatárad és a reggeleid!

Mi történik a gardróbrendezés során?

A gardróbrendezés stratégiai jelentőségű az új gardrób kialakítása előtt. A személyes stílustanácsadód vezet téged abban, hogy a gardróbodból kikerüljenek az olyan ruhadarabok, amik színben, stílusban és méretben nem illenek oda. Mindeközben a korábban tanultakat gyakorljátok: a saját gardróbodon keresztül kerülsz még közelebb a színeidhez, a színtónusaidhoz és a a neked legjobban álló szabásvonalakhoz. Egy gardrób kialakítása, ha stílustanácsadó segít benne, évekre elegendő muníciót ad az öltözködéshez!

 

A végső cél pedig, hogy olyan ruhák legyenek a szerkényedben, amiket bármikor örömmel viselsz és tökéletesen jól állnak Rajtad.

A gardróbrendezés előtt érdemes tisztában lenned a színeiddel, és azokkal a szabásvonalakkal, amit kiemelnek. Ha ezekkel még nem vagy tisztában, akkor javasolt eljönnöd az Alap stílustréningünkre vagy a Személyes stíluskonzultációnkra.

 

A gardróbrendezés 2 órás, melynek díja 63.500,- Ft, és minden további óra 31.750,- Ft / óra.

 

Az ehhez a szolgáltatáshoz elérhető YURKOV Stílusszakértők:
Csánk-Takács Mirtill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a gardróbrendezés során?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és szabásvonalak, amikben magabiztos és erőteljes lesz a megjelenésed.

Útmutatást arra vonatkozóan, hogy mi alapján hozd meg a legjobb döntéseket ruhavásárláskor, hogy csak “kedvenc darabokkal” legyen tele a szekrényed.

Segítséged egy egységes és hozzád illő gardrób kialakításához és fenntartásához, hogy minden reggel könnyen és stílusosan induljon a nap.

Jelentkezz és vedd irányításod alá a gardróbod!

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.