Exkluzív Stílusmélyítő Kurzus - YURKOV
Tudom milyen bosszantó és frusztráló érzés, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy mit is vegyünk fel egy fontos alkalomra, vagy csupán a hétköznapokban. Nem is beszélve arról, ha nem érezzük magunkat jól a saját bőrünkben. Köztudott, hogy a megjelenésünk kihat a személyiségünkre is. Meghatározza, hogy mennyire vagyunk magabiztosak, hogy mennyire érezzük magunkat nőiesnek, és hogy mekkora a személyes stíluserőnk.
stílusmélyítő kurzus, exkluzív stíluskurzus, öt napos stíluskurzus, öt napos yurkov kurzus, öt napos stílustréning, öt napos yurkov tréning
350112
page-template-default,page,page-id-350112,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Vedd kezedbe a saját megjelenésed,
válj saját magad hivatalos stílustanácsadójává!

“Felkapott magára 3 dolgot és stílusos, hogyan csinálja?!” Ha mindig is szeretted volna csak úgy, hanyagul felvenni ami épp kézre esik, és ezzel a környezeted stílusikonjaként hóditani.

Egy 5 alkalmas exkluzív elmélyülés a stílusban elsőkézből a nemzetközi stílusszakértőtől, Kovács Yurkov Orsolyától, a YURKOV alapítójátol.

“Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Összeállt a kép, hogyan tudok kényelmes ruhákban nőies lenni! Köszönöm Orsi” (O. Blanka, 43)

“Életre szóló élmény, mély tudás, új látásmód, Orsival együtt dolgozni megfizethetetlen!” (K. Kinga, 38)

Divat mögött stílus. Stílus mögött Ember. Ember mögött lélek.

Tudom milyen bosszantó és frusztráló érzés, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy mit is vegyünk fel egy fontos alkalomra, vagy csupán a hétköznapokban. Nem is beszélve arról, ha nem érezzük magunkat jól a saját bőrünkben. Köztudott, hogy a megjelenésünk kihat a személyiségünkre is. Meghatározza, hogy mennyire vagyunk magabiztosak, hogy mennyire érezzük magunkat nőiesnek, és hogy mekkora a személyes stíluserőnk.

 

Ez a képzés arról szól, hogy hogyan tudod megtalálni a saját stílusodat, hogy milyen szabásvonal és melyik színek azok, amelyek jól állnak neked, hogyan tudod kialakítani a Kapszula gardróbodat, hogyan tudsz pénzt és időt spórolva vásárolni, és hogyan tudod felépíteni a mindenkori stílusprofilodat. A képzés után, ha van hozzá affinitásod akár másoknak is fogsz tudni segíteni saját stílusuk megtalálásában. Igazi tudás-mélyítő kurzus, ami hétköznapi stílusikonná alakít.

 

Önazonosan, magabiztosan öltözködhetsz, nem fogsz más támogatására szorulni. Nem leszel tanácstalan, hogy milyen alkalomra mit vegyél fel. Jól fogod magad érezni a bőrödben és végre valóban nőként fognak kezelni Téged. Kilépve a komfortzónádból, megtanulod a stílusos megjelenés alapjait, ezáltal több esélyed lesz érvényesülni a mindennapokban.

Mikor való neked a STÍLUSKURZUS?

Ha szeretnéd a kezedbe venni a saját stílusodat

Ha nem találod a párod, és azt akarod, hogy a megjelenésed ne legyen akadály

Ha már régóta vágysz arra, hogy végre tudd, hogy miben fogsz ragyogni a fontos alkalmakkor

Ha szeretnéd, hogy a ruhatárad csupa olyan darabokból álljon, ami szenzációsan áll neked

Ha kirobbanó önbizalomra vágysz, mert végre jól akarod érezni magad a bőrödben

Ha eljátszottál már azzal a gondolattal, hogy stílustanácsadó légy

Ha vágysz arra, hogy több figyelmet és törődést kapj a környezetedtől

Ha még igazán nem foglalkoztál a stílus megjelenés alapjaival, de nagyon érdekel a téma

A YURKOV Téged is magabiztosabbá tesz

A tréninget a nemzetközi stílusszakértő, Kovács Orsolya, a YURKOV alapítója tartja.

Nézd meg te is egyik előadását, amiben a Yurkov alapításáról mesél:

A kurzus tematikája

1. Nap:

Bevezetés, stílussal kapcsolatos alapismeretek, színelmélet alapjai. Évszakelmélet: tavasz, ősz, nyár tél típusok, és ezek altípusai, ezekhez tartozó embertípusok, jellemzők (haj, bőr, szem, személyiség). Elmélet és gyakorlat.

2. Nap:

Női testalkatok és alap ruhadarabok, elmélet és gyakorlat. Hogyan érdemes elemeznünk a testalkatot, nyaktól, lábujjig. Elmélet és gyakorlat.

3. Nap:

Amilyen a gardróbunk, olyan az életünk. Hogyan érdemes a gardróbunkat alakítani? Hogyan szelektáljunk a gardróbunkban és hogyan alakítsunk ki kapszulagardróbot? Elmélet és gyakorlat.

4. Nap:

Hogyan vásároljunk úgy, hogy időt és pénzt spóroljunk? Vásárlási trükkök és praktikák. Elmélet és gyakorlat.

5. Nap:

Hogyan lehet stílusprofilt kialakítani és működtetni? Elmélet és gyakorlat.

Vizsga:

A kurzus egyeztetett időpontban szóbeli és gyakorlati vizsgával zárul.

Garancia

Tudjuk, hogy minden igyekezetünk ellenére még sok bizonytalanság kering most a fejedben. Ahelyett azonban, hogy túl sokat gondolkoznál azon, hogy megéri-e eljönnöd, vágj bele, próbáld ki, aztán ha mégsem érzed úgy, hogy neked való, akkor visszafizetjük a pénzed.

A kurzus első alkalmának a végéig, ha jelzed nekünk, hogy még sem szeretnél részt venni a további alkalmakon, akkor kérdés nélkül visszatérítjük neked a vásárlásod teljes összegét. Te nem kockáztatsz semmit, csak nyerhetsz ezzel a lehetőséggel.

Jelentkezz és szerezz kontrollt a saját stílusod felett!

 

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.