Enemy In The Wardrobe Private Sale - YURKOV
Vajon milyen lehet, amikor a ruhavásárláskor Orsi, Mirtill vagy Kinga stílusszakértők segítenek neked vásárolni? El tudod képzelni, hogy egy szakértő szem rád adja a “WOW” ruhát? És te végre újra tetszel magadnak?
Enemy In The Wardrobe, Yurkov dizájner vásár, yurkov designer sale, yurkov designer vásár, yurkov szalon vásár, yurkov akció
350075
page-template-default,page,page-id-350075,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

Kapszulagardrób • őszi/téli szettek • pécsi kesztyűk • designer táskák • private sale

2020. december 09. 10:00 – 18:00 – YURKOV Szalon

Vajon milyen lehet, amikor a ruhavásárláskor Orsi, Mirtill vagy Kinga stílusszakértők segítenek neked vásárolni?

El tudod képzelni, hogy egy szakértő szem rád adja a “WOW” ruhát? És te végre újra tetszel magadnak? Mi a trendeket igazítjuk hozzád és nem fordítva!

 

Gyere el december 09-én a YURKOV Szalonba

és személyesen segítünk neked válogatni az akár 30%-os árengedménnyel kapható Enemy In The Wardrobe, YURKOV, pécsi kesztyű és VENGRU táskák designer darabjai között.

A “stresszmentes gardróbban” variálható, és évekig hordható alapdarabok vannak.

Az Enemy In The Wardrobe egy magyar ruhamárka, ahol igazi kapszulagardrób darabok szerezhetők be. Két vérbeli marketinges, Somfalvi Erika és Varga Tina saját öltözködési dilemmáit vette alapul, amikor divatmárkát alapított. Sikerük azt mutatja, hogy ezekkel a problémákkal nem voltak egyedül.

Mi, YURKOV stílusszakértők a saját designer darabjaink mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy más magyar divattervezők darabjait is közel hozzuk a vendégeinkhez és a követőinkhez. Gyere Te is, és ismerkedj meg velük, találkozz velünk személyesen!

Érdemes előzetes bejelentkezéssel érkezni, ezt az alábbi űrlapon tudod megtenni:

Bejelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.