Egyéni sminktanácsadás

Egyéni sminktanácsadás

A tökéletes smink észrevétlenül emeli ki az arcod legszebb vonásait. 

A tökéletes smink a megjelenésed szerves részévé válik és megmutatja az egyéniséged. 

A tökéletes smink a stílusos öltözködés megkoronázása. 

Ráadásul könnyebb elkészíteni, mint gondolnád. Segítünk, hogy megismerd azokat a módszereket, amelyekkel el tudod készíteni az arcod egyediségéhez legjobban illő sminkeket akár munkába, akár esti szórakozás alkalmával szeretnéd elkészíteni.

Mi történik a sminktanácsadás során?

A tanácsadás során Beraki-Gräff Dóra Make-up Artist a személyes stílustanácsadóddal egyeztetve elméleti és gyakorlati technikákon keresztül mutatja meg a sminkelés trükkjeit az egyéniségednek, bőrtónusodnak, a hajad és szemed színének megfelelően. Dóra megtanítja az ecsethasználatot, az anyaghasználatot, a színeket alkalmazását a nappali és az esti smink készítése során. A sminktanácsadás nagy részét a gyakorlati oktatás teszi ki, így lépésről-lépésre sajátíthatod el és gyakorolhatod be a hozzád legjobban illő sminkek elkészítését.

A sminkelés alapjait itthoni mesterektől sajátította el, megtanulta használni a színeket, a textúrákat, bepillantást nyert a sminkelés kulisszatitkaiba.

A hazai szemléletmód elsajátítása után New Yorkba utazott, hogy felfedezze a tengeren túli világot és az ottani szakemberek “arc poeticáját”. Sminkesként járt Münchenben, Monacóban, Londonban, itthon korábban pedig az Art Deco, majd az Yves Saint Laurent csapatát erősítette.

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.