Egyéni stílustanácsadás

Egyéni stílustanácsadás

Ismerd meg a benned rejlő STÍLUSERŐT!

Képzeld el, hogy amikor reggel belenézel a tükörbe, szereted, amit és akit látsz. Érzed, hogy jól vagy és végre jól nézel ki. Minden rendben van, hiszen gyönyörű vagy!

Szeretnéd, ha minden napod így kezdődne? 

Mi történik a tanácsadáson?

Ki ne lenne kíváncsi, hogy milyen színek állnak neki igazán jól? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen színek állnak a legjobban, vagyis, hogy milyen színtípusba tartozol: ősz, tavasz, tél, nyár? Ezzel kezdünk, amikor először eljössz hozzánk, a YURKOV Stúdiójába. Itt fog várni téged a személyes stílusszakértőd. Színkendők segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok illenek hozzád, illetve melyik évszaktípus áll hozzád a legközelebb, és megbeszéljük, hogy ennek megfelelően milyen színeket, anyagokat, kiegészítőket, és ékszereket érdemes viselned. Miután megismered pontosan a színeidet, anyagiadat, fémeidet, kiegészítőidet, megnézzük, a YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, centi segítségével, hogy melyik testalkattípus jellemzői találhatóak meg a te sziluettedben. A személyes stílusszakértőd pontosan megmutatja, hogy a testalkatodhoz milyen szabások és stílus illik leginkább.

Ehhez a szolgáltatáshoz elérhető YURKOV stílusszakértők: 
Csánk-Takács Mirtill vagy Kádár-Németh Kinga

Igyekszünk minél több, személyesen Neked szóló tudást átadni. Arra ne is számíts, hogy ugyanaz az ember maradsz a tréning után, mint aki megérkezett. Mindezek után könnyebbé válik a vásárlás, és tudatosabban, illetve magabiztosabban fogod azokat a ruhadarabokat kiválasztani, amik a legjobban állnak majd.

Mit kapsz a tanácsadáson?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz. 

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket, hogy a ruha üzletek forgatagában is megtaláld a hozzád illő darabokat.

Életre szóló élmény lesz!

Szeretnéd megosztani ezt a csodálatos érzést? A pároddal, barátnőddel, édesanyáddal vagy testvéreddel? Gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.