Egyéni és páros stíluskonzultáció férfiaknak - YURKOV
Egy rendkívül békés, nyugodt és kedves légkör vár téged nálunk a YURKOV Szalonban. Lehet, hogy aggódsz majd kicsit a hozzánk vezető úton: mi fog veled történni, hogy fogod magad érezni? Félelmed az első percekben elszáll: személyes stílusszakértőd gondoskodik rólad!
yurkov stílustanácsadás, páros stílustanácsadás, páros stíluskonzultáció, egyéni stílustanácsadás, egyéni stíluskonzultáció, személyes stílustanácsadás, személyes stíluskonzultáció, yurkov stílustanácsadás férfiaknak, egyéni stílustanácsadás férfiaknak, egyéni stíluskonzultáció férfiaknak, személyes stílustanácsadás férfiaknak, személyes stíluskonzultáció férfiaknak
349975
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349975,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

2 órás tanácsadás, ami csak rólad szól:

Miben nézel ki a legférfiasabban, a legerőteljesebben, a legszexibben?

Mi történik a tanácsadáson?

Egy rendkívül békés, nyugodt és kedves légkör vár téged nálunk a YURKOV Szalonban. Lehet, hogy aggódsz majd kicsit a hozzánk vezető úton: mi fog veled történni, hogy fogod magad érezni? Félelmed az első percekben elszáll: személyes stílusszakértőd gondoskodik rólad!

 

Egy rövid beszélgetéssel kezdünk, felmérjük a stílusprofilodat, és megbeszéljük a megjelenéssel kapcsolatos céljaidat, elképzeléseidet is.

 

Aztán következik a gyakorlat: színkendők segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok illenek hozzád, illetve melyik évszaktípus áll hozzád a legközelebb.

Megbeszéljük az is, hogy ennek megfelelően milyen színeket, anyagokat, kiegészítőket, és fémeket érdemes viselned. Adunk neked egy saját, elektronikus színpalettát, amit majd mindig magaddal tudsz vinni a vásárlásokra a későbbiekben!

 

Miután megismered pontosan a színeidet, anyagiadat, fémeidet, kiegészítőidet, megnézzük a YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, hogy melyik testalkattípus jellemzői találhatóak meg a te sziluettedben. A személyes stílustanácsadód pontosan megmutatja, hogy a testalkatodhoz milyen szabások és stílus illik leginkább.

 

Életre szóló élmény :)

Mindezek után egyszerűbbé válnak a reggelek a ruhásszekrényed előtt, és az aznapi szetted nem a véletlen műve lesz, hanem a te, tudatos döntésed.

 

Ha szeretnéd megosztani ezt a remek lehetőséget a pároddal, feleségeddel, barátnőddel, akkor gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk. Ebben az esetben kb. 3 órás lesz a konzultáció.

 

Az egyéni stílustanácsadás a díja: 75.900,- / fő
Páros stílustanácsadás díja: 119.900,- Ft / pár

A szolgáltatáshoz elérhető stílusszakértőink: Csánk-Takács Mirill vagy Kádár-Németh Kinga

Mit kapsz a tanácsadáson?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztos és erős lesz a megjelenésed.

Megmutatjuk a legelőnyösebb természetes vonásaidat, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket adunk, hogy a ruhavásárlás gyorsan és céltudatosan menjen.

Életre szóló élmény lesz!

Szeretnéd megosztani ezt a remek lehetőséget a pároddal, feleségeddel, barátnőddel, akkor gyertek el együtt a Páros stílustanácsadásra, ahol mindkettőtök számára személyre szóló tudást és tapasztalatot nyújtunk.

Érdekel a páros stíluskonzultációÉrdekel a páros stíluskonzultáció

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.