Belső Erő tréning - YURKOV
Volt már olyan napod, amikor teljesen elhagyott az önbizalmad? Amikor elveszítetted a kapcsolatot saját magaddal? A Belső Erőd ilyenkor is ott van, a tréningen megmutatjuk az odavezető utat neked!
belső erő tréning, önbizalom tréning, yurkov önbizalom
349817
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349817,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-351729

Volt már olyan napod, amikor teljesen elhagyott az önbizalmad? Amikor elveszítetted a kapcsolatot saját magaddal? A Belső Erőd ilyenkor is ott van, a tréningen megmutatjuk az odavezető utat neked!

A Belső Erő Tréning célja…

… hogy visszavezesse a keresőket az Önvalójukhoz, valódi lényegükhöz, ami saját magunk elfogadásán alapszik. A saját erőnk, ragyogásunk és a nők elsődleges erőforrásának a megtalálása lesz a feladatunk ebben a pár órában.

 

Egy olyan folyamatban lehet részed Juhász Tünde segítségével, ahol a nap végére közelebb jutsz majd önmagad elfogadásához.

 

Improvizációs és készségfejlesztő gyakorlatok segítségével vizsgáljuk meg azokat a készségeket, amelyek támogatják a hiteles, magabiztos, bátor viselkedést, megjelenést.

Amiről szó lesz

A tökéletlenség elfogadása
A hibázás és bátorság kapcsolata
Kitörni meggyőződéseink börtönéből
A komfortzónán túli élet ajándékai
A bátrak kommunikációs eszköz és ruhatára

A tréninget ajánljuk olyan hölgyeknek, akik jártak már nálunk stílustanácsadáson, és szeretnék a saját belső fejlődésükkel is segíteni a változás folyamatát. Nagy örömmel ajánljuk olyan résztvevőknek is, akik először belső munkával szeretnének elindulni a változás útján és korábban nem jártak még a Yurkov tréningeken.

Időpontok:

2020. január 18. szombat (10.00 – 16.00)
2020. február 22. szombat (10.00 – 16.00)

Tréner:

Juhász Tünde, kommunikációs tréner-coach, meseterapeuta, improvizációs színész a Grund Színház tagja.

Jelentkezés

A bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül történik. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. 

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.