Különbözőképpen gondolunk a Valentin napra. Vannak hölgyek, akik csak a párjukkal kettesben töltenek el egy kellemes estét, amihez egy sportos, laza szett is remek választás lehet. Mások programra vagy elegáns étterembe mennek szerelmükkel ezen a napon. Akárhogy is ünnepeltek a pároddal, a megfelelő ruha kiválasztásához mutatunk pár egyszerűen bevethető ötletet:

Milyen a jó ruhaválasztás Valentin napra?

Egy natúr vagy semleges színű ruha rendkívül letisztult tud lenni, ami sokféle környezetben megállja a helyét. Egyetlen élénk színű kiegészítő elég ahhoz, hogy stílust, egyediséget adjon az összhatásnak. Nem érdemes ezeket túlzásba vinni, nem kell mindenhova (csuklóra, ujjadra, nyakadra, füledbe, hajadba is) valami kiegészítő. Ne feledd: a kevesebb itt is több.

A fotón Orsi azt mutatja meg, hogy egy élénk királykék vagy egy élénk zöld fülbevaló is tökéletesíti a látványt, de vagy az egyik, vagy a másik! Ne viseld egyszerre őket!

natúr színek élénk kiegészítővel, valentin napi ruha

Farmer, tornacipő – Valentin-gyilkos szett?

Amennyiben a helyszín engedi, egy farmer-blézer párosításban is lehetsz csodaszép. Játszhatsz azzal, hogy egy egyszerűbb, pl. fehér, vagy esetleg egy csipkés felsőt veszel alá, különböző irányokba tolva el a megjelenésed hangsúlyát. Az ilyen szetteknél egy minőségi kiegészítő, egy táska, egy óra, vagy ékszer, az egész összeállítást felemeli magához. Egy borítéktáskával és magassarkú cipővel is felveheted, de választhatsz fehér sportcipőt is hozzá. Hidd el, vagány lesz!

sportos, lezser valentin napi ruha

 

Ha már a kiegészítőkről esett szó: egy apró, alkalomhoz illő darabbal, pl. szívecskés medállal vagy gyűrűvel, finom játékot vihetsz a megjelenésedbe. Érdemes azonban itt is kerülni a túlzásokat.

A minőség önmagáért beszél

Nem csak a fast fashion kínálatában érdemes körülnézni. Sőt, egy-egy dizájner darab minden nő ruhatárának kincse lehet. Ha egy egyszerű, de magas minőségű ruhába bújsz, gyakorlatilag kész is a szetted. De mint mindig, ezt is lehet variálni, stílusodhoz illően választhatsz hozzá például vastag övet, keskeny övet, vagy akár öv nélkül is viselheted. Egy dizájner darabért általában már mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, de ez sem törvényszerű, ki lehet fogni leértékeléseket vagy egy-egy alacsonyabb árú darabot. Viszont érdemes beruházni néhányba, mert ezek sok szezonon át tartósak maradnak, nagyon szépen vannak elkészítve, és biztosan nem jönnek szembe az utcán.

dizájner-ruha-valentin-nap-övvel

Lezser elegancia

Nem kell lemondanod a kényelemről akkor sem, ha elegánsnak kell lenned. Az ilyen összeállítások remekül variálhatók. Itt arra látsz példákat, hogy egyszerűen a sál különböző módon történő megkötésével mennyire más hatást érhetsz el:

Egy sál több megkötési módja - valentin napi ruha

Klasszikus kicsit másképp

Egy klasszikus ruha is sokféleképpen mutathat. Ebben például annyi a turpisság, hogy válltöméssel megemelt a válla, így a derékrész még karcsúbbnak látszik. Itt is azt javasoljuk, hogy egyetlen élénk színű kiegészítőt válassz hozzá, legyen az akár egy táska vagy egy cipő, de ne ess túlzásokba!

klasszikus ruha válltöméssel Valentin napra

Meghitt, fülig szerelmes Valentin napot kívánunk!

Ha pedig szeretnél többet megtudni a testalkatodnak megfelelő öltözködésről, gyere el valamelyik kiscsoportos stílustréningünkre!

Oszd meg a cikket az ismerőseiddel!