Alap Stílustréning

Alap Stílustréning

Ha jobban érzed magad, nő az önbizalmad.
Ha nő az önbizalmad, nő a személyes erőd.

Ugye már kerested az interneten, hogy a hajad tónusa, a bőröd színe, és a szemeid színe alapján mi lehet az az évszakelméleti besorolás, ahová tartozol? És próbáltad már diagnosztizálni magad, hogy melyik testalkat típusba tartozol? Körte? Alma? Homokóra? Valami egészen más?
A YURKOV csoportos stílustréningjein ezekre a kérdésekre pontos választ fogsz kapni! 

Mi történik a tréningen?

A YURKOV stílustréningeken egy rövid, könnyed ismerkedés után színkendők segítségével, tükör előtt, professzionális stílustanácsadó segítségével megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok állnak-e Neked jobban, illetve hogy ősz, tavasz, tél vagy nyár típusba tartozol-e! Megnézzük azt is, hogy milyen ékszerszín az, ami a legideálisabb számodra: arany, ezüst, pezsgő, rosegold… Ezt követően A YURKOV által kidolgozott módszertan szerint, centi segítségével megállapítjuk a testalkatod típusát, és pontosan megmutatjuk, hogy a Te alakodhoz milyen szabások és stílus illenek leginkább. 

Stílustréningjeink minden alkalommal fantasztikus hangulatban telnek és igyekszünk minél több, személyesen Neked szóló tudást átadni. Arra ne is számíts, hogy ugyanaz az ember maradsz a tréning után, mint aki megérkezett.

Mit kapsz a tréningen?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz. 

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket, hogy a ruha üzletek forgatagában is megtaláld a hozzád illő darabokat.

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.