Alap Stílustréning

Alap Stílustréning

Ha jobban érzed magad, nő az önbizalmad.
Ha nő az önbizalmad, nő a személyes erőd.

Mi az, ami igazán jól áll neked? Miben vagy igazán nőies? Miben szexis? A megjelenésed és stílusod nem csupán a hajad, a sminked, a színeid, a ruháid, az alakod, az életkorod, a súlyod, a szerepeid és a személyiséged, hanem ezek együttvéve. A te stílusod te magad vagy!  A teljes atmoszféra, ami téged körülvesz, és ami belőled táplálkozik. 

A YURKOV Alap Stílustréningjén ezt a YURKOV  filozófiát adjuk neked át, hogy teljes valójában tudd a te saját stílusodat, atmoszférádat megmutatni.

Vajon milyen alapokra épül a  te stílusprofilod? Milyen színekből építed fel azt legszívesebben, milyen fazonokból, milyen formákból?  

Mi történik veled a tréningen?

A YURKOV stílustréningeken a trénerek – Yurkov stílusszakértők – egy bemelegítő beszélgetés keretén belül mérik fel az alap-stílusprofilod, hogy egyénileg tudjanak aztán segíteni a megjelenésed alapjait veled együtt mélyebben felfedezni. A stílusprofil felmérése után színkendők segítségével, tükör előtt, veled együtt megnézzük, hogy a hideg vagy a meleg tónusok állnak-e neked jobban, mely színek ragyogtatják fel és emelik ki leginkább az arcodat és a teljes lényed. Megnézzük azt is, hogy milyen ékszerszín az, ami a legideálisabb számodra: arany, ezüst, pezsgő, rosegold… Ezt követően A YURKOV által kidolgozott módszertan szerint megmutatjuk, hogy a Te alakodhoz milyen szabások és stílus illenek leginkább. Ne feledd te nem egy évszaktípus és nem egy bekategorzált testalkat vagy, a tréningen megmutatjuk neked, hogyan ne tuszkold be magad egy elméleti kategóriába. A stílusprofilod belőled táplálkozik, te tudod kiragyogtatni magadból.

Ha klasszikus stílustréningen szeretnél részt venni, ne hozzánk gyere :) És arra ne is számíts, hogy ugyanaz az ember maradsz a tréning után, mint aki megérkezett.

Az Önbizalom-tréning (bevezető tréningünk) elvégzése nem feletétele az Alap Stílustréningre való jelentkezésnek.

A YURKOV Alaptréninjét akár ajándékba is meg tudod vásárolni, amihez e-mailen küldünk ajándékutalványt! Ezen felül minimum 8 fős csoportoknak privát tréninget is tartunk, előzetes időpont egyeztetést követően (itt: yurkov@yurkov.hu).

YURKOV Alaptréning időpontok, melyek egyikére az oldalon lejjebb görgetve tudsz jelentkezni (kiscsoportos tréningek, maximum létszám 8 fő).


2018. december 1. (szombat, 10.00-15.00) – BETELT
2018. december 2. (vasránap, 10.00-15.00) – BETELT 
2018. december 9. (vasárnap, 10.00-15.00) – BETELT
2018. december 15. (szombat, 10.00-15.00)

2019. január 10. (csütörtök, 10.00-15.00)
2019. január 12. (szombat, 10.00-15.00)
2019. január 15. (kedd, 
10.00-15.00)
2019. január 19. (szombat, 
10.00-15.00)
2019. január 26. (szombat, 
10.00-15.00)

 

Mit kapsz a tréningen?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz. 

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket, hogy a ruha üzletek forgatagában is megtaláld a hozzád illő darabokat.

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.