Alap Stílustréning

Alap Stílustréning

Minden nőben megvan a szépség és az erő • mi a tudást adjuk hozzá

Mi az, ami igazán jól áll neked? Miben vagy igazán nőies? Miben szexis? A megjelenésed és stílusod nem csupán a hajad, a sminked, a színeid, a ruháid, az alakod, az életkorod,  hanem ezek együttvéve. A te stílusod te magad vagy!  A teljes atmoszféra, ami téged körülvesz, és ami belőled táplálkozik. 

A YURKOV Alap Stílustréningjén ezt a YURKOV  filozófiát adjuk neked át, hogy teljes valójában tudd a te saját stílusodat, atmoszférádat megmutatni.

Vajon milyen alapokra épül a  te stílusprofilod? Milyen színekből építed fel azt legszívesebben, milyen fazonokból, milyen formákból?  

Mi történik veled a tréningen?

A YURKOV stílustréningeken a trénerek – Yurkov stílusszakértők – egy bemelegítő beszélgetés keretén belül mérik fel az alap-stílusprofilod, hogy egyénileg tudjanak aztán segíteni a megjelenésed alapjait veled együtt mélyebben felfedezni. A stílusprofil felmérése után megtanítjuk neked, hogyan érdemes a boltokban kiválasztani azt a színt, amiben igazán jól érzed magad: hogyan döntsd el, hogy milyen telítettségű és milyen tónusú színek felé nyúlj. Megnézzük azt is, hogy milyen ékszerszín az, ami a legideálisabb számodra: arany, ezüst, pezsgő, rosegold… Ezt követően A YURKOV által kidolgozott módszertan szerint megmutatjuk, hogy a Te alakodhoz milyen szabások és stílus illenek leginkább: milyen dekoltázs, milyen felsőrészek, milyen nadrágderék és fazon, milyen szoknyahossz, milyen kabátkák, és milyen szélességű övet hol érdemes viselned. Ne feledd te nem egy évszaktípus és nem egy bekategorzált testalkat vagy, a tréningen megmutatjuk neked, hogyan ne tuszkold be magad egy elméleti kategóriába. A stílusprofilod belőled táplálkozik, és megkérdőjelezhetetlenül egyedi.

Ha klasszikus stílustréningen szeretnél részt venni, ne hozzánk gyere :) És arra ne is számíts, hogy ugyanaz az ember maradsz a tréning után, mint aki megérkezett.

Az Önbizalom-tréning (bevezető tréningünk) elvégzése nem feletétele az Alap Stílustréningre való jelentkezésnek.

A YURKOV Alaptréninjét akár ajándékba is meg tudod vásárolni, amihez e-mailen küldünk ajándékutalványt! Ezen felül minimum 8 fős csoportoknak privát tréninget is tartunk, előzetes időpont egyeztetést követően (itt: yurkov@yurkov.hu).

YURKOV Alaptréning időpontok, melyek egyikére az oldalon lejjebb görgetve tudsz jelentkezni (kiscsoportos tréningek, maximum létszám 8 fő).


2019. január 19. (szombat, 
10.00-15.00) – BETELT!
2019. január 20. (vasárnap, 10.00-15.00) – BETELT!
2019. február 3. (vasárnap, 
10.00-15.00) – BETELT!
2019. február 9. (szombat, 10.00-15.00)
2019. február 13. (szerda, 10.00-15.00)
2019. február 14. (csütörtök, 10.00-15.00)
2019. február 16. (szombat, 10.00-15.00)
2019. február 24. (vasárnap, 10.00-15.00)

Mit kapsz a tréningen?

Személyre szabott tudást, hogy Te is felismerd melyek azok a színek és formák, amikben magabiztosan tündökölhetsz. 

Megmutatjuk a természetes szépséged egyediségeit, és segítünk ezeket hangsúlyozni.

Útravaló tippeket, hogy a ruha üzletek forgatagában is megtaláld a hozzád illő darabokat.

Jelentkezz és ismerd meg a saját szépséged!

A leggyorsabb, és legegyszerűbb a bankkártyás fizetés a BrainTree (PayPal) teljesen biztonságos rendszerén keresztül. A kártyád adatait mi nem látjuk. Fizetés után azonnal elküldünk neked minden fontos információt e-mailben. Ha az átutalást választod, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a szükséges adatokkal, és amint beérkezik az utalásod, utána lesz hivatalos a jelentkezésed. Az átutalásos fizetési módnál 5 nap a fizetési határidő.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.