Ruhát ajándékoznál karácsonyra? Jó ötlet?

Közeledik a karácsony. Az egyik legjobb ajándékötlet néhány egyedi ruhadarab vagy szép kiegészítő, de bizony ezekkel lehet legkönnyebben melléfogni is. Ha nem találod el a méretet, a stílust vagy a megfelelő színt, kínos pillanatok törhetik meg az ünnepi hangulatot. A jól sikerült választás viszont minden ajándékozottnak öröm. Hiszen ki ne szeretné megújítani ruhatárát, hát még akkor, ha olyan darabokról van szó, amelyeket amúgy nem engedhetne meg magának?

5 tipp, hogyan kerüld el a rossz választást!

Lássuk, hogyan tudod minimálisra csökkenteni a tévedés esélyét, ha úgy döntesz, hogy ruhát ajándékozol!

1. A legfontosabb, hogy tisztában legyél a megajándékozandó rokonod, barátod méretével, színtípusával és a stílusával. Használd a stílustippeket, a színkört, nézz utána a színtípusoknak, figyeld meg, milyen árnyalatokat visel szívesen most, és próbálj ezekhez illő ruhát választani.

2. Barátkozz a barátaival! Ha igazi divatmániásról van szó, aki gyakran bővíti a ruhatárát, szinte biztos, hogy a beszerző körútjaira a barátaival, barátnőivel jár. Finoman puhatolózz náluk, biztos tudnak segíteni, hogy milyen méretet válassz, mi volt az a kiegészítő vagy ruha, amit visszatett a polcra, mert pl. túl drágának találta, de fájt érte a szíve.

3. Ha már megvetted az álomruhának tűnő darabot, mindenképpen őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot! Sosem lehet tudni, megfelelő lesz-e a szeretteidnek, ami neked annak tűnik. Add meg nekik a lehetőséget, hogy diszkréten kicserélhessék, ha nem megfelelő a méret vagy a szín.

4. Ha nem érzed, hogy elég magabiztosan tudnál választani, de mindenképpen a ruhatára bővítéséhez szeretnél hozzájárulni az ajándékoddal, akkor még mindig ott az ajándékkártya lehetősége. Manapság már talán nincs is olyan ruhaüzlet, divatszalon, ahol ne kérhetnél ilyet. Egy kis plasztik kártyára feltöltik azt az összeget, amelyet rászántál az ajándékra, és egy csinos kis ünnepi borítékban át tudod adni a szívednek kedvesnek. Ha ezt a megoldást választod, úgy tudsz egy lépéssel elegánsabb lenni, mintha ötlettelenül pénzt adtál volna, hogy egy egyedi, a fast fashion boltoknál magasabb kategóriás üzletben váltod ki a kártyát, nem pedig ott, ahol magának is bármikor tudna vásárolni az illető. De ajánlok egy jobbat:

5. Ajándékozz Yurkov stílustanácsadást! Legyen a kedves ajándékozottad akár igazi divatőrült vagy épp tétova útkereső, aki a maga stílusát szeretné megtalálni, a legjobb ajándék egy menő stílustanácsadás! Lehet, hogy már régóta szemez vele, és az is lehet, hogy saját magától sosem jelentkezne, de boldog lesz, hogy te megtetted helyette. A Yurkov 4 különleges utalványt készített az ünnepekre, amelyeket most kedvezményes áron vásárolhatsz meg. Az utalványok Yurkov termékekre és szolgáltatásokra válthatók be. Bármelyik csomagot is adod ajándékba, garantált lesz a siker.
A stílustanácsadás megváltoztatja a résztvevők életét, hiszen attól a naptól kezdve annyira kiismerik saját testalkatukat, színtípusukat és annyi ötletet kapnak a mindennapi outfit-jük megtervezéséhez, hogy nem csak egy boldog új évet, de akár boldog új életet is kezdhetnek vele. A Yurkov stílustanácsadás az önbizalomra is frissítő hatással van, nincs több szorongás a sarokban a partikon, nincs több rossz ruhaválasztás a randira vagy állásinterjúra.
A Yurkov karácsonyi utalványokat tekintsd meg itt: yurkov.hu

Stílusos karácsonyi készülődést kíván a Yurkov csapata!