Nem a testeddel van a baj

Nem a testeddel van baj, hanem a gondolkodásoddal!

Legutóbb az optikai karcsúsításról meséltünk, amivel kapcsolatban maradt még pár, igen fontos gondolat, melyeket a YURKOV nem győz hangsúlyozni. Ezeket szeretnénk ma megosztani Veletek, a végén pedig hozunk még egy extra tippet, a három korábbi mellé!

Oszlassunk el egy félreértést! Azzal, ahogy egy stílustanácsadó öltöztet, nem az a cél, hogy karcsúbbnak látszódj! Ez az egyik legnagyobb félreértés. A valódi cél – ami, talán mondhatjuk, hogy földi életünk célja is -, hogy jól érezd magad a bőrödben. A legtöbb esetben, mikor arra panaszkodsz, hogy három, négy, tíz kilóval többnek érzed magad feltűnhet, hogy mi, tanácsadók csodálkozva nézünk rád, és nem értjük, miért vagy elégedetlen azzal a gyönyörű testalkattal, amid van.

De mit is jelent ez?
A legtöbb esetben, amikor rosszul érzed magad a bőrödben, amikor azt hiszed, plusz x kiló van rajtad, a kívülállók ezt nem látják! Jegyezd meg kérlek, sokkal jobban nézel ki, mint ahogy azt magadról gondolod!

Kalandozzunk még egy kicsit gondolataink közt, és nézzünk rá még egy olyan mechanizmusra, amit sajnos sokan csináltok, csinálunk magunkkal. Ez pedig önmagunk negatív minősítése. Amikor azt mondod, dagadt vagyok, szörnyen nézek ki, soha nem fognak eltűnni a plusz kilóim, nem vagyok vonzó… Pedig egyáltalán nem szeretnéd, hogy ezek közül bármi is igaz legyen, ugye?

Soha ne állíts olyasmit magadról, amit nem szeretnél, hogy igaz legyen!

Nagyon sokszor halljuk ezt mi is, a YURKOV-nál, hölgyektől és uraktól egyaránt, annak ellenére, hogy jól néznek ki, jól néztek ki! Egyszerűen arról van szó, hogy bántod magadat a tested miatt, holott egyáltalán nem azzal, hanem a hozzáállásoddal van gond. Ha Te mégis úgy érzed, hogy nem tudod így elfogadni, szeretni a testedet, két választásod van. Az egyik, hogy teszel a mostani állapot megváltozásáért és elkezdesz aktívan mozogni, a másik, hogy megtanulod elfogadni és meglátni magadban a vonzó részeket. Ha egész nap panaszkodsz, és negatív gondolataid vannak magadról, tönkreteszed vele mind a saját, mind a környezeted napját is.

Végül pedig az utolsó trükk, amit a körte testalkatú hölgyeknek tartogattunk. Ennek az alkatnak a jellemzője a keskeny váll, a vékony és aránylag hosszú derék, ehhez képest széles csípővel. A derék,- és a csípőbőség közt akár 30 cm eltérés is lehet, amely különbséget nadrágvásárláskor veheted észre legfájóbban, amikor a kiválasztott darab fenéktájon lötyög rajtad. Külön érdekesség, hogy a körte alkat az egyik legjellemzőbb Magyarországon.

De mi lesz a trükkünk? Az A vonalú szoknya! Ez alatt a darab alatt ugyanis nem látszik „semmi”. Szépen kihangsúlyozza a derekadat, és jótékonyan eltüntet mindent, ami alatta van. Ha pedig egy aszimmetrikus ujjú inget, pólót vagy blúzt veszel fel ehhez a szoknyához, máris csodás homokóra alakod lett! Hogy hogyan varázsolj aszimmetrikus ujjat, azt előző írásunkban árultuk el! Olvasd el, vagy nézd meg a cikkekhez tartozó stílusvideót, amiben Orsi élőben meséli el mindezt.

Higgyétek el, sokkal jobban néztek ki mint, ahogyan azt magatokról gondoljátok!